Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Samojlovu4, 20 бер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Як набути КАРМУ. Коротка інструкція початківцю.

Приказку про колоду й скалку знаєте, чи вам її нагадати?

2. erste

erste миється в бані

поступово пригадала.
    а знаєте таку закономірність: помилитися може кожен, а вибачитися тільки мудріший. ?
    (соррі за ОФФтоп - змусили)

• Подобається Подобається x 2
  3. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

я виявив ще один спосіб :) треба давати посилання на більш ранній, вдалий але з якихось причин не помічений форумлянами допис :)

з часом люди змінюють думку, зявляються нові форумляни (які все перечитати просто не в змозі), або допис деколи виходить в кінці сторінки і його інколи можуть пропустити

:)

• Подобається Подобається x 7
  4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Най пробачить мене автор теми, але кортить узагальнити:

Ви прийшли сюди за кармою? Дотримуйтесь подальших рекомендацій, 101% результату гарантовано:

1. Забудьте Вашу стать - ви жінка.
    2. Забудьте Ваш вік - Вам вже більше за 18, але скільки - неважливо, бо Ви молода жінка.
    3. Оберіть собі нік, що пестливіший - то краще. Приклади: "усі-пусічка", "цяцічка", "крихітка-сонечко", "закохана квіточка" ...
    4. Оберіть собі аватар - що наївніший - то ліпше. Годяться зайчики, котики, квіточки, сердечка в рожевих стрічечках ...
    5. Оберіть собі 2-3 безконфліктні теми, пишіть тільки там.
    6. У Вас є діти або одне дитинча. Більше двох - занадто.

Тепер Ви готові до бою за карму. Найважливіші правила дописів:
    1. Дописи мають бути суто позитивними: "я така щаслива сьогодні!", "якби ви знали яка то радість!", "увесь світ люблю" ...
    2. Не завадить трохи суму, але позитивного: "як шкода, що щось минулося, було так гарно", "не можу бути з вами, але радію за вас!" ...
    3. Даємо компліменти і відповідаємо на них: "Вам так личить ...", "Це просто супер, Ви молодець!", "Ох, Ви мені лестите", "Дякую, так приємно чути від ..." ...
    4. Щаслива мама - гарні емоції: "як волошкові очиці моєї доці", "моя дитинка мене бавить ..", "мій сина - моя гордість", "я дуже старалася щоб моя доця ..." ...
    5. Хвалимо ЛФ: "тільки тут я можу бути відвертою", "ЛФ - гарна частка мого життя", "чому мені серед вас так добре?" ...
    6. Зізнаємося: "нікому не казала, але зараз хочу ...", "не можу не бути щирою ...", "хочу поділитися радістю:" ...
    7. Розважаємо: постимо анекдоти, кумедні малюнки і фото навіть з найпоширеніших ресурсів і з бородою, Ви не мусите бути знавцем Інтернету.
    8. Якщо Ви справді жінка, або маєте можливість робити (дістати) фото жінки (однієї і тієї ж, бажано) - викладайте їх! Навіть типу "Оце ми з подругою по Шпитальній на ринок йдемо". Плюс по-любому.

Найголовніше: 9. Додавайте карму усім, крім відверто поганих дописів. Можна ще й коментар до карми "Поставила Вам плюс, бо просто у захваті ...". Пам'ятайте - кожен кармічний плюс має 75% ймовірності повернення.

Успіхів.

ПиСи: як і автор теми наполягаю що це гумор і жарти :)
    ПиПиСи: звісно що нічого особистого!!!
    ПиПиПиСи: насправді таку характеристику я склав сам для себе, коли хотів таким чином погратися в кармоїдство на ЛФ (під іншим ніком, звісно, і через зовнішній проксі), раніше ніж утворена ця тема. Але, це не вітається Правилами ЛФ, та й мені ліньки ... :)

• Подобається Подобається x 15
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ви досліджували ймовірність - чи це ваша гіпотеза?
    якщо досліджували - цікаво б подивитися на викладки. Якщо ні - ну що ж.... як гіпотеза - цілком прийнятна, враховуючи карколомний ріст карми за три місяці :) по швидкості росту побила попередні річні досягнення за кожен з місяців :)

6. Городецький

Розумієте, я так ретельно увійшов в образ форумлянки-кармоїдки, що дріб складніший за 3/4 не зміг вигадати ... :)

Це Ви про мене? Дісно ... во я даю. Чи не варто задуматися про зміну хоча б аватара, на котика, скажімо ... :)

ЛФ вгамувався і попустішав від часу введення інвайтної системи, Ви не помітили? В політичних темах іде кволе ремигання давно-проковтнутих гілок, на чат Піонертабір я не маю наснаги, а на дівочі посиденьки - нервів :) Де, я Вас питаю, зайди з ОФ, де атаки клонів з Луцька ... ех. Мушу ж якось розважатися, от пишу усяку фіґню, ну, Ви зрозуміли.

• Подобається Подобається x 6
  7. afterstep

ех... старий такий віршик -
    "раньше бьіли времена - а теперь мгновения....
    раньше подьімался (пульс) - а теперь давление..."

угу - я цілком і повністю, беззаперечно та безсумнівно погоджуюся з вами :)
    Як ви там писати? "I completely agree with you!" ?

• Подобається Подобається x 1
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Я б додав ще декілька рекомендацій:
    1. Не знижуй нікому карму всує (тут може спрацювати не "зуб за зуб" а "десять зубів за зуб"
    2. Якмога частіше зустрічайся з форумлянами в реалі, пий з ними пиво, шампанське, коньяк, каву, чай, кефір (потрібне підкреслити), тобто те, що їм смакує і не суперечить політичним переконанням чи віросповіданню.
    Тоді в них рука не підніметься (хоча 100% гарантії немає) знизити тобі карму, а от підвищити - залюбки ((хоча теж 100% гарантії немає).
    3. Возлюби модератора як самого себе (а то модератор возлюбить тебе і возрадується), захоплюйся його дописами, а про зниження його карми - нехай тобі таке не присниться навіть у страшному сні.
    4. Домовся в приваті (чи в реалі) з іншими форумлянами про взаємне "кармування".

Якщо виконаєш попередні рекомендації плюс мої - то буде тобі щастя (карма). Але чи в ній щастя? :)

Було б добре ввести на форумі коефіцієнт карма/кількість дописів і тоді би було зрозуміло - хто пише влучно, а хто займається флудом.

• Подобається Подобається x 3
  9. afterstep

проходили - не показово.

• Подобається Подобається x 2
  10. Городецький

Легко Вам казати - пів-години і 2 гривні на маршрутку, а мені 11 годин і 200грн потягом.
    І я ще живий. І Пупер живий, я Вам присягаюся!

От погано Ви увійшли в образ форумлянки-кармоїдки! :)

11. afterstep

тоді ми їдемо до вас! за 2 гривни в інший кінець України - я готовий!

12. Liliyah Romanova

Хі-хі, ми з пупером час від часу один одному мінуси ліпимо. І багато хто ліпить. Можу сказати, що у більшості випадків, коли ставлю комусь мінус, то мені потім віддячуються. Але я це люблю. [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    О, це і так відома усім річ, але я краще не тицятиму пальцями... [​IMG]

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ти ще скажи, що це я такий-сякий супер-пупер......

14. Liliyah Romanova

Ні, ну в нас із тобою дружба (хоч вона й не існує)... [​IMG]
    Яке може бути від тебе мені "на зло" чи навпаки?

15. volk

volk Well-Known Member

А де інструкція як набрати від"ємну карму?
    Чи це "само собой разумеется"?

Додано через 1 хвилину
    А для чого, це ж не технічний форум...:radist: І не форум саперів-підривників...:shutup:
    За не-флуд карма не додається.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пробували. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=183911&postcount=215

Але це не є показником. Уявіть собі - зареєструвалася красуня, перший допис - своє фото.
    1 допис, карма +30.
    А далі - мовчання або 1-2 ординарних дописи.
    І що ? Чемпіонка ?

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене чергова абсурдна ідея.... [​IMG]
    давай карму ставити навпаки?...
    якщо пост подобається -- мінус, якщо навпаки -- навпаки.... [​IMG]

18. lotr_an

а якщо навпаки до навпаки до навпаки до навпаки навпаки до навпаки? яку тоді карму ставити? навпакову?

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Карма позитивна, чи негативна - це свідчення про те, що між дописувачем та читачем відбувся обмін інформацією. Кому скільки потрібно додати або відняти карм в межах розумного, пишіть мені в ПП. Послуга безкоштовна !:)

• Подобається Подобається x 5
  20. lotr_an

дійсно. якщо ви отримали карму - леда яку, значить вас хтось прочитав. тому + карма си - карма - все позитив :)

а де твій аватар? :)