Як нас дурять в супермаркеті

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Dr. Shutup, 5 гру 2007.

?

Що Вас найбільше дратує в супермаркетах?

Голосування закрито 30 січ 2008.
  1. Відсутність вільних камер зберігання

27,8%
  2. Промоутери, представники та інші реп'яхи

25,9%
  3. Протерміновані продукти

64,8%
  4. Штовханина візками

29,6%
  5. Відділ товарів для тварин

9,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Lady

Lady Well-Known Member

Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті

Люди! якщо кожен піде і поскаржиться тоді і буде ефект. А просто зробити зауваження в супермаркеті, то їм ці зауваження до лампочки.
    Працівники тих самих супермаркетів своїх дітей продуктами які втратили термін придатності, не годують, а ми маєм купувати.
    Куда можна звернутись: вул. Чайковського, 20 Захист Прав Споживачів
    треба прийти і написати заяву де вказати причину скарги ( також принести чек і інші докази)

• Подобається Подобається x 3
  2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Щодо масла. розповідав мені один добрий знайомий який має справу з його виробництвом. Він на смак визначає чи є в маслі домішки, розповідав що навіть найдорожче коли фасують то додають 5-10% замінників, ми на смак не помічаємо, а по ціні це сильно відбивається. Я дала йому на пробу Президент, каже добре масло, але домішки всеодно є!!! Порадив купувати Фаворит, на що його дружина відповіла - бачиш, рекламує масло своїх конкурентів!!!

• Подобається Подобається x 8
  3. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

додають пальмову олію - це правда

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я раз купив рибу... розмрозив... заморозив.... інтермаркет у мене купив рибу.... обратно....

Додано через 3 хвилини
    доречі... морожений хек в розсип на 40% з водою... перевірено.

• Подобається Подобається x 7
  5. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я не можу на ту морожену рибу навіть дивитись.
    то деколи ліпше ніколи не пробувати свіжої морської чи океанської риби, бо тоді не буде змоги порівняти.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я дивитьсь можу, а їсти - ні.

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага...
    І в мене таке було...
    З 2 -х кілів риби було 700 грам...
    Правда,рибу ми з’їли...

• Подобається Подобається x 4
  8. vanilia

vanilia Well-Known Member

Про фасовані товари то ще таке. Як правило, там вага не відповідає бірочці. А мій чоловік одного разу в Барвінку ирішив зважити йогурт (Галичина), на якому написано "вага нетто 450 г, і важив він (не нетто, а з баночкою ж:ninja: ) всього 400 г.
    А рибу морожену вони останнім часом ну ТАК вже водою обливають, щоби було більше льоду ніж риби:shutup:
    А ще в Барвінку приколи з цінниками.
    Перший раз чоловік наткнувся на це, коли купляв ікру. На ціннику ціна 35 грн. А на касі пробили 47 :ireful1: Спитав касиршу як так, вона мол нічого не знає. Наступного разу спеціально покликав адміністратора, показує цінник, де написано 35 грн і питає: "Скільки ця ікра коштує?" "35 грн, що не бачите?" На касі знов пробивають 47. Ну він ту ікру віддав їм і трохи шуму наробив. Недавно я була в Барвінку, там чоловік брав горілку чи коньяк. Те саме було. Касирша казала, що то якась помилка. При чому, різниця в сумі біля 5 грн.
    Так що будьте обережні і перевіряйте що вам пробивають.

А ще згадала. Інколи СПЕЦІАЛЬНО не пробивають дисконтну карточку. Даєш касирші карточку, вона відставляє на бік, пробиває товар, а в кінці каже: "Ой! а я забула. Тепер вже пізно". Повірив би, що забула, але вони так "забувають" дуже часто".

Думаю,

Додано через 3 хвилини
    Як не більше. В Барвінку останнім часом певно процентів 70 лід.
    Розморозиться і вже готувати нема що. Хоч бери і обшкрібуй прямо там в супермаркеті.

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну чому? маємо рибу і талу воду....

• Подобається Подобається x 2
  10. vanilia

vanilia Well-Known Member

:haha: ТІльки за воду талу платимо як за рибу.:cowboy:

• Подобається Подобається x 1
  11. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А скажіть будь-ласка чи вже був хтось в Фуршеті, бо то такий модний супермаркет в Києві, цікаво як в нас.

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Вчора співробітниця захотіла розрахуватись карточкою у Вопаку. Термінал видав повідомлення, що грошей недостатньо. Після того вона поїхала в Арсен і здійснила покупку там, успішно розрахувавшись. В результаті гроші з її карточки було знято 4 рази: 2 у Вопаку і 2 в Арсені... Будьте обережні!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хіба боржомі може коштувати дешевше риби?

14. syavych

syavych копач

Елементарно такі речі відслідковуються - якщо платимо карткою в супермаркетах, зобов'язані поставити свій підпис на квитанції. Якщо вона не ставила підписи, то береться виписка з банку про транзакцію з даного маркету, йдеться в маркет і вимагається показати підписану квитанцію по цій транзакції (якої у них звичайно нема :)). І робиться великий шкандаль. Якщо ж вона підписала, то сама винувата...

15. Барбос

Барбос Well-Known Member

А мені в METRO хотіли втулити піддон майонеза :) Але цьоця на касі сама сі стримала і сказала - во би ви майонезику би поїли :) А в Сільпо в Вамі хотіли втулити Бонакву за старими цінами (ну звичайно дорожче).
    І може не по темі але МЕНЕ ЗАМАХАЛИ ЗАПРАВКИ ОККО! Ну хоть би раз налили бензину не на 100 грн а на 100,01 грн. Завжди заливають на 99,95 або 99,96. Тобто дурять Вас на кількості бензину в баці і на здачі яку звичайно не видають. А заправляється не одна машина на заправці в день - я так порахував - кругленька сума в день набігає.
    Не так важко (шо і роблю) дати заправнику копійки з кишені - ПРОСТО НЕНАВИДЖУ коли мене дурять!

• Подобається Подобається x 6
  16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

А я вже декілька разів підряд переважую сир з бірочкою в Арсені на Патона і уявляєте все збігається...Мені аж не віриться...Вчора тьотька на мене такі очі вилупила, коли я попросила переважити...

• Подобається Подобається x 2
  17. Alex_pm

Alex_pm Member

Мені більш за все не подобається коли просиш зважити 300 грамів, зважують завжди більше. Ніби то вийшло так само собою, але ж менше не виходило ще жодгого разу.

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я купую тільки Львівхолод масло...

19. Lady

Lady Well-Known Member

Я також його завжди купую, покищо кращого на нашому українському ринку не їла

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Біля нас є магазин. Це не супермаркет, а звичайний гадюшник, в якому ремонт не робився з часів древніх. Стараємося в тому магазині нічого не купувати, але іноді ввечері заходимо... Так от, в тому магазині дуже цікава цінова політика - вдень там одна ціна, а ввечері пляшки з пивом повертають так, щоб не було видно ціни, і продають за значно вищими цінами. А коли їм робиш зауваження, то є два варіанти відповіді: 1. ми щойно отримали товар; 2. Я щойно перейшла з іншого відділу, то ше не знаю добре цін.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)