дивлячись які шоколадки читайте вміст, дивіться на ціну, на смак зрештою. Чим більша частка какао (чорний шоколад), тем менш отих жирів...
Теж не розумію таких батьків,які розгодовують так дітей.Але це ще є схильність до цього.В мене малий то їсть як слон,а по ньому і не скажеш,худий як тріска.)))
Колись за СеРеСеРу готовили першу советську альпіністську експедицію на вершину Евересту. інститут який розробляв харчування для космонавтів розробив для експедиції раціони і заборонив брати сало. В експедиції було два українця з Харкова... Вони не дивлячись на заборону взяли сало. То потім вся експедиція рятувалась тим салом бо на висоті 5км повітря дуже морозне і сухе то губи, рот і горлянка аж тріскались від сухості, а сало то все змазувало. українське сало не заміниме..... особливо на закуску))))))))
Ну це значить, що швидкий обмін речовин. З одної сторони це добре. З іншої погано. Йому потрібно їсти побільше білку і менше вуглеводів (вуглеводи розганяють метаболізм) і займатися фізичними вправами. Набере масу за рахунок м"язів, що класно. Ну і частота їжі все грає роль)
Та йому лише 8 років,то я надіюсь,що потім почне набирати.Бо зараз гонить як ненормальний))діти самі розумієте)І я стараюсь йому хоча би кожних 3 години давати їсти,хоча інколи він не дуже цього хоче)Тим більше,якщо перед тим переб'є собі апетит солодким.
А ну 8 років то інше) Але от такий фактор "перебити апетит солодким" то така дурниця))) Я можу певно пів кіло цукорок з"їсти і потім ше пів кілограма м"яса з гречкою)) Солодке то солодке, а їжа то інше) Більш калорійною їжею намагайтеся годувати просто і все. Не яйцями і овочами, а макаронами)
Та він і не дуже любить овочі і всяку зелень їсти,особливо салати ніякі не їсть.А от макарони,картопля з відбивною чи котлетою його улюблені страви)))Інші діти на такій їжі пухнуть,а йому хоч би що))
хіба це має знчення, прес. нащо його, може це просто міф, що прес має бути 6 кубиків, ви не задумувались?..
Сама на це надіюсь.Зараз ходить на плавання,а як тільки підросте до 14-16 років зажену в тренажерний зал,щоб менше часу на дурниці було)Будем разом ходити