Як набрати масу???

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Zirs, 13 тра 2013.

1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Який дурень з таким питанням не до лікаря звертається, а лізе у тирнет й навіть не на медичний сайт? Це зветься "дистрофія" й це відхилення від норми, а ще причин може бути купа, не виключаючи наявність ціп’яка.
    П.С. Я знаю, про що говорю я, нетреба мені коректорів. Домовились? А пауерліфтинг напряму, як й бодибілдинг, напряму пов’язаний із зміною маси тіла.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та в нас пів форума таких дурнів)
    це має назву ектоморф)
    ок, ок) я зрозумів -- мені заборонено Вам суперечити)

3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Так. Все. Дурна, бачу, й пуста бесіда. Я не безкоштовні вуха!

• Подобається Подобається x 1
  4. IrinaVK

IrinaVK Member

А сходите в больничку, сдайте анализ на паразитов всяких.

5. Maryin

Maryin миється в бані

Может попробовать рыбий жир и углеводов побольше.

6. tanyagruba

tanyagruba New Member

Привіт усім! 10 років я намагалася поправитися. Були проблеми з ШКТ. Худла дуже швидко. Органи опустилися. Зовсім недавно познайомилася з дідом, який готує власні настоянки на основі прополісу і маточного молочка. В перші дні прийому я відчула що в годині 2-3 ночі хочу їсти як вовк. Почала потроху набирати вагу - 100 гр на день. Вага тримається. Дід пояснював, що та настоянка допомагає поміняти обмін речовин та підвищує імунітет.Також він поставив на місце мої органи за допомогою звичайної банки!!! Зараз почуваю себе супер. Головне, що до мене повертається гарне самопочуття. велике дякую народній медицині. Хто схоче більше знати можу порділитися.

7. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Та потрібно часто істи кожні 2-3 години і нормальну їжу не фаст-фуди і всяки чіпси,сухарики.А білків,вуглеводів хороших))І тоді все буде окей!

8. Ukainianman

Ukainianman Member

Як набрати вагу зі звичайною домашньою їжею? І що взагалі для цього потрібно їсти?

а де твій аватар? :)