Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. pryduraszko

pryduraszko New Member

Дивно. Після стількох порцій аміназіну лише стать свою забути і місто плутати?
    ЛОКШИНА НА ВУХАХ ПОКУПЦІВ
    № 28 (179) 13 - 19 липня 2006 року

• Подобається Подобається x 3
  2. telepat

telepat Well-Known Member

В супермаркеті мене ніхто не дурить. Тільки підходжу до каси і зразу кажу: "Не робіть цього, я телепат і знаю, що Ви думаєте". Після цих слів всі касир стає червоний, як буряк, іноді навіть дає лишню здачу, правда я не беру.:)

• Подобається Подобається x 1
  3. А що, не було ще таких, які не вірили? :))

Так само іноді моєму дідусю дають. Він теж біотоки сильні має, правда, рідко використовує.

• Подобається Подобається x 4
  4. telepat

telepat Well-Known Member

Поки що ні.

5. Yukola

Yukola Well-Known Member

Пару разів бачила, як у ВАМі з сиру зрізають плісняву і пакують у ту саму плівку, що й була. Звісно, ніхто той сир не переважує і цінник не переклеює.

А нещодавно забула на касі в Арсені м"ясо. Малий щось почав хнюкати, я швиденько всі продукти в коляску покидала, а що м"яса нема побачила лише вдома.
    Повернулася. Хоча думала, що марно. І як же була здивована, що мені карирка з посмішкою м"ясо повернула.
    Хоча м"ясо в СМ погане.

6. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

ОСНОВНОЙ СПОСОБ ОБМАНА В СУПЕРМАРКЕТАХ - ЭТО НАПРИМЕР ВЫ ПОДХОДИТЕ И ВИДИТЕ НА ПРИЛАВКЕ СЫРОК ЗА 1гр12коп, НО НА КАССЕ НА СКАНЕРЕ ЕГО ПРОБИВАЮТ ЗА 1гр18коп НА КОПЕЙКИ НЕ ВСЕ ОБРАТЯТ ВНИМАНИЕ, Т.К. ЦЕНУ ВЫ ЧЁТКО НЕ ПОМНИТЕ, НО ДАЖЕ ЕСЛИ ЗАМЕТИТЕ ОБМАН ТО ВАМ ГОВОРЯТ ЗАУЧЕНУЮ ФРАЗУ, ЧТО ТОВАР ПЕРЕОЦЕНИЛИ, А ЦЕННИКИ НЕ ПОМЕНЯЛИ!
    В ПОСЛЕДНЕЕ ВРЕМЯ В СУПЕРМАРКЕТАХ ПРОЩЕ ПЕРЕЧИСЛИТЬ ЧТО МОЖНО ПОКУПАТЬ, ЧЕМ ТО, ЧЕГО НЕЛЬЗЯ. ТРАВЯТ НАРОД И ГЕННЫМИ МОДИФИКАТАМИ И ВМЕСТО МОЛОКА СПЛОШНАЯ ХИМИЯ, ЕЩЁ НЕМНОГО И НАРОД СТАНЕТ ТАКИМ ЖЕ АТРОФИРОВАННЫМ КАК АМЕРИКАНЦЫ... А НЕ ХОТЕЛОСЬ БЫ, МЫ ИХ ВСЁ ЖЕ УМНЕЕ!

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Shift заклинило?

8. acten

acten New Member

Дуже велика проблема з ковбасою.В супермаркетах вона може місяць і більше лежати, а продавці лише дату міняють і протирають, якщо стає помітно, що псується.

• Подобається Подобається x 2
  9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Проблем жодних. Цей продукт просто не потрібно купляти. Особливо в усіляких "родиних" калбасах. Порядна ковбаса, а не згусток привезеногої з Польщі сої там коштує більше 70 грн. (може вже більше я давно там не закуплявся) але за таку суму вже варто купити мясо на базарі. Все що менше цієї ціни це гидота а не ковбаса.

10. Prometheus

Prometheus Well-Known Member

Чув про випадки, коли особливо "кваліфікований" касир може "майстерно" двічі підряд провести кредиткою так, що покупець цього не помітить. Тобто, з рахунку так знімається удвічі більша сума коштів...

Це - на рівні чуток. Не підтверджено.

11. VasMT

А Ви коли небудь бачили морожене м"ясо сорокарічного віку? З такою синьою печаткою "1944 год"...
    Ось таке "Йуліне тане мнєсо" ми зараз в основному і купуємо...

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не реально, хіба но клієнт банан.
    Але якщо у нього продвинуті друзі технарі, то може зняти копію картки і пін код.

13. Gron

Gron тафгай

Як Ви собі уявляєте м"ясо віком 65 років???
    Хто, навіщо, а головне де, на яких складах його ховав???
    Там, такого неможе бути, тут, зїли б прапорщікі, чи завскладами:)
    Мені теж ЮВ недовподоби, но як вона власників см, "сталінське" м"ясо закуповувати змушує???

14. VasMT

Будьте уважні!
    М"ясо 43-го + 40 = 1983 рік... Я курсант 3-го курсу, К-Подільський м"ясокомбінат, якийсь там по нумерації холодильник. Наша задача перекласти туші від дверей в тил холодильника і під саму стелю (місця бракувало в холодильнику). Там і знайшли "залєжи" говядини 1943 року...
    Дуже просто - ціною на нього! І не ЇХ змушує, а ВОНИ (Гггг співзвучно з ВОНА) нам це м"ясо втюхують... Спитайте Гугля... Ось приміром. Хтось жеж його до цього завозив...
    Тай моя колєжанка на базарі м"ясом промишляє... З перших вуст!

15. Gron

Gron тафгай

Ні, непероканали:)
    Якщо навіть у 83-у році, Ви, від морозу непомилились,:) то у 90-х, то м"ясо тю-тю.
    Якщо без жартів, то м"ясо з Угорщини, може ще якесь, завдяки Юліним митним схемам, років 3-4 тому попадало на наш ринок, в Одеських см воно було(доречі гарне м"ясо), але воно було незаморожене, а охолоджене.

16. VasMT

п.Грон! Та за то м"ясо вже не перший рік говориться...
    Ось свіжіше: Министр аграрной политики: Украина ввозит низкосортную мясную продукцию
    Не полінуйтесь, пошукайте дані про кількість заготовленого м"яса в приватному секторі і поділіть на нас усіх. Або ні, краще зайдіть на м"ясний ряд і сфотографуйте реалізаторів, і так хочаб із тиждень... Обличча не міняються. Я розумію, що Ви далекі від думки, ніби-то ця група підприємців сама ту продукцію вирощує... Але повірте, це не перекупники 1990-2000-х. Тоді їздили по селах і скуповували. Це нова формація... Порівняйте ціни. Різниця в 1-2 гривні... Реалізують привозне... В тому числі і м"ясо з національних резервів країн імпортерів, які (резерви) необхідно поновлювати... Все просто...

• Подобається Подобається x 2
  17. Gron

Gron тафгай

Тут згоден, майже і не сперічаюсь.
    Гілка про см-ти, Ви тему ширше розвинули, цікаво, але будуть вважати офтопом.
    А почалося з Йуліного мяса, 44 р. народження.
    Розумію, що заради краснаго словца, рідного батька..., не те що ЮВ;)

18. VasMT

Ні, Грон! Я знайду для Вас посилання про перемерзле м"ясо із нац резервів... Якщо самі не хочете...
    А про те як шельмують з продуктами читайте тут

19. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Нас дурять не лише в супермаркетах, а всюди, де є нечесні люди. Але і серед продавців є хороші винятки. Наприклад, одного разу купував хліб в одному магазині, тримаючи в руках два пакунки з продуктами. Гроші дав, здачу забрав, а про "бородінський" згадав, коли прийшов додому. Повернувся туди і мені без запитань його віддали.
    Та розслаблятися не варто: кожна наша неуважність може конвертуватися в гривні:sad:
    Останнім часом по телебаченню показують тематичні передачі про м'ясні, молочні продукти і т.п. у не найкращому світлі:blush:. Чи перестали Ви купувати ці продукти в супермаркетах?

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Росіяни теж це показують.
    Ні чого нового не дізнався , бабуся в сан інспекції служила за совєтів, співпрацювала значіть.С молочними (твердий сир масло) таки спокійніше ніж з м'ясними на масле бактерії не так весело розмножуються як на м'ясі.

а де твій аватар? :)