мене він не дратує, просто має характерний запах... і завжди там нема того, що мені треба - корму для рибок..
корм рибам ще більше смердить мабуть тому і не продають його в маркетах. імхо краще вже на краківському купувати - там є точки де корм добрий - його не страшно купувати.
не я, а тітка... деколи просить мене купити, як сама не встигає, то я півміста оббігала і не знайшла...
покупал вчера бананы и мандарины в вопаке. что больше всего понравилось - это совершенно разные цены в магазинах: Вопак (в ЦУМе на ул.Владимира Великого) Бананы: 10.29грн/кг Мандарины: 19грн/кг Вопак (возле автовокзала на ул.Стрийской) Бананы: 11.7 (или 11.3 не помню точно) грн/кг Мандарины: 15.25грн/кг вообщем бананы я покупал в одном, а мандарины в другом
а як Ви знали, коли купували, що банани будуть дорожчими, а мандарини дешевшими ? туди-сюди їздити охота була ?
"Росинка - АНАНАС" – Безалкогольний соковмісний сильногазований напій. Місткість 1 л. Строк придатності до споживання 180 діб. На етикетці вказано Напій безалкогольний соковмісний сильногазований "Росинка - АНАНАС". Склад: підготовлена вода, двуокис вуглецю, ароматична основа "Ананас" (концентрат ананасового соку, ароматизатори, натуральний барвник, бета-каротин), лимонна кислота, сік яблучний концентрований, ароматична емульсія "Ананас". Термін зберігання 180 діб при температурі від 0 до +20* С. Допускається осал натуральної сировини. Не допускати попадання прямих сонячних променів. Пийте охолодженим. Це, якщо вірити їхньому офф.сайту. І все таки вона існує! Питання, що ж то було, залишається відкритим. Дозвольте поцікавитись, в якому це магазині знято?
Сама случайно обнаружила. Чтобы определить, крашеная ли колбаса, нужно положить кусочек на хлеб и поджарить. Если на хлебе осталось розовое пятно, то колбаса крашеная.
та вона зара вся крашена, що дорога, що дешевша.... я вчора бачила як в Сільпо нарізали плястерками вже не дуже добрий сир і пакували на паперову тарілочку і клеїли цінник , що свіжий, бо запаковано нині , а він такий колір мав....
Я нарезной сыр и колбасу, кулинарию никогда не беру. Как правило, дороже, а продукты неизвестно какого года.
Найбільше зла була на гуртовні "Час Пік"... Коли сказали, що хочемо оплатити карткою, виписали якийсь папірчик і відправили до пустого столу... прочекали 15хв і плюнули, вернулись до каси і розрахувались готівкою... Дома помітили що заплатили за банку чорнила 40грн... тобто їх пробили 4шт. В них фішка така, що безготівковий чек іде тупо на суму, а не на товарні позиції..., відповідно не побачиш обману... Якби ми не вирішили оплатити готівкою, то навіть не помітили б такого хамства... шкода що пізно..., але тепер ніц не зміниш. Зате тепер обережні і все перераховуєм.
теж не беру, я вже 10 раз оглядаю упаковку певного товару перш ніж взяти , боюсь після всіх тих розповідей-жахів про супермаркет....