Як краще купувати: через інтернет чи звичайним способом?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем tato, 18 січ 2012.

?

Який магазин ви вибираєте за рівних умов?

1. Інтернет магазин

66,7%
  2. Звичайний магазин

33,3%
  1. firebi

firebi New Member

Я купила Хомяка на Дешевше, за готівку та самовивіз (доставка 40 по місту). Черг не було, швидко приняли та оформили.Але щось дорожче 100 грн якось боюсь купляти, невіриться, що якщо не сподобається або не підійде, то спокійно можна буде повернути.Думаю - будуть клапси))

2. Sauer

Sauer Well-Known Member

Мій Нікон (Д90) куплений на Розетка.юа
    Все працює чітко, зауважень не було при прийомі - оплата була тільки після перевірки.
    Р.С. Є можливість влаштувати знижки (-10% ) в Практікері на НЕакційні товари (починаючи від 3.000 гривень).Тільки до кінця року. Деталі в ПП.

Останнє редагування: 10 гру 2013
  3. Letunka

Letunka Well-Known Member

Все-таки електронна комерція (в тому числі і Інтернет-магазини) стає однім з рушіїв економіки. За прогнозами, ринок зростатиме на 50% кожного року, а кількість замовлених товарів/послуг зростатиме вдвічі.
    Для розуміння кілька цифр: у 2013 році обсг ринку оцінили у 1,5 млрд. доларів, а послугами електронних сервісів скористались приблизно 5 млн. осіб.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

І проект закону про електронну комерцію вже прийнято нарешті.

5. Letunka

Letunka Well-Known Member

Точно. Це має допомогти підянти нашу економіку. Бо цей сектор дійсно є дуже перспективним. Наприклад, у Польщі такий вид діяльності теж дуже популярний і ринок так само дуже динамічний. Кількість інтернет-магазинів вже більше 4000 тисяч

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інтернет-магазин - то трохи кіт в мішку.

От недавно купив відносно не дешевий плеєр. Прийшов на Нову пошту. Отримав. Ну включається, ніби працює. Не будеш там годину його випробовувати, атим більше, коли ніколи ним не користувався.

Приніс додому - висне, папки не відкриваються. Що робити? Відправити назад несправне - не приймуть, бо несправне. Хіба здати в гарант. ремонт.
    А що там ремонтувати? Пару кнопок і чіп. Коротше, забавка на місяці із-за каканого плеєра. І невідомо чим воно все закінчиться. У магазині я б взяв того спеціаліста за шкварку і він би мені все показав і довів, що немає глюків, а Новій Пошті кого запитаєш?

Ще один прикол. Купив телевізор 55 дюймів. Самсунг. За півроку - глюк: то включається, то виключається сам по собі, що пару секунд. Приніс у сертифіковану майстерню Самсунг. Гарантія є? -Є!
    -Що з ним?
    -То включаєсі, то виключаєсі.

Дав гарантію.
    -Хех... гарантія не дійсна на території України! Вона польська!!!!
    кажу, хех, нема питань.
    - то влончисі, то вилончисі....

Не помогло....

В чому проблема? Чому польська гарантія? А все дуже просто. Контрабас з Польщі.

Ну добре, заплачу. Ремонтуйте за гроші. Телефону інтернет магазину, де купляв - нема, назва магазину - не памятаю... тіко всього купляли в різних місцях.

От вам нижча ціна за контрабас і тепер ще плати за гарантію. Дикий капілізм... що тут скажеш?

7. Orestov

Orestov миється в бані

Звичайно краще в онлайні купувати - це вигідно по коштам і економно по часу

8. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я теж купувала свій пилесос на Розетці.То ніби тьфу-тьфу працює вже 2 роки.Хоча дуже переживала,а вдруг поломка куди йти ,до кого звертатися.Бо якщо купуєш в магазині пішов і посварився чи повернув,а в неті думала буде трудно.Але ніби добре,зауважень немає)Буду ще щось замовляти,бо зараз набагато економніше виходить через інтернет магазини.

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я в августе 2014-го купил на Розетке планшет, в Донецке уже службы доставки не работали, я получил планшет в Мукачево через 10 дней. В это время доллар подскочил и я переплатил 180 грн. Больше претензий нет. Тем более что дают гарантию и в случае чего можно обратиться в сервис

10. Demon kolia

Demon kolia миється в бані

Як не дивно я також купляв на rozetka.ua
    Купляв телефон. Спішив. буквально за 2 дня кур*єр телефон приніс під будинок. ніяких нарікань. все на рівні. Як на мене один з найкращих інтернет магазинів. рекомендую однозначно.!:good:

11. Lvivska Kvitka

А чи правда то,що коли ти часто заходиш в інтернет магазин на якусь певну закладку,що тебе саме більше цікавить,то потім вони бачуть,що ти цікавишся цією річчю і зразу піднімають на неї ціну?Я так замітила вже декілька разів,так було з мультиваркою,на яку я чуть не кожен день заходила і вичитувала відгуки про неї,бо не могла довго обрати і наважитись і зразу другого дня ціна зросла тільки на неї))

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно правда. Треба тихцем дивитися, щоб ніхто не побачив.

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

технічно - це реально. а який тип товару ?

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

То просто курс росте...Колись було навпаки, поки почухався прицінився, а ціна вже нс пару грн нижча.

Думаю зараз той час коли потрібно шукати ще не переоцінений товар в магазинах, бо в інеті автоматично ціну піднімають.

15. Кася

Кася Well-Known Member

технічно це можна влаштувати. багато контор тим грішать, а особливо авіа. Зчитуєтсья ваша ір-адреса і відповідний скрипт накручує цінник.

16. Lvivska Kvitka

От я так і думала,що це не просто так вона зросла))От,які хитруни)

17. Lvivska Kvitka

Це була мультиварка.

18. Lvivska Kvitka

Ну я думала купувати ще до того скачка долара,ще коли він був в нормальних межах)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я зазвичай порівнюю ціни на прайс.юа, де дешевше там і купую, якщо сайт нормальний.

• Подобається Подобається x 1
  20. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Хмм!! Я тепер то думаю що я теж хотіла купити собі пуховик на одному сайті, то замовила і вони щось мені три дні не звонили для підтвердження замовлення, а потім позвонили і сказали що є але браковане, а я тоді їм кажу тоді чого стоїть як є в наявності, якщо брак то чого не зазначено, та ціна не знижується? Вони кажуть що має адмін. забрати з сайту. Заходжу через декілька днів знов на той сайт дивлюся а пуховик знов є той самий тільки ціна зросла на 400 гр.о_О

а де твій аватар? :)