В Криму на базарчику округлювали ціну вниз, навіть з 50-ти коп. Але я думаю така щедрість була наперед закладена в ціні овочів/фруктів.
Я взагалі базари терпіти не можу. І справа навіть не в тому що там надурять чи ні. Вся атмосфера базарів зводиться до толкучки. Хтось встане на ногу, хтось штовхає в спину. Добиває морально коли оселедець і масло поряд продають. Або коли бабуськи просто з землі сир чи яйця пропонують. Особливо це помітно на Стрийському ринку. Але приходиться інколи все таки щось купувати. Маю кількох перевірених продавців овочів та фруктів. Молочну продукцію купую в своєї молочниці. Недавно заходила на Галицький ринок. Там досить культурно зараз все зробили. Чисто, гарна викладка продуктів, ввічливі продавці. Лише їздити мені не зручно туди та і машину проблема запаркувати.
Працюю на гуртовому Шуварі . Там же і закупляюсь додому .Маю можливість переважити свої покупки . Переважно вага точна (ми маємо вагу електронну правдиву ,не китайську ),деколи бувають відхилення 10-20 грамів ,але це допустимо . Один раз тільки казус вийшов , на 1,5 кг мене обважили на 0,5 кг.Прийшлось вертатись ,не через гроші ,а через те ,що просто було малувато самих огірків . Самі огірки коштували копійки .
Всьо о том же батєнька) ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ---------- абрикоси шолі?)
фура!дві фури!три фури! ПРОДАНО!!! ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- ех ви,мамонька....
Ми так вгадувати ще зо 10 сторінок можем А мо якраз кому шо треба...та й вже не здурите ціхо-ціхо,щось ви розігналися
А можна було б Вас завербувати в якості шпіЙОна? : Girl_cool: Шо по чому і в якій кількості...А то вже два рази заїхав на Шувар, подивився яка там шалена кількість зелені купив кавуна і поїхав в Червоноград... в нас зелень ексклюзив
Може до нас будете постачати? Бо в нас зелень не дуже. Мало і якість поганенька. А я люблю ходити на базар Але не на тряпчаний, а на продуктовий. Вибір овочів величезний, не те що в магазині. Та й якість з ціною кращі. Можна поторгуватись. А якщо прийти під кінець торгівлі , то можна взагалі дешево купити у тих, хто спішить на автобус . Я так в одного дядька купила повний пакет кропу Йому вже було час їхати, а кріп не продав....віддав майже задарма. тепер у нас на всю зиму вистачить мороженого кропу.