Відповідь: Як нам,галичанам,облаштувати Россію... В моєму полку,де я служив,то старшина,який обxодив роту,кожному жовніру говорив,так тиxенько собі під ніс: -І тєбя тоже...І тєбя тоже! Лейтенант запитує,що це значить.А той і каже: -Оні мєня на фіг посилают в уме...А я іx!
Та Ви не переживайте...Таки нападуть,але коли не вистарчить.А так...поки-що без проблєм.А взагалі-то хитра політика,то як "рекбус,як кроксворд"-як А.Райкін мовив...Думаю,що в завтрашньому майбутньому Політичний Кросворд буде будуватися так,щоб Проблема збуту нафти-газу була проблемою не споживача,а постачальника.Нехай він собі голову мастить,кому і за скільки продавати ту "супер-складну субстанцію з недр землі,яку тільки високо-вишколений розум російського шовініста,а чи-то нациста(не націоналіста,нє!) зміг і сотворити"...Ну і да...продавати її не глупому бойку-лемку-хохлу,а...дурнуватому затурканому китайцю,який ніц не розуміється в політиці і ва-а-ащє!
Так-так!!! Але думаю, що там настільки "все схвачено", що чекати чогось подібного треба буде дуже довго. Недавно повернулась з Росії. Говорити з ними про політику - марна річ. Їх там так "обробили" ЗМІ, що як послухаєш - волосся дибом стає. Всі обманюють - і США, і ЄС, і Україна - тільки в Росії свобода слова "процвітає". Ой, як згадаю ті розмови, аж ще зараз неприємне відчуття пригадується.
все те ж саме кажуть і вони. Кого слухати? може, десь посередині істина, га? а Україна ніколи нікого не обманює) ви що
Марусино, вибачте, а де ж славнозвісний одеський гумор та життєрадісність ? На "критичні дні" не схоже, тоді що: печія (ыжжога)? Чи нові кросівки виявилися замалими ? Вискокуєте на кожній гілці й намагаєтесь розхитати спокійне, розмірене життя Львівської кав"ярні ? Подивився, серед кого Ви "живете" (особливо промовисто про це говорять аватари) і пригадав пісню київського барда єврейського походження: "А в Шереметьеве стоит привычный лай И толпы рвутся к иностранным самолетам - Так до свидения, мой ненаглядный край Никем непуганых, веселых идиотов !" (Дима Кимельфельд, 1988).
А ви часто буваєте в Росії??? Я - дуже часто. Так там всі люди самі кажуть, що Путіна на перший термін, можливо, і обирали, а на другий - ну точно вже ні. За Мєдвєдєва взагалі не чули щоб хтось голосував - але ж обрали. У всіх ЗМІ вихваляють славного ПРЄЗІДЄНТА, а тепер і прем"єра. Не видно і не чути "погляду" з іншої сторони. Хочете сказати, що у нас таке ж?
Точно ні. Бо чую думки за і проти як про одну так і про іншу сторону. Чому ви душею кривите? Якщо дійсно живете в Пітєрі, то і самі знаєте, що в Росії свободи слова нема.
Любопытно, а как "уверенные в отсутствии свободы слова в России" ещё до "железного занавеса" не додумались?
Да хорошие примочки. Только когда начинают врать про Россию, чего удивляются, когда получают ответ. Такая вот свобода слова.
Мы тоже. Только вот какое дело. Все эти "аксиомы" про Россию опасны в первую очередь для самих граждан Украины. Тогда, в 1995, часть граждан Украины уверовав пропаганде УНА УНСО изъявило желание "обустроить" Россию в одной из автономий. Возвращение в реальный мир для них было весьма болезненным.
Левандівко, нічого дивного. Мій інститутський приятель походив з військової родини. Його старший брат (курсант) на якомусь там курсі отримав сержантські лички, напився і вдома два дні командував "рядовым Бабкой". Протверезів - вибачився. (нічого дивного, генетика. А молодший - нормальний - піаніст, звукорежисер). Вам не здається, що дехто надовго застряг на стадії командування "рядовым Бабкой" ?