Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Samojlovu4, 20 бер 2008.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Відповідь: Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.

Найчастіше я ставлю "-" коли, не зважаючи на все моє бажання, обміну так і не відбулося. При цьому я чесно стараюся: прочитав раз - не дійшло, два - не дійшло, три - дійшло що не дійде :)

• Подобається Подобається x 6
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Значить у Вас різні рівні і можливо Ви даремно образили людину, знявши карму. Навіщо тоді накладати резолюцію, не зрозумівши суті допису..?

Додано через 14 хвилин
    Все вірно "+", чи "-" все позитив. Позитив, тому що це урок для дописувача. Хай дивиться на реакцію читачів і робить висновки. Якщо
    навіть допис не по суті, а чоловік на форумі свіжий і карма на нулю, раджу додавати карму, щоб не втратити можливо хорошу людину. Хай відчує інтерес до своєї персони і нам веселіше буде. Може щось нове почуємо, а то одні і ті ж люди ще й гілку про Свідків закрили...:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Городецький

Городецький Well-Known Member

:) Та ні, зміст-то я розумію, а от доцільності допису, або логіки в темі - не бачу, швидше бачу повне їх заперечення. Отже - обміну інформації не вудбувається.

Це от як Ви - зміст мого попереднього допису зрозуміли, але суть його - ні. Можете мені мінус вліпити :)

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

ЧОМУ мінус сприймають за образу??? Що за дивні комплекси у людей?
    Якщо я щось пишу, то й відповідаю за свої слова. Якщо помилилася, то визнаю. Але ОБРАЖАТИСЯ на мінус????

Додано через 34 секунди
    Вже давно відкрили. [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не завше мінус подібний на мінус :) ніби й рисочка одна, ніби й в програм реакція та сама...
    але знаєте як воно буває - слово за слово... "я думаю що він думає що я думаю"....
    А ще - громадська думка... Адже нормальні - це ті, що мислять як більшість :)
    А ізолюють лише тех, хто мислить не так як більшість - щоб захистити цих "ненормальних" від "християнської любові натовпу".
    В церкві (на ЗУ-теренах) це дуже часто зустрічається теж :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Liliyah Romanova

Наприклад.

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я пишу, тому що сам цим перехворів і думаю, що не один я... Зато тепер на мене нічого не діє, пишу те, що вважаю за потрібне ! І те, що хтось ставить мінус, він має право на свій висновок.:)

Може суть і не зрозумів але інформацію прочитав. І якщо я не зрозумів суті, то мінус мені. а не Вам !:)

Дякую за втішну інформацію !:)

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35694
    У цьому випадку - якщо вважати що більшість нормальна.... і якщо вважати, що "громадська думка", виражена у такий спосіб - є нормою (думка, а не спосіб)....
    ==
    і подібні механізми - у інших суспільних проявах. Наприклад:
    1) лаємо медицину
    2) лаємо освіту - зазначаючи, що й в науці справи не дуже ладні
    3) лаємо владу на "всю губу" - зокрема, Садового....
    ==
    щось пороблено суспільству? чому себе ніби й нормальні люди - дві руки, дві ноги, ніби й голова на плечах - так поводять?
    І як розцінювати "мінуси" в таких ситуаціях - коли громада (представники громади) поставили "мінус" посадовій особі? наприклад, архиєрею?

9. Liliyah Romanova

Як на мене, розуміння не надто правильне, але це не тема даної гілки.

10. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

бачу всі визначилися зі ставленням до карми, крім мене
    я навіть часу не маю подумати про це як слід
    отака біда :D

• Подобається Подобається x 1
  11. volk

volk Well-Known Member

Це мені нагадує сентенцію про те, що колективна думка ста дурнів є істиною в більшій мірі, ніж думка одного розумного. :)
    Спільнота може сприймати твої погляди чи не сприймати. З різних причин. Просто завжди простіше прийняти бік "громади" і не морочитися. Виголошуючи банальності, завжди знайдеш собі друзів. І карму.
    Принаймні тут.

12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Файна iнструкцiя[​IMG]

Оскiльки, на жаль, маю перед очима приклад того, як зловживання п.7 рiзними малолiтками на одному з наших локальних форумiв призвело до вiдключення самої фiшки "карма" (точнiш, її аналога), то щиро бажаю форуму, щоб жодна з цих жартiвливих порад не сприймалася новими дописувачами аж надто буквально. [​IMG]

Додано через 13 хвилин
    Але ж чи Ви не в змозi самостiйно визначити цiннiсть особисто для Вас "кармiчного" вiдгуку того чи iншого колеги-дописувача? :) Та й деякi "мiнуси" можуть бути цiннiш за деякi "плюси". Це як в однiй iспанськiй байцi:

МЕДВЕДЬ, МАРТЫШКА И СВИНЬЯ

Однажды с просьбою медведь пристал к мартышке:
    "Любезная кума! Не откажи ты мишке!
    По сущей истине нельзя ли мне сказать:
    Горазд ли я плясать?"
    "Изволь, посмотрим мы!" - Та отвечала, села
    И с важностью очки надела.

Медведь же - казачкА! "Ну что, кума, каков
    Я в пляске? Ась?" -"Скажу без лишних слов,
    Я не люблю терять слова-то!
    Ты пляшешь очень плоховато."

"Неужто, - заворчал плясун на то, - иль нет!
    Наверно,шутишь ты, мой свет!
    Я в пляске, кажется, довольно ловок, плавен...
    Неужто я
    И впрямь тебе не нравен?"
    Случись вблизи от них свинья.
    "Ну, господин медведь, прекрасно! -
    Захрюкала она, -
    Я беспристрастно
    Сказать должна,
    Что лучше плясуна
    Я сроду не видала.
    И не видать мне никогда!"

Нахмурясь, проворчал медведь на то: "Когда
    Меня мартышка осуждала,
    Я сомневаться было стал.
    Теперь уверился, что плохо я плясал!
    Кума мне правду говорила,
    Какой уж я плясун: свинья меня хвалила!"

Звiсно, найлiпше, щоб цi розумнi мартишки з байки додавали вам радше плюсiв, анiж мiнусiв -- ну то вдосконалюйте грацiю танцю ;) ;)

• Подобається Подобається x 5
  13. volk

volk Well-Known Member

Звісно, так. Тут питання в тому, що цей "кармiчний вiдгук" мав би означати саме для тебе. Це може бути все що завгодно - від подолання якихось комплексів у собі і аж до прихованого соціального опитування. :) Сам факт наявності карми (+ чи - ) особисто для мене не означає чогось "екстра". Просто коли людина погоджується чи ні вона може це якось пояснити. Це - цікаво, бо мета форуму спілкування, а це є обмін думками. Якщо мені ставлять "-" нічого не пояснюючи, то формально це звучить так: "ти несеш бздури", або "твоя думка тут нікого не цікавить". Але кожний дописувач, помиляючись, має на цю помилки якись підстави. І, на мій погляд, цікавіше розглянути ці підстави, а не просто фігурально дати по пиці. Якщо, звісно, це думка, а не "поток слов":)
    А якщо ще врахувати "контінгєнт" того чи іншого форуму (це я не про львівський форум, їх багато, - наприклад, кореспондент.нет) то взагалі сама можливість надавання чи ненадавання "карми" відпадає, як яблуко від ялинки.

14. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Це слушне бажання, але, як я розумiю, неможливiсть додати коментар до "кармiчної" оцiнки є технiчним обмеженням форума, i тут нiчого не поробиш. Проте, з подальших або попереднiх дописiв "кармодавача" :))) можна ж часто-густо зрозумiти, наскiльки конструктивним був тей "-".

Тому карма (репутацiя, тощо) є не на кожному форумi :)

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Я колись думав створити якусь тему, і в кінці попросити, у вигляді підпису наприклад, щоб народ ставив карму отак навпаки. Та все якось руки не доходять, теми відповідної нема, чи то просто не наважуюсь...
    Але вже пора би було, а то за "Рімейк" плюсів нахапав, аж страшно...

Додано через 21 хвилину
    О, молоток Капітан!!!
    Шарить чоловік...

16. Samojlovu4

А ще помітив - позитивна чи негативна за конкретний допис часто залежить від першої карми. Хтось перший поставив "плюс" - народ починає теж додавати.
    Хтось насмілився першим "мінус" поставити - і вже цак цак цак, публіка також починає сміливіше карму знімати. :)

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага (про мінусування), легше ж викинути обгортку від морозива на купку сміття, ніж на чисту вулицю. Совість менше мучить.

• Подобається Подобається x 7
  18. Samojlovu4

13. хочеш більше карми - старайся дописувати тоді, коли Іспанка теж онлайн. :pardon:

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Переглянув всю тему - ніхто нікому "по кармі" не натиснув:)
    (За одним винятоком;)).

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

за двома:))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)