Як накачати прес?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем yudzuk, 22 тра 2015.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

а в шоколадках по вашому не має тих жирів?

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

те набуття як атавізм з часів голоду та нужденності - наїстись прозапас

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

дивлячись які шоколадки
    читайте вміст, дивіться на ціну, на смак зрештою. Чим більша частка какао (чорний шоколад), тем менш отих жирів...

4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Так так чорний шоколад навіть показаний ,але звичайно в міру))Бо молочний шоколад,то не шоколад...

• Подобається Подобається x 1
  5. Lvivska Kvitka

Теж не розумію таких батьків,які розгодовують так дітей.Але це ще є схильність до цього.В мене малий то їсть як слон,а по ньому і не скажеш,худий як тріска.)))

6. Lvivska Kvitka

А в когось реально просто один кубик Мерседес G-класу.:rock::cools:

7. Lvivska Kvitka

Ну не знаю,не любитель я того смальця..:bad:Хоча про смаки не спорять)

8. kym

kym Well-Known Member

Колись за СеРеСеРу готовили першу советську альпіністську експедицію на вершину Евересту. інститут який розробляв харчування для космонавтів розробив для експедиції раціони і заборонив брати сало. В експедиції було два українця з Харкова... Вони не дивлячись на заборону взяли сало. То потім вся експедиція рятувалась тим салом бо на висоті 5км повітря дуже морозне і сухе то губи, рот і горлянка аж тріскались від сухості, а сало то все змазувало. українське сало не заміниме..... особливо на закуску))))))))

• Подобається Подобається x 2
  9. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну це значить, що швидкий обмін речовин. З одної сторони це добре. З іншої погано. Йому потрібно їсти побільше білку і менше вуглеводів (вуглеводи розганяють метаболізм) і займатися фізичними вправами. Набере масу за рахунок м"язів, що класно. Ну і частота їжі все грає роль)

10. Lvivska Kvitka

Та йому лише 8 років,то я надіюсь,що потім почне набирати.Бо зараз гонить як ненормальний))діти самі розумієте)І я стараюсь йому хоча би кожних 3 години давати їсти,хоча інколи він не дуже цього хоче)Тим більше,якщо перед тим переб'є собі апетит солодким.

11. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А ну 8 років то інше) Але от такий фактор "перебити апетит солодким" то така дурниця))) Я можу певно пів кіло цукорок з"їсти і потім ше пів кілограма м"яса з гречкою)) Солодке то солодке, а їжа то інше)
    Більш калорійною їжею намагайтеся годувати просто і все. Не яйцями і овочами, а макаронами)

12. Lvivska Kvitka

А я ні ,якщо щось з'їм солодке перед їжею,то все апетит вже не той..

13. Lvivska Kvitka

Та він і не дуже любить овочі і всяку зелень їсти,особливо салати ніякі не їсть.А от макарони,картопля з відбивною чи котлетою його улюблені страви)))Інші діти на такій їжі пухнуть,а йому хоч би що))

14. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну то повезло))) підросте, почне на турнічку висіти, віджиматися і буде круто виглядати)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шоколадне масло як впливає на прес? Прес твердіє, кубики ростуть?

16. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

То тіки якшо його заморожене і порізане кубиками їсти!

• Смішно Смішно x 4
  17. zeitgeist

zeitgeist Member

хіба це має знчення, прес. нащо його, може це просто міф, що прес має бути 6 кубиків, ви не задумувались?..

• Смішно Смішно x 1
  18. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ніхто і не каже шо він такий має бути))) Питання особистого смаку)

• Подобається Подобається x 2
  19. Lvivska Kvitka

Сама на це надіюсь.;)Зараз ходить на плавання,а як тільки підросте до 14-16 років зажену в тренажерний зал,щоб менше часу на дурниці було)Будем разом ходити:cools:

20. Lvivska Kvitka

Кожен має право вибору бути з кубиками чи без)

а де твій аватар? :)