Як накачати прес?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем yudzuk, 22 тра 2015.

1. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Плавання супер! Я в такому віці теж 6 років займався плаванням і потім в старшому. Якщо буде цим займатися і надалі то достатньо буде плавання і "вуличних" тренувань - воркаутів всяких.
    16, а особливо 14 років то дуже рано для тренажерного залу... Організм росте, всі силові навантаження цьому заважають. Якщо це не буде спорт заради змагань і виступів і заробляння грошей тоді не рекомендую. Років з 20-21 можна йти тягати залізо, ІМХО.

2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Доречі мені дуже подобається,коли хлопці роблять різні викрутаси на турніках,це так круто.:good:Цікаво чи є у Льові якась така секція,де грамотно можуть показати і навчити різних таких трюків?Я б з радістю його на таке віддала))

3. Lvivska Kvitka

Ого так пізно, а я думала можна швидше.В мене в подруги малий то йому 16 років,то він ходить..І навіть результати вже якісь є,мінімальні кубики промальовуються)))

4. Lvivska Kvitka

То ви може мастер спорту по плаванню чи КМС?Чи ви займалися суто для себе?

5. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ага, секція називається - вулиця )

6. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Качати прес (якщо худий) щоб появилися кубики це одне. Я про роботу з залізом в тренажерному залі, жими штанг, присідання і всякі тяги і т.д. Заважає росту кісток як мінімум. Займаися з власною вагою - супер і тіки за. І в такому віці дасть можливо і більше результату і більше сили, а не просто вигляду.

Ні, я суто для себе займався. Починав з малого віку з тренером, а потім сам плавав довгий час. Повірте від плавання і прес буде і грудні м"язи великі і спинні)

• Подобається Подобається x 1
  7. Lvivska Kvitka

От тому і віддала його на плавання,може хоч в плечах потім виросте,не буде таким худишкою)Та й на хребет для осанки ніби плавання не погано,а то з тими рюкзаками,які вони носять в школу,то просто капець.Самій важко ,а тут дитина 3 клас)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кожен має право вибору бути з кубиками чи з кубиком.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Саме так. Але треба багато білкової їжі їсти. В професійних плавців переважно не дуже пропорційне тіло. Широчезні плечі на фоні не дуже великих рук і ніг, тому треба трохи буде вуличним воркаутом займатися))) Але не женіть дитину в зал з 16 років на залізо. Хіба що під наглядом тренера постйним і більш легкоатлетичних вправ.
    Всі спортсмени важковаговики (бодібілдери, важка атлетика, пауер-ліфтери) страждають потім болями в суглобах і т.д. І всі прибігають до застосування фармакології для результатів. Але з суглобами проблем багато потім)

10. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

у Вас один кубик на весь живіт?)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо чесно, я не рахував.

От дивився фото відпочиваючого Карабіші... похоже один.

12. Lvivska Kvitka

Так ,так головне не перестаратись з тим залізом,і не навнушати з себе Шварцнеггера))Та то я так роздумую,як то буде,але не факт,що буде саме так))Нехай самі собі обирає чим йому займатися,головне,щоб було якесь бажання.Підтримаю будь-який вид спорту.

13. avatarwin

---цікаво , а секс до якого виду спорту відноситься, і яку частину тіла можна накачати з його допомогою?

• Тупо Тупо x 1
  14. Lvivska Kvitka

Думаю до особливого виду:morning1:І підкачує всі частини тіла)

15. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Найкращий засіб для спалення жиру)) І прес також качає)

16. Lvivska Kvitka

І ніякі тренажери не зрівняються по ефективності з ним)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. avatarwin

---------звертаюся до вас я добре обізнанного спеціаліста у цих видах тренінгу, хотілося би знати у які часи доби , на по
    вний чи на пустий желудок цим займатися, і які пози дають найбільший ефект при мінімальній затраті зусиль?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lvivska Kvitka

Цікаво мені звідки такі висновки взялися??:scratch_one-s_head:І вам як дорослій людині стидно було би такі дурниці запитувати.:facepalm:На пустий чи на повний шлунок і в якій годині,це вже по вашим фізіологічним потребам потрібно дивитися:)))А пози поекспериментуйте і оберіть для себе оптимальний варіант:pardon:Успіху вам у ваших починаннях:bye2:

19. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Перегляньте в на ютубі передачу з каналу СТБ "Давай поговоримо про секс" там все детально розказано та навіть показано!!:good:

20. avatarwin

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)