Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Neitiri

Neitiri Member

Я ж у вас нормально серйозно запитала, де ви купуєте, так би мовити пораду, а ви мені карму списали, я в шоці...:sad:Ви чого?

2. Summer

Summer Well-Known Member

о_О я теж свій допис знайшла.... то якби сказати авторське право...

3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А що там таке пише? :)
    Бо я оце хотіла зайти на той сайт, але мене щось не пускає, інтернет починає "згортатись".

4. Summer

Summer Well-Known Member

та я без проблем зайшла )) там просто кавалки дописів вирвано і складено в один великий з нашої темки...

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та там воно як спам для наповнення контенту.

6. kron

kron Well-Known Member

Хорошо когда грошы для супермаркета есть.Остальные проблемы,в сравнение с этой,несущественны.:sad:

7. deneb

deneb Well-Known Member

Не розумію людей, котрі кажуть, що супермаркети то страшно дорога річ. Ні. Справа в тому, що супермаркети сильно впливають на підсвідомий вибір. Що я маю наувазі... треба, наприклад, мені купити масло і хліб до вечері, йду я в супермаркет(наприклад в той, що мені по дорозі додому), і як і кожна людини, я маю очі, і весь той асортимент товарів, різнобарвних кольррів, запахів, смакових асоціацій забиває мій мозок. Тому переважна більшість людей, окрім направду потрібних продуктів купує ще й цілу купу непотрібу, а ще й іноді спокушається купити якийсь одяг чи якісь прибамбаси, наївно вважаючи, що вони, як і продукти, не значно різняться ціною від тих, котрі продаються на ринках чи дрібних магазинах...і як результат - людина, яка зайшла в супермаркет по хліб і масло купила ще й "біо"йогурт, котлетки, булочки, улюбленого печива/пива/морозива (то святе) ,яблука, начищені воском(в ліпшому випадку), ліхтарик нафік не потрібний, кепку, фломастери, журнал і три жуйки/резинки при виході)))... Перед тим як піти до магазину, подумайте добре, що треба купити, і, нічого, абсолютно нічого окрім того що надумали не купуйте)))

8. kron

kron Well-Known Member

Если кошелёк позволяет,почему бы не купить котлет,булочек,печива!?А без денег в магазин лучше не ходить.:radist:

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поки збираюсь до магазину все добре обмірковую.А прийду -все з голови вилітає.В результаті можу накупити всього, тільки не того за чим йшла.
    Треба брати мінімум грошей, тільки на те, що збирався купити.

• Подобається Подобається x 2
  10. kron

kron Well-Known Member

По мне так лучше пожрать вдоволь,чем на машину годами копить или кредиты отдавать.Ладно шмотки ненужные покупают,на йогуртах и печенье много не сэкономишь.А вот настроение себе здорово подпортишь.

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Я хоч ніби стійкий до спокус, але коли йду в супермаркет, то як правило стараюся брати з собою грошей рівно стільки, скільки потрібно для покупки + невеличкий запас в 5-10- грн. які незаплановано потратити не шкода.

12. deneb

deneb Well-Known Member

та воно то так, але ж не скупляти цілий магазин тільки тому, що в кошельку есть деньги?

13. kron

kron Well-Known Member

Деньги средства к существованию.Существуют для того,чтобы их тратить.:scratch_one-s_head:

14. STALKER

STALKER Well-Known Member

ага... то просто трагедія! одиничка списаної карми і везь настрій коту під хвіст... подуріли всі з тою кармою...

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

У селах і маленьких містечках так не дурять, бо там всі свої.Рано чи пізно покарають.
    Коли складається стабільне суспільство чужому шахраєві важко в нього увійти зі своїм поганим товаром.:mocking:

17. Locke

Locke невиправний реаліст

+100!!! Вот тут то Вы очень тонко подметили: средства к существованию. Прямо не в бровь, а в глаз! Это действительно средства к существованию, а не к нормальной жизни. Вот поэтому имея в своем распоряжении лишь средства к существованию не стоит стремиться тратить их необдумано, а то гляди через несколько дней и существовать будет не на что.

• Подобається Подобається x 1
  18. deneb

deneb Well-Known Member

мабуть коли буде стабільне суспільство, то й в супермаркетах не так дуритимуть

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Справа ще й в тому що з'являться нові люди, цi що не пили в житті справжнього пива або портвейну(з Порто на р. Дору)
    Вони це що їм продадуть зватимуть пивом або шампанським, не будуть вважати що їх обдурюють.
    Вже трохи інша історія на цю тему.

• Подобається Подобається x 1
  20. Tyfelka

Tyfelka Active Member

А як вам подобається видача здачі у Барвінках, особливо у тому що на Лінкольна- там завжди здачу "заокруглюють"- замість 53 коп. дають 50...замість 47коп.- дають 45, але не навпаки, і то при тому що в неї повна скринька білих копійок!!!! Здавалося б не в 3 копійках щастя, але щодня з кожного покупця по 3 копійки..., а спробуй-но звернути увагу- кидає гонорово ті копійки і на цілий Барвінок питає мене чи я часом не збіднію на тих 3 копійки і всі покупці з черги дивляться на мене з жалем- мовляв і не встидно мені за 3 копійки допоминатися! Та не шкода мені тих копійок- просто огидно, коли тебе дурять на такому дріб"язку , роблячи вигляд що так і має бути і ти себе відчуваєш,-як писав Ільф і Петров- "покорно, как корова, которую доит деревенский вор", ну не піду ж я за 3 копійки до адміністратора!

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)