Це і є Просто в кожній парафії "знак спокою" має свою обрядовість. Настільки "інтимний" я не зустрічала ніде.
Важко собі уявити такий спосіб служіння християн 1 століття. Хто вважає, що Бог має прославлятися за допомогою спецефектів, театралізованих дій, хто насправді думає, що такі заходи допоможуть людям навернутися до праведних норм Бога, залишити безбожне життя, почати вивчення Біблії та застосовувати її в життя?
Я вважаю, що Бог може прославлятися в різні способи. І в такий також. Море людей спасаються і приходять до Бога на таких концертах, залишаючи безбожне життя, починають читати Слово і жити для Бога. ---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ---------- Я колись собі роздумував над тим звідки взялася ідея проведення таких феєричних рок-шоу, де явно пропагується поклоніння сатані- вогні, світло, музика, феєрія... І прийшла думка, що це ж усе сатана уже десь бачив. А так як він нічого нового не може створити, то він може тільки скопіювати і спотворити те, що уже колись бачив. Люцифер же ж до свого падіння був "зразком довершеності", "херувимом, покровителем блискучим". Написано, що він ходив серед огнистого каміння. Він ходив серед світла, серед різнокольорових вогнів. Єзекиїла 28 Ти був зразком довершенности, мудрости повен красою досконалий. Ти був у Едемі, у саді Божім. Усяке дороге каміння прикрашало твою одіж. Рубін, топаз, діямант, хрисоліт, онікс, берил, сапфір, карбункул, смарагд і золото були приготовані для тебе за днів, коли ти був сотворений. Ти був херувимом, покровителем блискучим. Ти був на святій горі Божій, ходив серед вогнистого каміння. Сатана зовсім не комплексує спотворюючи Божі речі, а ми християни чомусь боїмося і переживаємо, коли прославляється Боже Ім"я з музикою, світлом з театралізованими дійствами і спецефектами...
Я думаю, що це таки продукт доби. Діти вже рідко вигадують власні ігри, батьки їм підсовують готовий продукт, відтак молодь звикла до дійства, шоу, і життя уявляє собі як забаву, я вже навіть не говорю про заглиблення в духовне. Тому кожний спосіб "навернення" мабуть добрий. Хоча мої діти в костелі не чекають феєрій, швидше тихого чуда...
Я також так думаю. Та й ап.Павло пише про це, що він завжди радіє, коли Христос проповідується, чи "облудно, чи щиро": Фил.1:18 Але що ж? У всякому разі, чи облудно, чи щиро, Христос проповідується, а тим я радію та й буду радіти.
Думаю, якщо б це було море, його було помітно. Але на сьогоднішній день люди майже нічого не знають про Бога, йог риси, його намір щодо землі та людства.
Хм, бачу, що і люди зовсім не комплексують, подібно до Сатани. Згадайте як проповідував про Царство Бога Ісус, чи він використовував спецефекти в своїй діяльності, чи одяг Ісуса та його учнів був яскравим, чи намагався він створити образ неперевершеності та артистизму? Ні, він говорив так, щоб максимально простими словам досягнути сердець багатьох. Розказуючи про наміри свого Батька, його риси своїм учням, Ісус не намагався вразити людей своїм голосом, музикою чи віршами. З цього видно, що він ставив на перше місце, він казав: "Я повинен звіщати Добру Новину про Боже Царство, бо на те Мене послано." (Від Луки 4:43) Він прославляв свого Батька, а не себе, його спонуки були чистими. ---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- Звичайно, що не всім. Справа в тому, що Біблія була написана під натхненням, під впливом святого духа. Відповідно, знання, які містить Біблія, також відкриваються за допомогою Божої сили, мудрості, яку треба просити у Бога.
Що поганого є в тому, що люди прославляють свого Творця за допомогою музики, пісень, танців, світлових ефектів і театральних дійств, як ви кажете? От власне! Спонуки цих людей також є чистими перед Богом, вони ж на сцені, не своє ім"я прославляють, а Ім"я Бога, на відміну від відверто сатанинських рокових виконавців. Дивно що ви не помітили в кліпі море людей , котрі поклоняються Богові?
Любе, лиш би воно приносило гроші, гроші і ще раз гроші! 7-40 (сім сорок) або Хава Нагилу http://www.youtube.com/watch?v=SQBIO4ErqXM ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Вдогонку: "...Поп, попса… у поп-культуры есть множество синонимов. Эта «культура» включает в себя многие аспекты нашей жизни. У попсы есть своя музыка, одежда, книги (вернее журналы), фильмы, танцы, передачи, образ жизни. Всюду мы видим различные английские словечки, стараясь во всём подражать Западу. Стоит обратиться к самому слову «поп», сокращение от «популярный». То есть, вся эта культура является популярной среди населения. Большинство людей считает, что попса является частью современного искусства и так же как и остальные имеет право на существование. Но мало кто знает, что это не просто способ для развлечения народа, поп-культура гораздо больше, чем просто развлечение. За ней скрыта целая империя денег и заговоров. Её механизм довольно сложный, но суть состоит в том, что бы максимально заработать денег на людях и постепенно и незаметно (для самих же людей) управлять ими. Цель попсы — загрести как можно больше денег, а также убедить страну, что все хорошо, прекрасно и не о чем беспокоиться. Нам с ранних годов прививают моду. Она есть на всё, на одежду, музыку, книги, фильмы, на отношения, на мировоззрение, на ум, в конце концов (как выражался Чацкий)! И сопротивляться этому довольно сложно, куда ни глянь, везде нам всё хотят продать. Повсюду блеск витрин и бороться с искушением становится невозможно. И таким образом куча людей становится кучей зомбированных людей, куда их ни поведут, они как большое стадо следуют, куда сказано. Телевидение навязывает нам свою точку зрения, а мы беззаговорочно им верим. Верим, что у нас демократия, власть народа (ну как же!), верим, что правители спасут нашу Родину, верим, что мы сами вершим свою судьбу. Как бы нам этого не хотелось, но всё гораздо печальнее. Дураками, как ни крути, управлять легче, они делают и особо не интересуются, зачем…» Джерело
І ви вірите, що вони поклоняються грошам? Чи співають заради грошей? Чи пішли в монастир заради грошей?
Нічого поганого в прославленні Бога за допомогою пісень немає, але чи прославляють його сучасні тексти пісень, музика, зовнішній вигляд артистів, чи ви вважаєте, що все це не є важливим?
І що ви тим відео хотіли сказати? Що всі монахи мільйонери, а в келіях перераховують свої мільйони? Намагаєтеся перевести тему про "попів на мерседесах"? То тролінгом називається До теми - чин облечин, перших, вічних обітів та віднова часових обітів кандидатів у ЧНІ... http://www.youtube.com/watch?v=0kEBVf7kudI
На сьогодні церква - це свого роду "фінансова піраміда". Є раби або вівці(основа піраміди - виробляють "продукт") і господа або пастухи ( верхівка піраміди - які споживають "продукт"). А моляться "золотому тільцю", про що і свідчить відео вище.
п.Oxid, поясніть, будь-ласка, якщо не важко, в двох словах, що відбувається на ролику? Що таке "чин облечин, перших, вічних обітів та віднова часових обітів кандидатів у ЧНІ.."? Що мається на увазі?
Цікаве відео. Я там почув від деяких людей обіцянку вести добровільне християнське життя. Але, невже кожна людина, коли присвячує свое життя хрещенням, не обіцяє Богу вести добровільно чесно вести життя християнина? Що робили ці люди до цього присвячення, невже вони добровільно не вели честне християнське життя? Крім цього, ті люди, які брали в руки мікрофон обіцяли у всьому наслідувати Ісуса Христа, але Ісус зовсім не був таким як вони. Не носив чорного непривітного спецодягу. Не клявся, застосовуючи для цього предмети, не впадав в ідолопоклонство. Весь час після присвяти свого життя Богові, він проповідував про те, що дійсне щастя принесе не влада людей над людьми, а прихід Небесного Царства. Ісус не відокремлювався від людей, а постійно був з ними, тобто його служіння не було обмежене тільки певною територією, а проповідував від дому до дому, від міста до міста. Тому він і дав таке ж доручення всім, хто хоче наслідувати його: " Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь." (Від Матвія 28:19,20)
Важко вас зрозуміти п.sitech. Постійно нарікаєте чомусь. Виставили відео, де люди поклоняються Богові у звичайному цивільному вбранні- кажете, що то від сатани, бо одяг співаків занадто яскравий, і що Ісус так не вдягався. Розкритикували відео, котре виставив п.Oxid, бо люди там одягнуті в надто "чорний непривітний спецодяг", котрого Ісус не носив... Пропонуєте зараз вдягатися у ткані зверху до низу хітони, котрі носив Ісус? Може не варто так сильно звертати увагу на вбрання, а на те, що говорять люди, про що співають, як живуть і т.п...?