Як краще купувати: через інтернет чи звичайним способом?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем tato, 18 січ 2012.

?

Який магазин ви вибираєте за рівних умов?

1. Інтернет магазин

66,7%
  2. Звичайний магазин

33,3%
  1. tato

tato тато завжди правий!

одяг і інтернет

Як бачимо , всі правильно зуважили - одяг через інтернет проблематичо
    На заході правда продають , але там сприяє система розрахунків і розвинена логістика
    Ви платите, вірніше - ви декларуєте, що хочете купити
    Ваші гроші заморожуються посередницькою фінансовою системою
    Продеваць вам висилає товар
    У випадку з одягом - коли вам приіхав одяг, ви його міряєте
    Якщо все підішло - з вашого рахунку посередник знімає гроші і віддає продавцю
    Коли ж щось не підійшло, відсилаєте замовлення назад
    Після підтвердження продавця, що з товаром все гаразд - сума на вашому рахунку розморожується
    у нас дана схема не працює, через ряд певних причин))), які доречі "тормозять" не тільки інтернет торгівлю, а і всю економіку

• Подобається Подобається x 2
  2. rushelen

rushelen Member

картини антиквариат добре купувати на aukro.ua
    и взагали там багато цікавих пропозицій по іншим группам товарів також.

3. Quick

Quick New Member

Купувати одяг в інтернет-магазинах можна,якщо ви є,пробачте,сиротою без претензій. Справа не лише в кольорі,а в фасоні (у кожного різна фігура),крім того,одні люблять досить приталені речі,інші -вільні,тобто без примірки не обійтися. І,зрештою,що то за "шопінг" на табуретці перед екраном? Тим паче,що маленьке чорне плаття - це вам,:sorry:, не газова плита...

4. Маріка

Маріка Well-Known Member

А в інтернет магазинах є одяг всіх фасонів і на всі фігури.
    Особисто для мене інтернет магазини є способом купляти гарні речі, які я не може купити в свому місті. Бо в нас в магазинах все везуть з одного базару і переважно не найкращої якості.
    І тепер набуло широкого розмаху таке явище як СП (спільні купівлі) де можна без накруток посередників і базарників купити безпосередньо від виробників практично всі товари, навіть меблі до хати.

5. night

night Well-Known Member

Речі через інтернет купити легко, якщо маєш тієї ж фірми річ. Просто вписуєш розмір який вже маєш і купуєш нову річ. Я до такого висновку прийшла зовсім не давно. Раніше також думала що з розміром можуть бути проблеми. Взуття і сумочки взагалі легко. Що там може не підійти.

• Подобається Подобається x 2
  6. tato

tato тато завжди правий!

поясніть різницю

збираюсь купити телевізор:
    http://www.alloprice.com/ru/pr4975/?tab=sellers&r=10
    в інтернеті ясно
    але поспілкувавшись тільки з 5 ма магазинами отримав різницю 250 доларів, і це в інтернеті !!!
    всі кажуть, що продають той самий телевізор, і дають гарантію 1 рік
    один магазин каже, що гарантія від нього, а інший від виробника
    так у чому тут різниця ?
    хто вже купував з такими гарантіями?

7. Romansd

Romansd Well-Known Member

Не хочу засмучувати пана ;-)
    Але ноут то така штука, що досить дорого ремонтується... тому гарантія має значення.
    Скажете фірмений сервіс і нема проблем, але живемо ми не в Європі, тому в залежності якого виробника ноут
    ви купили (або навідь може бути різниця по моделях) у вас є гарантія (виробника) в Україні або ж ні.
    Ця сторінка в інеті з контактами моб. телефонів завтра щезне, а якщо ноут скисне сервіс цілком вас може послати з аргументом що це сіра поставка і ці моделі в Україну не завозяться і не обслуговуються. Отакі пироги в нас ;-(

• Подобається Подобається x 3
  8. rushelen

rushelen Member

вся Франція купує одяг через інтернет....
    То що вони сироти так... але із претензіями

9. syavych

syavych копач

Зараз купую багато в Китаї (навіть деякі продукти харчування) - в нас ітак продається усьо їхнє, але з великими націнками, то чому не брати напряму? :)

10. rushelen

rushelen Member

Останнє редагування модератором: 1 лют 2012
  11. syavych

syavych копач

Останнє редагування: 1 лют 2012
    • Подобається Подобається x 1
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Совершенно с Паном согласен.
    Года 2 назад подарили мне оччень крутой телефон.
    Друзья постарались - сделали памятную гравировку.
    Телефон теперь, как память, лежит в книжном шкафу.
    Приехал на фирменный сервис (Нокия), ребята посмотрели по базе и порекомендовали ехать чинить его в Арабские Эмираты.

А не зажали бы дружбаны пару тысяч и купили бы его у официалов - глядишь, и сегодня бы меня ежедневно гравировочка радовала бы.

13. sani

sani Well-Known Member

а доставка як?

можна в приват?

14. artmammu

artmammu Member

Круто вы под одну гребенку о_О
    Я например покупаю вещи своим детям в дорогих Шведских магазинах,во время распродажи и по ценам мне это выходит столько же как моим подружкам одеть детей на базаре.
    При этом качество вещей такое что после старшей,носит младшая ,а после младшей еще и племянники:good:
    Так что соотношение цена -качество меня полностью устраивают.
    На себя не пробовала покупать,но я не шопоголик и вещи покупаю редко и не в Украине.
    Через интернет еще покупала:
    Объектив к зеркалке-цена.
    мобильный телефон-цена,правда потом он сломался и мне магазин возместил стоимость.
    часто покупаю материалы для работы.
    Вот сегодня заказала материалы из Харькова: во Львове их просто нет :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  15. Infinity

Infinity Active Member

Тільки інтернет!
    Товар повнісьтю однаковий, для чого платити за те що він прсто стоїть на гарній вітрині?

16. tato

tato тато завжди правий!

Я думаю, завтра "пропасти" в нашій країні може будь хто, і не обовязково по причині шахрайства
    Сторінка мене тільки привела в реальний магазин)
    Ноутбук я заберав в представництві, і гарантія на нього від виробника

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Саме так
    Є тільки один вихід, заплатити зекономлені друзями кошти за ремонт і радуватись телефоном

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Ви знаєте, розмова про гарантію мені пригадала всі мої покупки авто)
    Були і з салону і б/у
    Якщо правильно до справи підійти, то вигідніше все таки купувати б.у
    Ризик "непідйомного" ремонту ясно є, але ймовірність дуже маленька
    Усі ремонтні випадки не гарантійного авто будуть набагато меньше коштувати, ніж втрата вартості машини , як тільки вона виїхала з салону)
    Тут мабуть треба рахувати у кожному випадку
    Телевізор, як на мене, можна і з гарантією від магазину, якщо магазин не виглядає, що завтра пропаде)

17. night

night Well-Known Member

Залежить від марки авто. В мене також були і б.у. авто і з салону на гарантії. Більше б я ніколи не купила б.у. авто. Краще вже дешевшу але новеньку і з гарантією.

18. Nadya Sulfur

Nadya Sulfur New Member

Про рівні й нерівні умови

За рівних умов - так, обирала б звичайний магазин. Річ можна оглянути, поміряти...

Але інтернет дає можливість замовити річ, якої у Львові просто нема. Наприклад, грілку для пупка :crazy:

Ну добре, це жарт. Але тільки в київському інтернет-магазині "Весела жаба" я знайшла потрібну мені грілку для тераріума.:)

Не в смислі, що я живу в тераріумі і мені потрібна грілка... Ну та ви зрозуміли. :pardon:

До речі, зв'язавшись з тою Веселою Жабою, будете потім регулярно отримувати від них купи спаму про нові грілки для пупків. Це типу попередження. А в остальному - надійна контора :)

Сподіваюсь, шановна адміністрація не сприйме пост як рекламний. Всім вдалих покупок!

19. Mokasin

Mokasin Member

Купив у свій час через Інтернет-магазити 6 різних товарів - приблизно за 20, 30, 50, 70, 160 і 800 грн. Усі виявилися китайськими без жодної гарантії. За 70 грн вийщов з ладу приблизно за півроку, за 160 - через місяць. Решта поки в робочому стані. Але більше такого купувати не буду. Тому відповідь однозначна - традиційний магазин.

20. night

night Well-Known Member

Яких товарів? І яку гарантію Ви хотіли отримати на товар за 20,30, 50 і т.д. грн. То з самої ціни ясно що це китай. І де гарантія що в традиційному магазині Ви не купите той же китай, тільки за трішки більші гроші...

а де твій аватар? :)