Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Это как-в одном икра чёрная, а в другом колбаса докторская без мяса?

2. Summer

Summer Well-Known Member

вчора в Сільпо (південний) купляла дрібнички печиво, шоколад і т.д та одну шт актимель. На касі мені сказали суму, а я після податкової голова не варить, даю гроші. І по звичці заглядаю в чек і шо мені вибили замість 1 шт актімель цілу упаковку! о_О, касир каже, а в мене так вибиває, правда після мого скандалу, прийшла адміністратор і мені віддали гроші за лишні йогурти. Не приємно так:sad:, так що уважно дивіться ЩО вам пробиває касир! :yes:
    За мною в черзі дідусь був акція при покупці 2-х упаковок сиру - сметана в подарунок і шо йому вибивають сметану по повній цініо_О, він також виясняв, але я вже пішла......

• Подобається Подобається x 3
  3. Fidler

Fidler Member

В мене виникло питання щодо збереження речей в камерах схову:
    За законом ви маєте право не здавати речі до камери схову, а охоронець не має права переглядати ваші речі, бо це можуть робити лише працівники правоохоронних органів при підозрі крадіжки.
    А чи може охоронець (або хто інший з працівників супермаркету) не пропустити вас до середини через те, що ваша сумка не в камері схову ?
    Чи мають вони таке право ?

4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

права може й не мають, але незважаючи на це все одно не пропустять. мовляв, не подобається - ідіть в інший супермаркет. та й усе...а щось доказувати їм про свої права... у нас не правова держава.

5. syavych

syavych копач

Пропустити всередину зобов'язані, але от при виході мають право обшукати:sad:

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я заходжу в Арсен з сумкою, візочком, і залишаю в скриньці тільки товар, який є в Арсені. Поки що охоронці претензій не мали.
    Чоловікові зимою в Арсені кульок з апельсинами з скриньки вкрали. То віддали йому тих апельсинів 6 кілограм, з відсотками :), а якщо б вкрали якусь дорогу річ ... сумніваюсь що так скоренько і з вибаченнями це б компенсували.

• Подобається Подобається x 2
  7. Fidler

Fidler Member

в тому то й справа, що обшукувати права не мають:nea:

8. Vitaliy

Vitaliy Active Member

В мене такого випадку не було, але в моєї знайомої була одна ситуація:
    Купляла вона парфуми, прийшла додому відкриває а там МИЛО!!!!:pardon:

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  9. Summer

Summer Well-Known Member

права не мають ( писала вже), але також дуже хитро "зроблено" :pardon: ключики однакові і адміністрація відповідальності не несе о_О принаймі так пише :sorry:. Так, можна речі не здавати, але деколи такий хамовитий охоронець попадеться, що вже ні здавати речі, ні купляти не хочеться......:dntknw:
    Свіжий випадок: в ДЦ зайшла жінка з дочкою в неї велика сумка ( модні нині дуже такі :good:) , а охоронець не пропустив, казав здати в камеру ( де ключі однакові!), вони кажуть в нас там гроші, ключі і всі речі, це ж СУМКА жіноча, а він ні і все :nea:, так вийшли вони ображено так і нічого не купляли. Охоронець їм ше й нахамив, каже шо від них одних оборотів менше не стане, хіба то нормальне ставлення до покупців?

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, що ненормальне. Але не треба забувати і про крадіїв. А вони таки є, напевно, якщо нас змушують здавати сумки. Супермаркет просто перестраховується. Їм же краще, щоб хтось не закупився, ніж би хтось накрав..

11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

коли у супермаркеті працювала то з кімнати спостереження (де монітори від камер все пишуть) в основному крали старші люди. принцип: заходить з пустими руками, кошика не бере, спираючись на те що її важко нести, дістає з кишені чорний кульок і туди спаковує всі продукти. коли приходить на касу, половина товару в кульку, а половина на касі, та ще й скандал може вчинити, що це найгірший маркет у всьому світі, обслуга тут ніяка зі злодійку її вважають (захисна реакція). а потім Ой! я забула

12. Малесенька

або крали люди які дорого одіті, так би мовити, пани. Ой як вони любили краденими пластиковими картками розраховуватись))))

13. Вывод:граждане, смотрите, что в коробке! А чем мы хуже продавцов? Они ведь проверяют на кассе коробки с дорогим алкоголем или духами!

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В суботу пішли з татом у Велику кишеню.Планів на великі закупи не було, купили хліба, ковбасу , горошок і ще там якісь дрібниці.Поки дійшли до каси, тато вже й суму підрахував.А на касі вийшла зовсім друга сума!На гривень п"ять більше.Почали розбиратись, касирка каже , що не знає чому така сума і і неї пробиває зовсімне таку ціну як на цінниках.Визвалаи адміністратора, а та каже, що ціна змінилася і вони не встигли її змінити.Був невеличкий скандал, але гроші не повернули.

• Подобається Подобається x 4
  15. Малесенька

вони вічно не встигають ціни міняти. памятаю коли працьвала зав.відділом то завжди на цю тему з продавцями сварилась. адже це проста лінь і халатність продавців до своєї роботи

16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Барвінки продали.
    Арсени купив Вопак-Трейд - волиняки...
    Інфа інсайдерська...
    P.S.
    от така от *** малята(с)

17. Forest

Forest Moderator

треба знати свої права - кожен має права вимагати продати товар за ціною, вказаною на ціннику - закон про захист споживачів. От я його знаю і інколи користуюся. Останнім разом в Фокс-марті купив акумулятори за ціною батарейок :)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ото ж...:shy:

19. andi

andi Well-Known Member

це типу вони нас так кинули? тобто надурили? о_О :pardon:

20. Summer

Summer Well-Known Member

я була нині в Арсені (Патона) там товару практично не має, на полицях пустенько.... невже продали? для мене то був найкращий супермаркет :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)