Зав"язуйте з протейнами, бо від них навіть не занти чого можна чекати. Якщо серйозно, то думаю Вам все-таки варто здати аналізи на наявність паразитів. Буває таке. що людина їсть і її щось їсть. У всякому разі нічого страшного не буде, якщо здастьте ті аналізи.
я колись,щоб набрати вагу пила косметичні дріжджы.Вони і для шкіри,нігтів,волосся корисні і апетит буде звірський.В мене було таке враження,що я слона можу з'їсти .І ще краще харчуватись по режиму,тобто завжди в одні і ті самі години і не менше 5-6 разів на день(наприклад:сніданок завжди 9,обід 13.00,вечеря 17-18 год.а між ними перекуси-фрукти)їжте побільше вуглеводів.А можна ще краще купити собі рідкі дріжджі на пив заводі.Правда не знаю чи продають,колись продавали.Вони і корисніші ніж аптечні.
Та продають ще досі, знайома брала, треба підійти на прохідну пив заводу там детальніше дізнаєтеся, де і по скільки.
Похудів ... коли став на вагу, то трошки більше 51 кг. Останній місяць був пеклом. Думаю, вітамінки треба буде покапати, і поправитись за літо.
Перепрошую, Вам скільки років? Ви зараз про своє здоров’я, чи про здоров’я хлопця розбалікуєте? Нормальний хлоп повинен про здоров’я думати, а не про такі дурощі, як "сподобатись дівкам". Теж мені, "аргумент" про дрищів. Маса(яка не відповідає антроп. вихідним даним) = навантаження й потужна дієта = зношуваність суглобів+посадка "моторесурсу" серця - це варте того, щоб не дожити до правнуків? Гріх - це коли ділетанти починають дурницям вчити з сумнівних мотивів.
Що ця фраза у даному випадку має означати? Я не бачу в темі про спорт, я бачу про набір маси, хай й м’язевої.
організм або розвивається або деградує тому активним спортом однозначно тре займатися протягом всього життя
Хто ж спорить, але ж біг чи пауерліфтинг речі різні. А більшість плутає підтримання фізичного здоров’я й спорт. "Набирання маси" без контроля лікаря - те саме, шо бронь землі на цвинтарі В кращому разі - гіпертонія забезпечена.
насправді "набрати" можна просто жир))) просто у дрищів, які не займаються атлетикою, він тупо буде на пузі а щоб не було жиру, а було м’ясо, потрібне всього-на-всього правильне харчування
Мені просто СМІШНО як з топікстартера, так й домокозявок, які шось радять. Займався пауерліфтингом, до професійного рівня не дійшло (дякувати Богові) - призвали на Флот, де й зрозумів, яка то всьо ДУРНЯ Нафіга рама музикантові, якшо він "заб’є пальці" - дівки клюють на гітару набагато ліпше , як на "раму". Або всілякі виверти на перекладині, як оці хлопці, ще й своєю масою собі точно не нашкодиш: http://www.youtube.com/watch?v=ZKM5CtYWYQw А тут дитина, яка дещо МОЖЕ, каже річ розумну: https://www.youtube.com/watch?v=UpOr1WkRN14
ми говоримо про різні речі ліфтінг, який Ви згадуєте, це не "набирання маси" набрати масу хочуть люди, в яких проблема з обміном речовин