І не буде, раз нема заяви. Якщо сусід вас ще не послав - почніть з нього. ---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ---------- Вона в підписі автора теми:
Імена: мєнтів не знаю, ім'я сусіда вам нічого не скаже. Явки: квартира сусіда, прибудинкова територія. Паролі: не використовувались. В пресу не звернувся бо не хочу тратити час, преса може прочитати цей форум. Звідки я можу знати імена злочинців і чому множина? Була тільки одна телефонна розмова.
Добре - не напрягайтесь. Усі злочини до 525 грн. - Пішли на... (справа закрита) Вірніше не відкривається. Тому - "пишите письма". Ще раз - преса, телебачення, суд лінча...
Ви якось визначтесь. Хочете справедливості - волайте до органів справедливості. Чи пропонуєте ловити самим, вчинити самосуд і зачинити злочинця у тому ж таки підвалі?
Цим і займаюсь, як інструмент волання до правоохоронних органів наразі використовую Львівський форум і Твіттер. тут Вчора ввечері приходив він до мене в гості поговорили про то, і власне він дав запис розмови з злочинцем щоб я її виклав неті. Сусід зареєстрований на цьому форумі, зараз знайду як його тут нік пишеться. (добавлено: не знайшов, в нього був лише один допис в якому питав про варіанти підключення до інтернету в свому будинку. Передам сусідові щоб заглянув і відписався в цій темі.)
Друзі, тема з викраденням номерів вже давно стала популярною! Викрадені номера чіпляють на схожі автомобілі (може бути навіть колір схожий і все) і потім грабують фури чи ше шо хочеш, тому це не жарти!
Тема починає ставати просто набором букв. Давайте по темі краще. Без цього і цього. Я люблю спілкуватися в рамках теми і що в когось дежав'ю чи який вільний нік на форумі мені не цікаво - створіть теми про вільні ніки і про дежав'ю Довідка: реєстрацію кириличними буквами в назві ніка закрили. Хтів спитати, чому? З його машини номера зняли.
Нє. Першим кроком тре купити сайт. Потім розкрутити. Далі теж усім відомо, але Trololo намагається розбурхати мильну бульку альтернативним способом.
щось ви тут самі собі суперечите, злодій має сидіти, але потерпілий проти нього заяву не напише... так як він тоді буде сидіти???
Давайте в цій темі про викрадення номерів і злодіїв та міліцію говорити. Якщо у Вас якісь питання по створенню і розкрутці сайтів, то на форумі є можливість створити окрему тему про це і в ній я, якщо вважатиму за потрібне, поговорю про сайти. Ну не можу я змусити сусіда піти писати заяву. А злодія хотів би щоб закрили.
Берете запис, номер - шукаєте звязки в телекомпаніях - вичисляєте, слідкуєте - назбируєте компромат мінімум на 525 грн, наймаєте прокурора - садите на скільки грошей вистарчить...