А на мене ті передачі зовсім не подіяли.Як купувала ковбасу, чіпси так і купую...бо люблю. Зараз якщо перейти на здорове харчування без хімії, то наш організм може не витримати такого шоку)
кожен сам робить висновки з тих передач, але краще тих чіпсів не їсти, бо там специфічний сорт картоплі ГМО і всякі приправи , то шкідливе якшо часто....
О,супермаркети-болюча тема! Працювала в одному з них і прекрасно знаю,що вони собою представляють((( Якщо ви щось купуєте в супермаркеті,то можете навіть продавців не питати - Чи свіже?Бо непочуєте правди......... І це у всіх супермаркетах одинаково. Наприклад на фарш беруть не свіже мясо,на шашлик те саме,але ще додають (порошок)щоб набрав ваги.Ковбасу і рибу протирають олією...здирають дату виготовлення,щоб вас не розстроювати. Хоч і я сама роблю покупки в супермаркетах,але мене важко надурити.
А у нас навіть не натирають -так продають!Ось зайшла в Кишеню.На полиці в лоточках різні травки..тім"ян, рукола, м"ятаі т.д14 гр з копійками за 60-70 гррамівТа ціна то таке...але ж якість!Воно там вже давно зів"яло , підсохло , ніякого товарного вигляду..і продають.Як так можна? Далі підхлжду до свіжої риби, на льоду лехать стейки, філе..але тхне ..мама дорогая!Сьмга якогось білувато-зеленавого відтінку.Колись наша Кишеня була нормальним магазином, а зараз це просто хлів, вже мало хто туди й заходить.
Я раз їхав в маршрутці, так один пасажир іншому розказував, що бачив в супермаркеті, перепрошую за слово щура, який бігав десь там біля прилавку.
Нестану захищати см-ти, бо все так. Але хіба там працюємо не МИ? Власникам см все до д. пи, бо операційна діяльність їх майже не цікавить, гроші у нерухомості, та капіталізації(на їх розум). Як в країні працюватимуть дійсно ринкові стосунки, тоді саме МИ, грошами голосуватимо за будь яку мережу. Поки, гарно що не так як раніше.
Чи дочекаюся я того часу, коли в супермаркет можна буде просто зайти, купити все, що потрібно, при цьому не переживати: -чи свіжі продукти поклав до кошика -чи від пляшки шампуню не відлили шампуню -чи не обрахують на касі і т. п. ? Раніше я так і робив. А от зараз кожен похід в см прирівнюється до "Школи виживання". Про перевіряння дати кінцевого споживання не казатиму-це і так всі роблять. А от моя знайома (вона раніше працювала продавцем) радить не брати на поличці товар "на першій позиції"-краще не полінуватися, а взяти десь з середини, а то і ще далі.
правильно каже, бо наперед виставляю той товар, термін яких закінчується вже от от, а краще з самого кінці брати - свіже )) - то така політика супермаркетів...
Смію посперечатись, працював один час в Арсені на Зеленій, то щурів там не бачив, зате там жила кішка, яку називали на честь директриси
Зайшла я якось на Сихові в супермаркет купити маленькій племінниці чогось солоденького(її улюблені цукерки,сік і банани),поспішала і на чек навіть не глянула,а коли прийшла до дому то виявилось що я ще й зубну пасту купила.Тільки не могла зрозуміти яким чином,я ж до того відділу навіть не дойшла.Отак-то!
о чеки в Сільпо, завжди перевіряю -взяла собі за правило, бо кілька разів пробивали більшу суму, потім викликали старшого касира. вертали гроші -мороки ціла купа...
подивіться на пакети молока. коли купуєте. там вже не 1 літр,а 900 млл тож треба бути пильним при покупці для готування за рецептом