Як нас дурять на базарі

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем skole, 1 сер 2011.

1. sselev

sselev Well-Known Member

В Криму на базарчику округлювали ціну вниз, навіть з 50-ти коп. Але я думаю така щедрість була наперед закладена в ціні овочів/фруктів.

• Подобається Подобається x 2
  2. night

night Well-Known Member

Я взагалі базари терпіти не можу. І справа навіть не в тому що там надурять чи ні. Вся атмосфера базарів зводиться до толкучки. Хтось встане на ногу, хтось штовхає в спину. Добиває морально коли оселедець і масло поряд продають. Або коли бабуськи просто з землі сир чи яйця пропонують. Особливо це помітно на Стрийському ринку.
    Але приходиться інколи все таки щось купувати. Маю кількох перевірених продавців овочів та фруктів. Молочну продукцію купую в своєї молочниці.
    Недавно заходила на Галицький ринок. Там досить культурно зараз все зробили. Чисто, гарна викладка продуктів, ввічливі продавці. Лише їздити мені не зручно туди та і машину проблема запаркувати.

• Подобається Подобається x 7
  3. Працюю на гуртовому Шуварі . Там же і закупляюсь додому .Маю можливість переважити свої покупки . Переважно вага точна (ми маємо вагу електронну правдиву ,не китайську ),деколи бувають відхилення 10-20 грамів ,але це допустимо .
    Один раз тільки казус вийшов , на 1,5 кг мене обважили на 0,5 кг.Прийшлось вертатись ,не через гроші ,а через те ,що просто було малувато самих огірків .
    Самі огірки коштували копійки .

• Подобається Подобається x 9
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. А зачєм ?????????????????

• Подобається Подобається x 1
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

може бим шось купив:blush::mocking:

• Подобається Подобається x 4
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:mocking:

9. Ми продаємо тільки гуртом ..

10. XrustunkA

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

• Подобається Подобається x 3
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 5
  12. А от і не вгадали !!!!

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

:mocking:

• Подобається Подобається x 6
  14. ENNI

ENNI Well-Known Member

Що таке дриглі?:pardon::dntknw: я вже часто зустрічала це слово, але його значення не знаю.

15. XrustunkA

:nea:Ми так вгадувати ще зо 10 сторінок можем:mocking:
    А мо якраз кому шо треба...та й вже не здурите:scratch_one-s_head:

16. Alias

Дриглі - це холодець ! :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це все про львівські базари?

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Нє, про Йокогамські...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

20. Alias

Може до нас будете постачати? Бо в нас зелень не дуже. Мало і якість поганенька.:)

А я люблю ходити на базар:) Але не на тряпчаний, а на продуктовий. Вибір овочів величезний, не те що в магазині. Та й якість з ціною кращі. Можна поторгуватись. А якщо прийти під кінець торгівлі , то можна взагалі дешево купити у тих, хто спішить на автобус .
    Я так в одного дядька купила повний пакет кропу :) Йому вже було час їхати, а кріп не продав....віддав майже задарма.
    тепер у нас на всю зиму вистачить мороженого кропу.:)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)