Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

ковбасу, сосиски і т.д не купую після тих передач....

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А на мене ті передачі зовсім не подіяли.Як купувала ковбасу, чіпси так і купую...бо люблю.
    Зараз якщо перейти на здорове харчування без хімії, то наш організм може не витримати такого шоку:))

• Подобається Подобається x 3
  3. Summer

Summer Well-Known Member

кожен сам робить висновки з тих передач, але краще тих чіпсів не їсти, бо там специфічний сорт картоплі ГМО і всякі приправи , то шкідливе якшо часто....

• Подобається Подобається x 2
  4. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

О,супермаркети-болюча тема! Працювала в одному з них і прекрасно знаю,що вони собою представляють(((
    Якщо ви щось купуєте в супермаркеті,то можете навіть продавців не питати - Чи свіже?Бо непочуєте правди......... І це у всіх супермаркетах одинаково.
    Наприклад на фарш беруть не свіже мясо,на шашлик те саме,але ще додають (порошок)щоб набрав ваги.Ковбасу і рибу протирають олією...здирають дату виготовлення,щоб вас не розстроювати.
    Хоч і я сама роблю покупки в супермаркетах,але мене важко надурити.

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас навіть не натирають -так продають!Ось зайшла в Кишеню.На полиці в лоточках різні травки..тім"ян, рукола, м"ятаі т.д14 гр з копійками за 60-70 гррамів:wacko:Та ціна то таке...але ж якість!Воно там вже давно зів"яло , підсохло , ніякого товарного вигляду..і продають.Як так можна? Далі підхлжду до свіжої риби, на льоду лехать стейки, філе..але тхне ..мама дорогая!Сьмга якогось білувато-зеленавого відтінку.Колись наша Кишеня була нормальним магазином, а зараз це просто хлів, вже мало хто туди й заходить.

• Подобається Подобається x 4
  6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я раз їхав в маршрутці, так один пасажир іншому розказував, що бачив в супермаркеті, перепрошую за слово щура, який бігав десь там біля прилавку.

• Подобається Подобається x 1
  7. Gron

Gron тафгай

Нестану захищати см-ти, бо все так.
    Але хіба там працюємо не МИ?
    Власникам см все до д. пи, бо операційна діяльність їх майже не цікавить, гроші у нерухомості, та капіталізації(на їх розум).
    Як в країні працюватимуть дійсно ринкові стосунки, тоді саме МИ, грошами голосуватимо за будь яку мережу.
    Поки, гарно що не так як раніше.

• Подобається Подобається x 7
  8. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Судячи з усього, змін на краще прийдеться чекати довго...

9. Gron

Gron тафгай

10. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Чи дочекаюся я того часу, коли в супермаркет можна буде просто зайти, купити все, що потрібно, при цьому не переживати:
    -чи свіжі продукти поклав до кошика:bad:
    -чи від пляшки шампуню не відлили шампунюо_О
    -чи не обрахують на касі і т. п. ?:crazy:
    Раніше я так і робив. А от зараз кожен похід в см прирівнюється до "Школи виживання". Про перевіряння дати кінцевого споживання не казатиму-це і так всі роблять. А от моя знайома (вона раніше працювала продавцем) радить не брати на поличці товар "на першій позиції"-краще не полінуватися, а взяти десь з середини, а то і ще далі.:good:

• Подобається Подобається x 1
  11. cuxivchanka

Є!!!!!!!!! не сумнівайтесь

12. Summer

Summer Well-Known Member

правильно каже, бо наперед виставляю той товар, термін яких закінчується вже от от, а краще з самого кінці брати - свіже )) - то така політика супермаркетів...

13. cuxivchanka

це в них називається принцип ФІФО!

14. SPB

SPB Well-Known Member

Смію посперечатись, працював один час в Арсені на Зеленій, то щурів там не бачив, зате там жила кішка, яку називали на честь директриси:)

Останнє редагування: 25 гру 2009
  15. Summer

Summer Well-Known Member

трошки підправлю, то є чисто бухгалтерський термін ;)

16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Зайшла я якось на Сихові в супермаркет купити маленькій племінниці чогось солоденького(її улюблені цукерки,сік і банани),поспішала і на чек навіть не глянула,а коли прийшла до дому то виявилось що я ще й зубну пасту купилао_О.Тільки не могла зрозуміти яким чином,я ж до того відділу навіть не дойшла.Отак-то!

• Подобається Подобається x 4
  17. Summer

Summer Well-Known Member

о чеки в Сільпо, завжди перевіряю -взяла собі за правило, бо кілька разів пробивали більшу суму, потім викликали старшого касира. вертали гроші -мороки ціла купа...

18. SPB

SPB Well-Known Member

Сьогодні був у Метро, вгадайте скільки коштує в них кульочок? 1,94 грн!!!:ireful:

19. Summer

Summer Well-Known Member

то певно великий?

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

подивіться на пакети молока. коли купуєте. там вже не 1 літр,а 900 млл :) тож треба бути пильним при покупці для готування за рецептом

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)