Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. vanilia

vanilia Well-Known Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

В Барвінку таке дуже часто.
    А ще дратує, коли черга величезна, а касирки постають собі в кладовій і тішаться на весь голос, при тому працює лише одна каса.

Додано через 2 хвилини
    А про той лід. Колись стільки льоду не було на рибі, а чим раз його більше. А зараз береш рибину, то льоду разів в 3 більше. Вже Мих про це писав.
    Таке враження, що вони спеціально водою його заливають, щоби було більше льоду і більше важило. Дурять як можуть.

Додано через 8 хвилин
    Про цінники не зовсім халатність. Наприклад, під грушами по 19 грн може бути ціна 6 грн, а справжня ціна десь далеко відсунута.
    ТАк само з гречкою цього тижня.
    стоїть велика купа упаковок з гречкою, посередині ціна "23.70 грн " (чи щось таке), а збоку, ну так, що взагалі не видно, як не придивитись "29.99 грн". І ви думаєте гречка там була по 23 грн? НІ, вона вся по 29.99 грн.

ТАк само було з ікрою. Стоїть тільки один вид ікри. Ціна "39.00 грн". Чоловік взяв. НА касі пробили 47.00 грн. Спитав чому. "Забули поміняти цінник". НАступного дня така сама ситуація, тільки не чоловік брав, а якась жінка. Ще пару днів тому якийсь чоловік горілку брав, на касі вона виявилась на 6 грн дорожча і він так сварився з ними, казав, що він регулярно в них таке помічає.

Нічого вони не забувають міняти. Стара ціна спеціально стоїть. Бо не кожен на касі як побачить, що воно дорожче, то здасть назад той товар. Багато людей махнуть на то рукою і візьмуть.

• Подобається Подобається x 3
  2. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Я якось мала трохи часу, так вимагала, щоб при мені поміняли цінник на новий. Витратила на них хвилин 10-15 свого часу, але дочекалася поки поставлять новий. Але ж не будеш постійно витрачати на це свій час :sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Моя мама сьогодні в Арсені пробувала воювати з льодом, себто рибою :). Намагалася вона просити, аби той лід зішкрабали, на що мамі відповіли, що то "не до нас претензії", цікаво, а до кого?
    А ще якось моя мама купувала вагові пельмені, так от, на касі їй сказали, що пельмені вже подорожчали! Виглядає, що те здорожчання відбулося дорогою до каси. Якби не поспішала до майстрів (яких тими пельменями годувала), то певно зробила б там скадал.

• Подобається Подобається x 5
  4. fuxx

fuxx Member

В "мому" Барвінку це постійна і невиліковна хвороба.
    А ще мене дуже радував ремонт в працюючому Барвінку, куди дивиться санепідемстанція і інші інстанції?

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я попалась на такому.. Захотілось солодкого, у ВАМІ купила (по акції, звісно) дві вафельні цукерки в шоколаді (типу Гулівера), обклеєні цінником з ціною і датою виготовлення - все як має бути.. Коли вже розгортала їх, то подумала "акція = лохотрон, що ж тут не так?". І виявилось, що на самих цукерках не було дати виготовлення!! Тільки на наклеєному ціннику з ВАМу.. Але мені так хотілось солодкого, що я їх з'їла.. :shy: Після того довгий час не була у ВАМі, забулось..
    Будьте уважні! Перевіряйте дату виготовлення не на ціннику наліпленому, а на самій упаковці!!

• Подобається Подобається x 6
  6. Nata

Nata Well-Known Member

А ще в Арсені так йогурти і молоко продають. Скріплюють акційне по три штуки і всередині обов"язково протерміноване дадуть.

7. fuxx

fuxx Member

А куди ж його дівати те молоко? Або неуважним або скупим. :)

8. Уляна

Уляна Well-Known Member

Я сьогодні була в фуршеті. Він мене розчарував. Я думала що вньому недурять, хоча б зараз бо лише недавно відкрилися(працюють на клієнтів). В них на залі під товарами одні ціни а на касовому друга. Замітила коли вийшла із магазину і подивилася в чек. Не була б з малою я б обовязково вернулася і висказала що про них думаю.

• Подобається Подобається x 1
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скільки буваю у нашій "Великій кишені"ще ні разу не надурили, і пробивають все вірно, всі уважні, ніхто не хамить.Невже так буває?:)

10. vanilia

vanilia Well-Known Member

Може дурять "непомітно", а може й і взагалі не дурять :) А, може, ви ще не попадались.

• Подобається Подобається x 4
  11. Орко

Орко Member

A scho y lvovi je Fyrshet i Veluka kushenja?

12. sselev

sselev Well-Known Member

Зато там треба довго стояти в черзі, бо з 30 кас працює лише 6-7. :) Чи я помиляюсь?

• Подобається Подобається x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Помиляєтесь, бо у нас всього ,здається ,7 кас

Ні , не у Львові, а в Южноукраїнську

14. sselev

sselev Well-Known Member

Це я коли був у Кіровограді - вразило співвідношення загальної кількості кас до працюючих.

15. Nadijka

Nadijka мрійниця...

є...вул. Б.Хмельницького 176

16. Орко

Орко Member

Kryto, a ce moge v novomy torhoveljnomy centra city, zdajetjsja nazuvajetjsja?ja prosto zaraz ne y lvovi tomy tiljku z novun diznajysj pro taki rechi cikavi

17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Там, мабуть, багато юних хлопакiв, якi ладнi проявити своє джентльменство хоча б у такий спосiб ;) ;)

Антиоффтоп: в Харковi тi ж проблеми :sad: Притому до блеклисту потрапляють як великi магазини нацiональних мереж, так i маленькi локальнi точки.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я от до вчорашнього немала чим пожалітися, а вчора я вже так вдало з"їздила в Сільпо на Науковій.. Хотіла чоловікові вечерю зробити, він в мене любить стейк, я купила дороге м"ясо - Сертифікований Ангус, в коробочках вакуумно запаковане, і довелося все викинути - м"ясо смерділо... Я тоді глянула на упаковку, а там видно що старий цінник попередньо відірвано і наклеєно новий до 29 травня!!! Та до того часу воно б взагалі зігнило б.

• Подобається Подобається x 7
  19. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Як на мене, то даремно просто викидали -- пасувало б повернутися та почастувати цим м'ясом менеджерiв залу :ireful1:

• Подобається Подобається x 10
  20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

М"ясо навіть мамин кіт не хотів їсти, заодно я прослухала лекцію від мами що м"ясо треба купувати на базарі. Також в смітник пішов йогурт Галичина з чорносливом - мій улюблений. Він смакував так ніби в нього накакала корова. Але то не вина супермаркету - він не був протермінований

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)