Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а де то було?

2. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Це було в Луцьку:)

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Таке враження що нiде нормальних продуктiв нема, нi на базарi, нi в супермаркетi.
    А розкажiть що це таке з камерами сховку. Що треба всi сумки складати кудись? I так всюди чи тiльки в деяких. Скажiть де, то я туди не пiду.

4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

з камерами схову у супермаркетах завше проблеми - їх не вистчає. одного разу в Арсені на Чорновола стою в черзі до тих камер схову і бачу таку картину: приходить хлопець з дівчиною до своєї камери, відчиняють її, а речей там нема... хтось спіонерив. я після цього до супермаркетів ходжу без сумок, тобто з порожніми руками :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

В луцькому Там Тамі немає камер-є тітка, яка по типу гардеробниці видає Вам речі за номерком. В неї вже точно нічого не пропаде.

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

ага, це ще невідомо. бо позаминулого тижня бачила таку картину: у Сільпо на вул.Науковій теж тітка за номерками видає сумки. Так от - приходить жіночка за своїми сумками, дає номерок, а та тьотя їй каже: "Вже забрали, полиця пуста. Приходили люди з таким самим номерком і забрали". Жіночка в шоці: "Як таке може бути? Як то такий самий номерок?Напевно то так підстроєно!!" Зійшлися на тому, що може "добрі люди" помітять, що взяли не свої речі і вернуться. І та бідна жіночка так і стояла там біля камери схову з надією і в очікуванні дива. А я пішла, тому не знаю чим все скінчилося. А ви кажете...

• Подобається Подобається x 5
  7. fuxx

fuxx Member

Мені подобається напис при вході в торговий зал "фуршету" - вхід з товаром купленим у інших магазинах - не рекомендований
    Але категоричної заборони нема.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

в Арсені на Сихові 1 ключик підходить до багатьох шафок. Одного разу ми з подружкою закрили свої речі в шафку. Коли вернулись, то помітили, що на ключику немає номера (вчасно не замітили, коли скриньку закривали) :dntknw: По-пам'яті почали шукати нашу скриньку - пам'ятали приблизно певний квадрат , пробували відкривати різні шафки, думаємо - якщо наша, то ключик підійде. І що ви думаєте: ключик підійшов до 5 шафок, які просто були розміщені через 1-ну або 2, і в тих скриньках були речі людей, але не наші!!!! Довелось просити допомоги охоронця, він по рації попросив, щоб на запису на відео інші охоронці подивились, куди ми клали свої речі(перед тим ми звичайно сказали, що там має бути), нас на відео знайшли, сказали йому номер, він підійшов і відкрив нашу скриньку (нарешті!). Але сам факт!!!Мало того що немає номерів на всіх ключах,так ті ключики ще й такі мацюпусінькі,що легко загубити. Та ще й 1 ключ на декілька скриньок. І як тут бути спокійним за свої речі???Цим і користуються крадії..

• Подобається Подобається x 6
  9. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Не знала, але б те ж поексперементувала, але боюся по вухах отримати:). А взагалі в супермаркети стараємся йти з дому, щоб не було потреби щось-кудись класти.

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Все зрозумiла. А з вiзками дитячими можна так? Ми тоже тодi будем старатись ходити з дому, щоб не прийшлось сперечатись з "владою".

11. fuxx

fuxx Member

Сьогодні став свідком у "Фуршеті":
    Передімною на касі стоїть дівчина з невеликою кількістю товару, за касою сидить СТАЖЕР, а поруч стоїть продаваць і контолює дії стажера.
    Стажер пробиває товар, в кінці запитує чи має вона картку не знижку, дівчина відповідає що ні. В той же час КАСИР використовує свою картку (фактично надає знижку покупцю).

У мене зразу синикає питання - навіщо це їй, а потім згадую про напис на Дсконтній картці "Власник дисконтної картки може збільшити розмір знижки шляхом накопичення на картку суми покупок ..."

Клієнти купують - продавці збільшують знижку на своїх картках з 3 до 7 %.

• Подобається Подобається x 2
  12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Та то вже якась жаба вас дусить ) Чи ви гадаєте, там у касирів високо оплачений курорт із соц.пакетом ? ) Вона ж запитала чи є картка .

• Подобається Подобається x 6
  13. Радість

Радість Well-Known Member

Та й дівчина за знижкою проплатила. Задоволені лишились всі.

• Подобається Подобається x 4
  14. Kristin_Daae

Kristin_Daae Active Member

Згадала історію з Барвінком. Десь за тиждень після Паски (минулого року) пішли ми з чоловіком таритися в Барвінок, полиці напів порожні, бардак у залі, товар лежить не під цінниками... Одним словом - звична для Барвінку ситуація.
    Я покупець вредний - в цінники вчитуюсь уважно, вибираю довго. Взяли нарешті ковбасу, лоток яєць і ще якийсь товар, відстояли чергу біля каси. Касирка, пробиваючи ковбасу каже, що ціна на ковбасу змінилася на приблизно 5 грн (у вищий бік...). Ми з чоловіком переглянулися, та, думаємо, вже беремо - по вазі різниця вийде невелика. Чоловік жартує:"Щось у вас так ціни швидко змінюються..." Касирка:"Хіба це швидко, цю ковбасу ще до Паски завезли..." Одним словом, лишили ми цю нещасну ковбасу, нехай самі гамають.
    А вдома виявилось, що куплені там яйця були тухлі... Такий сморід в хаті стояв, довелося одразу ж виносити.
    Ще довго не виникало бажання ходити у той "хлів". Цього року зробили там ремонт, став "Новий Барвінок". Перші враження були доволі приємні, чистенько, нові стелажі, цінники під товаром, асортимент ширший... За місяць усе стало по старому...
    Була в Барвінку в Червонограді, якось там поприємніше... Чи то в нашому районі лише така краса? Може люди якісь не такі працюють?

• Подобається Подобається x 2
  15. Summer

Summer Well-Known Member

мали подібну ситуацію, але в СІЛЬПО :sad: . Мама купила яйця, а коли дома розбила то всередині воно було просто чорне-чорнісіньке о_О, ну звичайно, вдягнулися і разом пішли на рецепцію (рядом живемо). Приходимо, показали і кажемо тож потруїтися можна як таке продавати, дівчинка взяла чек, гроші віддала 5 грн, та попросила упаковку, щоб знати якого виробника продукцію вилучати ( то ми потім донесли) . На другий день того виробника продукції не було :nea:.
    щодо шафок камер -зберігання, то хочу сказати в ДЦ 100 % ключі всі однакові ( я тихенько перевірила :pardon: кілька пустих шафок). Десь читала статейку, що не має в законі Про захист з прав споживачів вимоги залишати свої речі в шафках, адже адміністрація відповідальності НЕ НЕСЕ :scratch_one-s_head:. Тому не залишаю ні в ДЦ, ні в Антошці, Літері питаю на підставі чого? одного разу охоронець каже мов, викличу адміністрацію і тд. кажу давай, де закон , стаття і т.д , вибачився і пропустив мене з пакунком, прада ходив по всьому залу за мною :mocking:

Останнє редагування: 7 жов 2008
  16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Неса , згідно цивільного кодексу. Розділ про зберігання...

• Подобається Подобається x 1
  17. левиця

левиця Well-Known Member

Так багато сьогодні взнала про сучасні супермаркети. Як нас бідних дурять. За "Барвінок" правильно кажете: ХЛІВ. В мене таке враження, що у Львові всі супермаркети поділені згідно достатку львівян. А дурять всюди однаково. Хіба не так?

18. Summer

Summer Well-Known Member

дякі, гляну :)

19. Varvar

Varvar Well-Known Member

із цивільного кодексу

• Подобається Подобається x 3
  20. :nea:Хм... Такой радости ещё никогда не было. Наоборот, иногда не додают.
    Больше всего меня раздражает то, что бывает цена написана одна, а потом выбивают другую

а де твій аватар? :)