Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Varvar

Varvar Well-Known Member

А може є інфа інсайдерська як то вплине на "пересічного" покупця

2. Princess

Princess Well-Known Member

в Арсені на Сихові хотіла вчора слоїчку купити, в хлібному відділі. але крім того, що прочекала там, так і ніхто з продавців не підійшов, але за той час побачила як мухи по тих слоїчках повзають... звісно купувати перехотілось...

• Подобається Подобається x 6
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Зміна власника - зміна менеджерів - зміна асортименту. Є виробники які були представлені в одній мережі, та абсолютно не представлені в іншій)

4. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ага... а яка представленість товару на даний момент в супермаркетах???
    адже вони жили на одних кредитах....
    ніхто не помітив, що асортимент стає все менший і менший???
    а що буде далі?

5. Forest

Forest Moderator

На жаль, немає варіанту який мене дратує - черги на касах. Не знаю, як у Львові, але в Києві завжди у супермаркетах працює максимум половина кас. Черги здоровенні, люди злющі, жах.

• Подобається Подобається x 2
  6. Varvar

Varvar Well-Known Member

відмічайте "Штовханина візками" :),
    а якщо серйозно, то мене черги теж дратують - рідко буває щоб передімною було менше 6 покупців.

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Черги їх відітілі дратують...
    В савєцькому союзі не жили, чи забулись-те просто?!

• Подобається Подобається x 8
  8. Одни из самых опасных продуктов-те, которые готовятся в супермаркете, например, салаты. Ведь нет гарантии, что ВСЕ продукты, из которых они сделаны, были свежими. Зачастую супермаркеты так и используют просроченные продукты, чтобы не потерять прибыль.

9. Varvar

Varvar Well-Known Member

було діло ...
    а чого ж ви такий недратівливий поїхали с того союзу ? :)
    ми тоже хочем цивілізації, але тут.

• Подобається Подобається x 1
  10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

О! I я вже була в супермаркетi Львiвському. Була в Арсенi на Сиховi бiля церкви i десь на Зеленiй.
    Значить нiхто кажись мене не надурив. Курка гриль була ДУЖЕ ДУЖЕ смачна! Салатик олiв'є скис на другий же день, але то таке... шокували цiни на ковбаси та сири та м'ясо ВАУ!!!!!!! Як ви живете з такими цiнами????????
    О! I щодо свiжостi - допустим запечатану ковбасу чи м'ясо тяжко сказати на око чи свiжа чи нi, але сир то видно чи з плiсiнню чи нi. От половина сирiв на вiтринi була з плiсiнню. I це не французька фiрмова плiсiнь, а натуральна а ля "зiпсований продукт якому вже давно пора на смiтник" плiсiнь. Просто треба уважно придивлятись. Трошка попала в просак з кульками, бо як не було свого, то я не зрозумiла що треба купувати їхнiй, але на другий раз вже знала. I ще дорога апаратура. Я пiшла в Фокс Маркет (чи Март?) i фотоапарати - О МАМА! за простенький самсунг мене хотiли розвести на $300. Всякi блендери i кухонна апаратура теж дорога, особливо тi гiгантськi м'ясорубки з 20 швидкостями (кого молоти в нiй???)
    А ще хотiла вiдкрити бонусну (чи як там її) картку в Арсенi. Касир менi щось розповiдала правила 5хв, я нiчого не зрозумiла, i пiшла звiдти. Зато вiдкрила знижкову картку в магазинi "Бiла Ворона" просто все, накупив на певну сумму i дали картку на -3%.
    I ще можна я тут скажу про базари. От на базарi напевно не варто купувати побутовi речi. Я купила пiдгузнички на базарi. Позарилась на рiзницю в 15 грн. 85грн на базарi - а в Бiлiй Воронi 100грн. I шо? I в дитинки на одному мiсцi вискочили прищики якi чесались. Нiчого iнакшого не робилось, не їлось, тiльки трусики з базару - Лiберо. Я кляла все на свiтi. Вже не жала грошi пiсля того i чемно брала памперси у Бiлiй Воронi. А подружка (лiкар) взагалi казала такi речi купувати в аптецi. То я вже пiсля того й мокрi серветки в аптецi брала. От таке буває.

Останнє редагування: 27 жов 2008
    • Подобається Подобається x 14
  11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Купив мені чоловік місяць назад у Київському Цумі капелюшок. За 80 грн.
    Заходжу вчора в метро, ті самі капелюшки - за 100 грн о_О.
    Це як у гуртовому магазині у Львові може коштувати дорожче, ніж в центральному в Києві?

12. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

от що не кажи, а цікаво слухати такі речі людей з закордону, які приїхали в Україну і бачать все що у нас відбувається по-іншому, по-людському. так, як це має бути у цивілізованому світі... ех.. Україна рідна мати...

13. Bavarlok

Bavarlok Active Member

ну, в якості пяти копійок вставлю таку крамольну мислю, що з усіх львівських маркетів приємно шось купувати хіба в арсені, а решта - особливо барвінки, вопаки і сільпи - то шось типу стайні. бруд, антисанітарія, хамське обслуговування на касі... звісно, і в арсені не все в порядку - є речі, які ліпше купувати на базарі. для кожного товару - своє місце купівлі.

• Подобається Подобається x 5
  14. Forest

Forest Moderator

Після деяких столичних мереж Арсен то свинюшник. А ще тиждень тому виїзджав до Карпат, заїхав у Арсен і не знайшов там кукурудзи Бондюель, не було жодної банки Сардин а також була відсутня свиняча тушівка. Це ж найширпотребніші товари...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Форесте, не приколюйтеся, га?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кізонько, а в нас всьо натуральне... натурпродукт - то здоровлє, нє?

17. Forest

Forest Moderator

ну чому, в свинюшнику свинячої тушівки не буває. Свині не каннібали і не торгівці органами!

• Подобається Подобається x 3
  18. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Арсени зараз мають дуже великі борги перед багатьма компаніями за куплену у них продукцію, тому останньої їм просто не завозять, поки Арсени не повернуть борг. Полиці в Арсенах майже пусті, немає багато чого в наявності.

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чоловіка, як буде нечемний. :lol:
    Закуповуюсь в основному в Арсені. Ніц нема в світі досконалого, але все пізнається в порівнянні. В порівнянні з Барвінками та Вопаками Арсен виграє.

20. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Достеменно невідомо що то є Вопак а от назва "арсен" дуже якось приваблива для продуктового супермаркету,адже Як вільний Арсен, так і всі його сполуки – сильні отрути. Смертельна доза для людини Аs2O3 0,1 г (білий миш’як).
    При отруєнні виникає порушення нервової системи, загальна слабкість, параліч, в результаті наступає смерть. При легкому отруєнні – рвота , діарея, сильні болі в животі.

Певно хімію не вчили власники тої мережі....це ж звичайний миш"як хімічна назва.

а де твій аватар? :)