Це, перепрошую, міра покарання, котра відповідає злочину, його шкоді, завданій іншим людям. І громадські роботи - це не тюрма.
Я у вас буду красти газету щодня.Готовий відшкодувати вам зразу всі кошти. Просто цікаво, в скільки ви оцінюєте ваші нерви...? (п.с. газет не читаю ) ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- Покарання - це вже не важливо. Важливо, щоб людина не наважувалася зробити злочин. Навіть і сірники... ---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ---------- Вам тре їхати за кордон а вам номера тирять - 200 грн - нові Влаштує?
Погоджуюсь, але злодія моїх сірників не можна наказувати так само, як злодія державних коштів. Або ж навпаки. ) В житті мене спіткали більші нещастя. Моральні збитки завжди недооцінюються.
Отож, як почнуть за сірники давати (вишку) то і депутати задумаються... ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ---------- Співчуваю...
Будь-якого злодія, незважаючи на те, що сАме він вкрав, потрібно наказувати суворо. Адже покарання повинно бути не за предмет крадіжки (сірники чи державні кошти) а за саме антисуспільне діяння.