Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

А це невідомо. Говорила на днях із своїм педіатром, каже, що зараз дуже багто отруєнь від йогуртів-сирочків: у супермаркетах навчилися перебивати дату. Ще півбіди якщо собі купуємо, але труяться ж діти!

В Арсені те саме! Купила мама малому булочку і на касі заплатила на 30 копійок більше. Знову ж таки, не була б з дитиною...

• Подобається Подобається x 3
  2. demetris

demetris Well-Known Member

Як добре, що я працюю не в продуктовому супермаркеті ;)

Якщо з вами трапляється щось подібне - ОБОВ'ЯЗКОВО запишіть скаргу в книзі скарг (вибачайте за повтор). Інакше нічого не зміниться. А в термін до 14 дняв в книзі має бути відповідь відповідальної особи. Якщо щось смердить і все таке - повертайте. Не лінуйтеся прийти знов. Варто тогож дня. Вони потім бачачи вас (нас) бутуть сервіс на відсотків 200% підвищувати. ;)
    І на останок: ЗАВЖДИ ПЕРЕВІРЯЙТЕ ТА ЗБЕРІГАЙТЕ ЧЕКИ!
    і буде вам щастя.

• Подобається Подобається x 10
  3. Уляна

Уляна Well-Known Member

А де гарантія що на базарі воно нормальне. Розповім як я купувала на краківському ринку печінку. Вибрала і зважили мені один кусок, поки я діставала гроші вона мені запакувала зовсім інший.(таке враження що корова вмерла від церозу печінки). І я була вагітна на 6 місяці і живіт був великий. але в мене привичка заглядати що мені запаковують, ну і скандал я їй закатала.
    якби знав де впадеш постелив би собі.

• Подобається Подобається x 8
  4. demetris

demetris Well-Known Member

Гарантії немає ніколи!

На базарі "повернуть" лише якщо купуєте в одного продавця і він вас знає, або якщо у продавця є значима частка сумління, або якщо ви своїм лементом розженете більше потенційних покупців за товар, щзо намагаєтесь повернути. Остання характеристика стосується і супермаркетів і всіх інших "громадських закладів".
    А у супермаркеті (за умови збереження чеку), можна вимагати щось у "не знайомого" адміністратора чи продавця. Можна вимагати запис відео з камери, тощо. Все це варто робити, якщо ви впевнені у своїй правоті. Бо інакше - ваші нерви нічого не дадуть. У нас за майже 2 роки роботи магазину було 2-3 покупці "не правих і скандальних", котрим задовольнили скаргу тільки через правило "наглість друге щастя". та й то частково, та й то після 2-3 місячного розгляду. А якщзо ви праві - то в 14 -денний термін все повинно вирішитись. Скандалити в супермаркетів лишній раз не допоможе.

• Подобається Подобається x 2
  5. bora

bora Well-Known Member

В мене знайома купила на Краківському ринку гнилий оселедець. А вон аого яка дебела жіночка. Повернулась за годину і надавали НИМ ЖЕ продавщиці по обличчю (зазвичай там власниці тих лотків і стоять, або родичі). Не виправдовую грубої сили ніколи. але ж для чого так доводити..

• Подобається Подобається x 4
  6. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Сьогодні купив в магазині сік і поклав в сумку, потому зайшов супермаркет,поклав в шафку свій кульок і за звичкою зайшов у зал з торбою. Тільки біля каси згадав, що у мене з собою СІК...В голові прокрутилося , як я проходжу через турнікети, ті починають моргати і пищати, підходить охорона, приїхали...Як довести, що я просто забув за той клятий сік... Ото сором...Тільки б такого персикового в них не було. До життя мене повернула бабця , що підійшла за мною і тримала в руках ПЕРСИКОВИЙ сік. Ну все, тепер мені точно о_О
    Та все обійшлося, і я щасливий вийшов надвір.
    А чи було з Вами щось подібне?:preved:

7. Summer

Summer Well-Known Member

ага було, останній раз в Сільпо йшли з ДЦ товар там зубна паста була - в камеру схову не здавала, бо черга велика, але в мене був чек.:)
    от сміху було, коли недавно, в сумці була шоколадка Світоч ( але вже без чеку):biggrin:, все думаю скажуть платити:scratch_one-s_head:, але все нормально , пройшла через касу в сумку ніхто не заглядав.:nea:
    п.с знаю, що ми були в Польщі, то там можна заходити з товаром з іншого магазину, ніхто нічого не каже, він в них промаркований інакше, але нам ше до такого :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  8. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

У нас був трохи кунфуз в ФоксМарті, зайшли з чоловіком на фотокамери глянути, поки дивилися, у них світло вирубило, усіх звісно попросили покинути приміщення. Ну і охорона на виході усіх провіряла своїми палочками, я пройшла нормально, чи то охоронець мого пуза злякався, але біля мене тою палкою не махав:). Чоловікові дісталося за 2. Раз махнув пищить, чоловік витягує телефон свій, 2 раз- мій, потім флешку, ну ми хвилин 10 чоловукові кишені витрясали:). А потім охоронцеві надоїло, бо чоловік навіть ремінь зняв, а воно все одно пищить, охоронець вибачився, ми посміялися. Хоч було досить некомфортно.

Продукти беру на Шуварі, але не оптовому, у одних і тих самих продавців, то вони завжди кажуть, як не сподобається приносьте на зад, ми поміняєм або вернем гроші. Правда ні разу не скористалася, видно таланить.
    Хоча раз купили диню на оптовому, така гидота виявилася. Просто більше там не куплялтиму, то називається з економила:)

Останнє редагування: 1 жов 2008
  9. syavych

syavych копач

Ггг, в мене з дисками було весело. Купив в Фоксмарті бокс dvd-r'ок, потім по дорозі зайшов в Фокстрот. Проходжу турнікети і тут таке веселе пікання [​IMG]. Бідний охоронець розчарувався коли не знайшов такої партії в базі даних [​IMG]

10. Kristin_Daae

Kristin_Daae Active Member

Та постійно так думка в супермаркеті з'являється... Завжди захожу із дамською сумочкою, а там набір: серветки сухі, серветки вологі, "тік-так", або "орбіт" і т.д., і т.п. (та купа всього).Ну думаю, нехай тільки спробують примахатися... Але, на щастя, в такі незручні ситуації ще не потрапляла. Досить того, що охорона ходить за тобою, заглядає...
    В роки глибокої юності працювала в одному з львівських супермаркетів промоутером (дівчатка в фірмових кепках та футболках намагаються вам втулити щось непотрібне), так начальник охорони за декілька днів втішив, що він, виявляється за нами увесь цей час дивився через камери спостереження. І ніби нічого кримінального не робили, а відчуття якесь неприємне...

11. bora

bora Well-Known Member

Не знаю чи писали вже - але в Арсені якась нездорова штука з чергами. Ходять чутки, що касири позвільнялися, бо зарплатня мала і на них списують недостачі. Повсюди принаймні висять оголошення про набір студіків на ироботу.
    Менше з тим - я давно перекинулась на Сільпо, а тут в понеділок на Чорновола заскочила в Арсен - такі черги хіба перед Новим роком бачила! Абзац. Кажуть знайомі, що так там постійно. Більше на "весь вечір в черзі" я не підпишусь.

12. fuxx

fuxx Member

На рахунок касирів то мені здається що то є біда всіх супермаркетів. Адже прослідковується прямий звязок кількість працюючих кас - кількість напрацьованих годин касиром - зарплата касира - кількість касирів.

У найближчому Барвінку постійно на дверях висить оголошення про вакансії касирів, і там дійсно щораз нові люди.

13. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

На Сихові було те саме в Арсені місяць тому, тепер ніби все ОК, черги не дуже. А Сільпо мені чомусь менше подобається, і ціни там трохи вищі. Взяла в них (Сільпо) морозиво "Баунті" називається на ціннику 2,5, а на касі 11грн. Якби брала б багато то б не помітила, а то за молоко і морозиво вийшло 18грн.:)

• Подобається Подобається x 1
  14. bora

bora Well-Known Member

Я власне досліджувала що в Сільпо дешевше:girl_crazy:
    Але морозиво в розрахунок не брала - а кінцеві тижневі закупи - і на 100 грн дешевше виходило. А от тепер мені не подобається їхня перестановка - таке враження склалось, що врізали асортимент .

15. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а мені фактично у всіх супермаркетах попадалися паскудні йогурти - не те щоб протерміновані, але якісь скисші чи що. потім я від них тааак бекав... при чому до кінця терміну придатності було, анприклад, тиждень часу. тепер не беру йогуртів, які виготовлені більш ніж три дні тому. хай самі жруть... з цього випливаж, що аналізу продукції на придатність до споживання у суперах нема взагалі.

16. Poster

Poster Well-Known Member

Касири дуже мудро роблять, питаючи чи маєте якісь копійки, тим самим вибиваючи з колії - дуже легко втюхати іншу суму на здачу

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Один знайомий купував колись у Сільпо Чіпси вартістю 2,50, а на касі йому пробили за самі тільки чіпси 24 грн!!! :eek: Добре, що він помітив, бо брав лише чіпси, а якби брав багато товару та ще й коли черга і позаду тебе нервово чекають люди, коли ти нарешті позбираєш свою здачу і попакуєш покупки в кульки.. Касир сказала, що може то така ціна на чіпси, але ж було видно, що то звичайні чіпси Лейз чи то Люкс(не пам'ятаю). Покликали адміністратора і виявилось, що то неправильно запрорамовано в касовому апараті. Я собі уявляю, скільки людей до того купили ці чіпси за 24 грн. і не помітили цього..

18. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

До речі, про нелюдські умови роботи касирів в Арсені чув від багатьох. Кажуть, що їм навіть в туалет забороняють вийти...Та й зарплати там смішні.

19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

все що кажуть про Арсени правда.і зарплата мала, і умови не людські. тому й висять оголошення, про те, що на вихідні студіків на каси можуть брати. подейкують, що Інтермаркет з будівництвом Леополісу вліз у страшенні борги. відтак має намір продавати Барвінки та Арсени і сконцентруватися лише на Леополісі.

20. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Свіжий факт: вибираю сьогодні оселедець, серед більш-менш свіжих упаковок на очі потрапляє такий "продукт": у пожовклій олії проглядалися напівзруйновані філе:bad:, і лежить та краса першою, на видному місці. Добре, що в мене із зором все добре, а якщо те "матьє" візьме якась бабця ? Повідбивав би руки отим комерсантам, що на нашому здоров'ї заробляють.:ireful:

а де твій аватар? :)