Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Відпочивав в Болгарії (Обзор). Вже не перший раз туди їздимо. Дуже гарне селище, розростається. А головне - тихо, чисто, спокійно, і дешево. Мандрувати люблю, остані роки на наші курорти морські не їзжу. За такі ціни і такі сервіси - ізвіняйте . Для цікавих - на двох обішйлося все в 600 євро (14 днів, 2 - дорога). Жили в хорошій квартирі в 50 метрах від моря (по сходам), море було видно з балкону, його шум не давав спати перші 5 днів. Харчувалися - в ресторанах/барах - ціни там дуже дешеві повний обід (перше, друге, салати, пиво, водичка, хліб..) в середньому обходиться 30-40 грн. Можна шукати і дешевше або просто їсти гарячі закуски - їх там і багато і є різні (що ми робили на вечерю). Пляж - прибирають, море спокійна, погода там теж хороша майже все літо.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! А це мечеть в Бахчисараї, де я бував цього літа.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! И то лучше и дешевле чем наш Крым.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! п.Мих ви часом не професійний фотографф, чудові фото! Тільке як би щей масюнький коментарчик до кожоної світлинки, то б була лафа, нє?
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Підтримую. Хоча відгадувати загадки теж цікаво
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Мих, просвятите ламера пожалуйста, как качественно сжимать фотки до 100кб и закидывать их на форум как это делаете Вы, я счас таких фот накидаю... Додано через 31 хвилину Полрылся в компе, особо много нет, надо сканировать многое, начнем пожалуй с зимнего замка под Прагой, если не ошибаюсь там златовласку снимали. Знимал зимой в слепящий снег, однако фотка получилась на редкость интересной.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! А по темі...п.дАрт літні фоти давайте, постіть, цікаво. хоча влітку завше хочеться зима, і навпаки.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Ну что ж, начнем с Хорватии. г. Сплит Бывшая римская колония. Просто уникальный город, сохранившийся с дохристианских времен. Даже мостовые вырублены из мрамора. Додано через 5 хвилин Тут мы жили (Брелла, Макарская ревьера) Ухожу на дно. Погрузился метров на 25, видел целую Атлантиду, жаль подводного фотоаппарата не было
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Замачетельно г.дАрт прошу прощения за не скромность а жена ваша...тоже ныряла под воду или просто наблюдала... у нее такой храбрый взор, под ветхими колонами...
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! А, акулок не зустріли??????? :D Чесно кажучи дуже заздрю Вам, але акулки всюди вижаються!!!!
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Шо мені подобається що не треба ніяких сертифікатів для дайвінгу, головне бакси - і ниряй з інструктором на глубину.....
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! П. Надін на форумі точно дАрт зустрічав...акул пера.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Василі, Ти про нас намікаєш! :D
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Натякаю...але з людською повагою та найщирішими побажаннями...:cowboy:
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Та це комплімент! Але справжніх акул чось все-рівно боюсь!:no:
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Треба мати хороших компаньйонів у цих наших справах...і все буде ніштяк!:cowboy: Радити вам "зливати" на страх не буду, бо ви все-рівно перебільшуєте, вродіби...:shutup:
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! В Средиземное море акулки практически не заплывают, НО специально для Вас, одна из моих любимеших фотографий под названием "Подружки" Снято в Будапеште в Тропикариуме. (Огромный аквариум с разными там акулками и пираньями, под ним стеклянный тунель, от туда и снимал.