Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Сказка - ложь, да в ней нам'йок!.. Лейтенантікам урок.
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Цікава тема, хоча більше схожа на чорний піар... але з власного досвіду і досвіду моїх друзів НІКОЛИ не закуповуюсь в Сільпо - хіба би вже сильно приперло Але нам недонараховували, а навпаки забагато товару проводили по касі - вручну добивала к-сть, чи вагу... коли підійшла до адміна, то він тихо і без усяких галасів запропонував добрати товар на суму, на яку мене ошукали (знайомим так само), але я вимагала повернення коштів, на касі чітко знали, який зайвий товар потрібно забрати і касира абсолютно ніхто не лаяв з адміністрації за "неуважність" а про "свіжість" вкотре перезаморожених продуктів я вже мовчу
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Мені до Сільпо ближче ніж до Арсену, там і закуповуюсь. Наразі все ОК, далі дасьться чути... Пару раз в Барвінку хотіли намахати...
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! А мені до базару ближче. І ніяких лохотронів.
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! можна дізнатись як перевіряєте жирність і якістю молочних і кисло молочних продуктів?
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Дуже просто :D молочниці я кажу: "2, 2, 1" - дає тільки свіже - 2л молока, 2*400 сметани і один майонез. Продавщиця сиру каже: "сьогодні Вашого сиру немає, покуштуйте оцей..." Да-а-авно не проколювався.:cool:
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! А взагалі-то і лохи є для того ,щоб їх розводили. Такова се ляві...
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! В мого вуйка винаймає помешкання одна пані, що дуже довний час торгує на привркзальному м"ясом, а її донька мішечками. Після їх розповідей шо з тими продуктами роблять ми на базарі нічого не купуємо..
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! На Левандівському базарі трохи простіше. От Привокзальний і Сільпо близько вокзалу, там посилений рух. Лохи. Тут раз проколовся - з'являється небезпека. Продавці самі іноді радять не купувати зараз (прийдіть завтра):rolleyes:
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Я бачу, у багатьох виникає у зв'язку з моєю розповіддю ряд закономірних питань. Головні з них: 1. Як могло трапитися, що товар на таку суму опинився не пробитий - куди я дивилася, про що думала? 2. Чому я не протестувала, не наполягала на виклику міліції, а покірливо віддала гроші? 3. Чи не чорний це піар? Спробую на них відповісти. Почну з третього пункту. Ні, це не чорний піар. До конкурентів "Сільпо" я не маю анінайменшого відношення. Хоча, треба признатися, думка: піти до них і попросити підтримки - на самому початку така думка виникала в моїй голові. Я роздумувала так: ніякої підтримки у мене не немає (чоловік, як ви, напевно, зрозуміли, ніяка допомога, так вийшло) - ні матеріальною, ні юридичною. Я не ходжу в "норках", мене не привозять в магазин на джипі, за мною не слідують мотузочком бритоголові "братки", у мене немає власного адвоката, немає і зв'язків-знайомств серед юристів. Я - звичайна жінка, вже немолода, зовсім небагата, одягнена, як то кажуть, "чисто, але бідно". Ось я прикинула, що, в принципі (теоретично) могла б прийти до одного з конкурентів (а конкуренція, як ви розумієте, на ринку роздрібної торгівлі - величезна; часто супермаркети зводяться, буквально, в метрі один від одного, як у випадку з "Арсеном" і "Вам" на Науковій; і при більш-менш однакових цінах в них, покупець, природно, піде туди, де йому буде запропонований кращий сервіс). Прийти і попросити допомоги, юридичної, як мінімум - роздумувала я - конкуренти повинні схопитися за можливість трохи зіпсувати іншому репутацію руками і ногами. Але, після деяких міркувань, я відкинула цей варіант. По-перше, мені було ніяково: як це - от так прийти, напроситися на прийом, скажімо, до директора, і сказати: "З вашою допомогою я можу напаскудити конкурентові - підтримайте!" (по типу "не учите меня жить, лучше помогите материально"©) - НЕДОБРЕ ЦЕ, неетично, на мою думку. По-друге, я якраз і не бажаю "паскудити". Єдине, чого я намагаюсь добитися, так це повернення грошей. І все. І претензії мої - не до керівництва компанії, і не до самої компанії. Смішно припускати, що керівництво схвалює і підтримує політику обману покупців своїми співробітниками - нонсенс! І до самого охоронця - я теж, загалом, не маю претензій: кожен заробляє, як може. Зарплата у нього, можливо, невелика. А утриматися і не "розвести" явного простака - не кожному під силу. Як писав О'Генрі: "И не хочется, да нельзя упустить такой случай".
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Я взагалі не розумію однієї простої речі. Касир прогнала весь товар. Видала чек і товар. Чому я винуватий, що товару менше, ніж у чеку? Всі притензії касиру. Ніхто ж не бачив, що я крав. Дивно все це. Людина просто розгубилася.
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Туть вже раз шеф мене стер ,а як Ви думаєте про це http://center.lviv.ua/showthread.php?t=2003 тільки чесно.якщо можна будь ласка
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! 2. Чому я не протестувала, не наполягала на виклику міліції, а покірливо віддала гроші? Близько року тому на одному з форумів я завела тему про міліцію, про моє до неї відношення (на жаль, цей форум накрився мідним тазом, так що посилання дати не можу). Міркуючи там, я прийшла до висновку, що відношення моє до міліції не як до органів правоохоронним, а як до каральних органів - мало не на генному рівні, або на рівні пам'яті минулих життів, якщо такі існують. Тому що в своєму житті я НІ РАЗУ, НІ ПО ЯКОМУ ПРИВОДУ і НІКОЛИ не стикалася з міліцією - мені, виходить, нема за що не любити її, не довіряти їй. Ну, був випадок (ще в часи СРСР), розказаний свекрухою: як вона чекала на зупинці тролейбуса, як раптом з машини, що під'їхала, вискочили троє міліціонерів, підбігли до хлопця, що стояв недалеко, стали його бити, звірячо викручувати руки і тягнути волоком в машину. Свекруха вступилася, вона запитала: за що ви його? навіщо бити? руки - навіщо крутити? що ви собі доззволяте? треба заарештовувати - заарештовуйте, але навіщо ж так нелюдськи? хіба ви звіри? Тут підскочив до неї один з "ментів" і зашипів, що будеш, мовляв, гундіти, тітка, так ми і тебе заберемо, посадимо на 15 діб за хуліганство, а на роботу "віз" накатаємо. Свекруха, ясна річ, замовкла - героїв в ті часи було мало... Можливо, і ця розповідь вплинула на мене... І потім... всі ці статті в газетах про корупцію, про вимогання, про засудження невинних, тільки б закрити "вісяк", про тортури, про дивні смерті підозрюваних-ув'язнених "від серцевого нападу", "кривава гебня", etc. І ще... я завжди розділяла державу і його громадян, мені бачилося, що вони - по різні сторони барикад. У держави - свої завдання, у громадян - свої. Завдання ці не перетинаються, держава і народ - завданнями один одного не цікавляться. Так-так, це психологія типового "совка", яким я, безперечно, і є. Може, зараз все по-іншому, не знаю. Тому я давно вирішила для себе: трапиться щось, НІХТО і НІЩО не зможе (і не винен) мені допомогти, окрім мене самої. Та ще система моїх філософських переконань на життя, на себе у ньому: якщо з тобою щось відбувається, ти, і лише ТИ несеш за це відповідальність. Від тебе пішов(-шла) чоловік (дружина)? Він (вона) НЕ ВИНЕН(-на), але ти - відповідаєш за це. Тебе обібрали в магазині? Той, хто це зробив, НЕ ВИНЕН, але ти - відповідаєш за це. Розумієте? Втім, це окрема велика тема... Крім того, охоронець в супермаркеті був для мене - влада (як хтось, що відноситься не до мене, а до держави: адже саме держава дала дозвіл на розвиток приватної власності, підприємництва і т.ін.; люди, що відкрили мережу супермаркетів - законослухняні громадяни, ті, кого вони наймають на роботу - теж законослухняні громадяни, а як же інакше?), і якщо влада в особі охоронця упевненим голосом говорить, що є правила - значить, вони Є. Якщо влада, не коливаючись, заявляє, що правила такі - значить, вони ТАКІ. І якщо влада стверджує, що міліція - не цяцькатиметься зі мною, а просто посадить, значить, так воно і є. Який сенс брехати? Розумієте? У мене і в думках не було, що охоронець може не повідомити всієї правди, або перекрутити її. Я - ДОВІРЯЛА цій людині БЕЗЗАСТЕРЕЖНО. І, зрозуміло, опинитися за гратами мені не хотілося. І, зрозуміло, коли влада вирішила бути поблажливою, узяти тільки штраф, я була ВДЯЧНА їй. Мені говорили, що треба було, навпаки, голосно кричати, стукати кулаками, топати ногами, влаштовувати уселенський скандал, привертаючи до себе увагу інших покупців. Напевно, так і треба було поступити. Але я НЕ МОЖУ так поводитися, не моє це. Завжди відносилася до людей, яки ведуть себе так, негативно, з соромом за них. А тут мені було слід і самій бути такою... Для мене це рівносильно самогубству... Та і, повторюся, відчуття провини - терзало мене. Адже якщо відкинути все зайве, що залишиться: жінка, у візку якої був неоплачений товар. І абсолютно неважливо, чому так вийшло - факт залишається фактом: є товар, за який не заплатили, отже, він вкрадений. Йдучи по цій логіці, була упевнена я, міліція прийде точно до такого ж висновку.
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Те, що в "Сільпо" роблять пакості - це факт, але допомогати теж не варто їм! Я наприклад слідкую за кожним їх рухом, хоча зазвичай вони навпаки пробивають більше ніж Ви купуєте реально! подвоюючи товари...
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! Зрозумів. Є питання, чи це часом не казка. Два варіанти - або це одна і та ж людина, або це просто різні люди. Виникає запитання, чому з тамтого форуму людина просто не перекопіювала весь текст, а виглядає, що він скопійований лише місцями. Треба дуже добре порівняти текст на тамтешньому форумі і цей текст і обовязково перевірити чи нема розбіжностей з повідомленнями, що й йдуть як пояснення. Може є розбіжності. Тут треба психолога. Я б себе в тій ситуації вів по-іншому, але люди теж різні є. Важко щось зразу сказати.
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! вчора друзі розповідали про наглість охоронців в Сільпо, вони вийшли з ситуації по-іншому - подзвонили на гарячу лінію до Києва. Розказали хто саме і що зробив не так,і їм за кілька днів передзвонили,вибачилися, і сказали, що охоронця покарано (стягненням зп). Тепер охоронець вдає, що їх не знає Інші друзі вчора про Метро розповіли. Кажуть на товарі одна ціна,а на касі інша пробиває! Уявіть! Наступного разу треба знайти час і пройтися з чеком ще раз по товарах. А нині, чоловік прийшов з роботи і якраз цю історію розповів з форуму... Навіть,якщо в словах форумчанки і є обман, то нам корисно знати, КУДИ ЙТИ і ЯК СЕБЕ ПОВЕСТИ, якщо ми стали жертвами супермаркету!
Відповідь: Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги! По-моєму, це безпідставні підозри Тексти ідентичні, включаючи е-mail номер телефону, здається, людина просто скористалась порадою Олі: Всього лише А всі кинулись шукати якісь підводні течії (чи то,може, я наївна, схильна вірити людям ) А "Сільпо" і справді грішить різними вибриками, на зразок обрахунків, перерахунків, акцій, котрі минули "вчора" і т.д.... Тільки от чи є якась рада на це все...