Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Радість

Радість Well-Known Member

Може тоді і дітей не називати Арсенами?

• Подобається Подобається x 1
  2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

"Арсен" назвали на честь сина власника - Арсена. Колись було відкриття одного з Арсенів,і таке питання задавали.

3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

та чому ж звичайне чоловіче ім"я-Арсеній,Арсентій,а для торгівлі протермінованими продуктами-"арсен"))))всьо чотко

4. Zolotse

Zolotse Member

Аякже! Якщо перерахую відразу і помічу, що мені забагато дали...

• Подобається Подобається x 3
  5. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

а я коли ше касиром працювала, то під кінець моєї зміни передала жіночці 100грн. це було ше у році 2005. то вона вже з дверей повернулась і віддала гроші. так приємно було, я не могла їй надякуватись. а от у моєї напарниці випадок був: вона жінці передала 50грн. та їх поклала у гаманець і каже: ви мені передали 50грн., але я вам їх не поверну, шоб на другий раз були обережніші.
    шо тут скажеш, люди різні бувають

• Подобається Подобається x 10
  6. Iolup

Iolup Well-Known Member

Мені си здає жи помилитиси може любий. Не раз в тім самім Арсені мені давали і більше здачі ніж положено, а леколи недодавали. Як дают більше, то віддаю, а як обрахуют, то прошу перерахувати. Насильніший випадок був, коли дав 100 гривень, а здачі дали сто з лишним. Просто замість того шоб 100 гривень покласти до касу, касир дала мені їх назад і здачу з них. В віддов все назад.

7. Summer

Summer Well-Known Member

вирішила написати в даній гілці, так як аптека то і є великий супермаркет, без рецепту можна купити майже все.... нині купувала бабусі ліки в Сімейній , а мені все спакували в величезний пакет ( як в сільпо), скрутили, чек дали, а за мною вже черга, всі спішать.... пакет не розвернула, на дворі сніг мокрий, я з парасолькою....дома виявила нестачу одного флакону :sad: замовляла 3, а дали 2.... йти по такій погоді назад до гаптеки не хотілось, та і ціна невеличка, але настрій попсовано був :scratch_one-s_head:. Тому раджу все таки перевіряти ліки, хоч біля прилавку або в аптеці, бо вже і тут дурять....

• Подобається Подобається x 6
  8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Щодо аптеки у мене також був курйоз.
    Рік тому в мами було запалення легень і виписали цілу купу-купезну препаратів (звісно що половину я викреслила через їх недоцільність та токсичність), ну а решту таки мусіла купувати бо запалення без антибіотиків не вилікуєш... Потьопала я у Колобок (аптека біля Іскри на Сихові) і протягнула їм рецепт. Навпроти того шо мені було потрібне стояв ПЛЮСИК (такий жирний і червоною ручкою) і я тричі наголосила шо мені слід дати тільки те, що з ПЛЮСИКОМ. Чи вони там глухі, чи вони там тупі... не знаю... Напакувала мені тітонька (формацефтом язик назвати не повертається і клава згорит коли назву) всього шо треба і не треба і називає захмарну суму... Я вочі витріщила і давай виясняти за що такі гроші.... І вже голосніше їй говорю, що мені тра тільки то шо з ПЛЮСИКОМ... тут до неї доходить і вона починає на мене лаяти за те, що я їй зразу не сказала... а я ж казала і то тричі... КАжу щоб виймала зайве і рахувала тільки то шо мені тра. :ireful1: Ура!!! Заплаптила тоді шось 250грн і пішла до хати... дома відкриваю той кульок і вижу шо там таки є то шо мені не треба і в чеку воно пробите ДВІЧІ... :ireful1: Тут мене трафило... :diablo: беру той кульок і знову йду в ту аптеку з рецептом, чеком і тим шо вона понадавала....
    Довелося трішки поскандалити. :ireful::ireful::ireful: І де вони таких тупих продавців набирають? Правда після того випадку я тої продавщиці більше не виділа і курйозів таких в мене не було.

• Подобається Подобається x 7
  9. Fon

Fon whom how

в барвінку соки продають пачками по три однолітрових пакета різних смаків.
    отже вдома помічаю термін придатності:
    1-й сік - свіженький
    2-й сік - 3 місяці до закінчення терміну
    3-й сік (апельсиновий) - до поточного місяця придатний )))))

аналогічно із сирами. купляєш запакований кусочок загорунтий в плівку, промаркований вагою і ціною. вдома розгортаю - під обгорткою гарна бірюзова пліснява. прям рокфор у всій красі )))))

минулого року готувався купити телевізор в передноворічні знижки. звичайно побродив по маркетах до.. після вивішення знижок помітив, що ціна трошки виросла. от той телевізор що я хотів купити, до знижок коштував 1450 грн. коли вивісили знижку - 1750 перекреслено і нова ціна - 1490 грн ))))))))))))))))))
    так що в нашій країні краще купувати колись улітку, коли немає знижок і малий попит на товари.

10. Галюсік

ага,я таке саме спостерігала в магазинах одягу, а конкретніше - знижки на шуби - стара ціна видавалась за нову знижену, а поруч стояла нібито колишня ціна, набагато вища. Нема дурних..

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

хм..зайшла в Кишеню.Акція на ананаси в банках.на полицях ціна 9 гр з коп., акційні серед залу 11 з копійками..

12. Summer

Summer Well-Known Member

а гроші вам повернули? бо ліки не приймають.....
    я не знаю де тих аптекарок беруть, але біля мене в гаптеці постійно висить оголошення, що треба аптекарку.....

• Подобається Подобається x 5
  13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

І гроші повернули і ліки забрали ті що мені не були потрібними.... і вибачилися
    Я пояснила що дала рецепт у якому ЗАЗНАЧИЛА що мені слід дати, те що аптекарка не помітила ЧЕРВОНИХ ЖИРНИХ плюсиків не мої проблєми... хай йде в оптику і там їй допоможуть.
    Довелося трішки поспілкуватися на підвищених тонах, але мене зрозуміли лише після того як я сказала шо скаржитимусь і відділ Захисту прав споживачів....

14. lesychka

lesychka Member

Не знаю, чи хтось вже тут про це писав, але в супермаркетах мене найбільше дратує:
    - постійна відсутність копійок. Завжди попросять дати грошей так, щоб касирці було якнайзручніше порахувати здачу. Хоча цей пункт дрібничечка у порівнянні з наступними.
    - протерміновані сири, які перефасовують в той їх стретч нескінченну кількість разів. Беріть не фасовані сири, просіть відрізати від того великого кавалка в холодильнику. Хоча продавці все-одно наполягають, шоб брали ті пофасовані куски, ніби-то, не може бути, шоб вони попадались не свіжі.
    - таргани в Сільпо на Виговського. Дуже полюбляла їх "модні" випічки, пироги, булочки...поки не побачила таргана біля ватрушки.

А все решта - чудово!

• Подобається Подобається x 5
  15. Меня больше всего раздражает, когда на товаре стоит один ценник, а на кассе пробивают уже совсем другую цену (чаще всего выше). У нас хорошо сделали в ТЦ "Ашан": по всему залу аппараты для определения цен. Поносишь к нему товар и сразу высвечивается цена. Уже на кассе не обманут.

16. Summer

Summer Well-Known Member

ой в мене таке часто буває, але викликаю гол касира чи ще когось відповідального, кажу яка ціна на ціннику таку і заплачу( бо вони не поміняли ж), бо розраховувала на дану суму і все, поки проходить, повертають "лишні" гроші :)

там ще й щурики бігають :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

купила крем в Арсені... дата нормальна, а в середині "творжок".. і от не знаю чи йти сваритися чи займатися своїми справами, він в принципі недорогий..

18. Галюсік

Зайшла я 31.12.08 в "Рукавичку" на Луганській, дещо докупити на Новий рік. Бо ж знала, що у них до Нового року все по гуртових цінах. Ну от, проходила я поруч з овочевим відділом, і захотілось мені купити печериць, думала запекти їх в духовці. Але коли я побачила ціну :eek: , то чуть не впала. Ціна на печериці, точніше на їх нещасні залишки в ящику, стояла аж .. 32 грн.з копійками. Я зразу передумала їх купувати і шокована пішла далі, подумавши: "Ото ціни підросли, видать, давно я продукти не купувала". Все б то нічого, але минулого тижня зайшла в Сільпо у Скрині, а там печериці коштують 24.99 грн. Я прозріла. Ото народ дурять. Але реклама своє дала. За їхніми "гуртовими" цінами в "Рукавичці" майже всі гриби порозбирали.
    Все було чітко розраховано, на мою думку:
    1. по-перше - велика кількість людей і товкотнеча в рядах, через що нема змоги добре придивитись до цін і подумати;
    2. по-друге - більшість людей поспішали з покупками і теж багато чого "прошляпили";
    3. по-третє - на багатьох товарах взагалі були відсутні цінники, а особливо на касах всі жуйки, Снікерси і т.д. були без цінників, тому можна уявити, за якими цінами продавались більшість товарів.
    4. крім того, у людей були кілометрові чеки, люди їх навіть не перевіряли.

Та й що це за такі гуртові ціни, коли в інших магазинах можна дешевше купити?

Останнє редагування: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 6
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

та ясно, що все так задумано було... помідори памятаю були 40 з чимось гривень в Сільпо на Південному 31 числа, хоча приблизна їх ціна зараз 25 грн... я ще жартувала, що вони в ніч з 30 на 31 всі ціни переклеювали :)))

• Подобається Подобається x 4
  20. Галюсік

ойой, шо сі творе :wacko: з тими цінами. Як ніде не ходжу, ніц не виджу, то якось спокійніше.

а де твій аватар? :)