Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги!

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Loi, 11 бер 2007.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Згідно з законом "Про захист прав споживачів" ,

.

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Всегда существовал перечень товаров, на которые эти правила не распространяются. ;)

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

За все життя в мене лиш раз рамка пищала. В Києві, в продуктовому супермаркеті, вже не пригадаю в котрому, на Оболоні. Підійшов охоронець, ввічливо попросив на перевірку вмісту кульків. Знайшли що піщить ковбаса, перевірив по чеку - в мене дорожча, а в чеку дешевша. Віічливо поскладав назад в кульки, вибачився і віддав мені. Питаю : "Доплатити потрібно?" Відповідає:"То не Ваша провина. Ми розберемось з продавцем. Вибачте за незручності" От де сервіс. Нє?
    Рік назад мій брат мав схожу халепу (як з калькулятором в Метро) в Арсені на Чорновола. Дружина купила джинси йому. В Арсені на виході запищала рамка. Дослідили що пищить на джинси які на ньому, але вже було видно що вони не перший раз одягнуті, тому відпустили.

Вироби із золота, компакт диски, аптечні товари, розвісні/насипні товари... що там ще?

• Подобається Подобається x 1
  4. LanLecuk

LanLecuk Бурмістр

Як мене "розвели" у "Сільпо" - прошу допомоги!
    Я можу вам допомогти з даною ситуацією, розбираю зараз такі історії Львів'ян: прошу звертатись в ПП.

Останнє редагування модератором: 29 січ 2015
    Reason for edit: видалено контакти
а де твій аватар? :)