Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Честно, понравились! Спасибо за фото! Вы Молодец.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! От, чому я поважаю полковника. Випив би з Вами 100 грам оковитої у Львові.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Тмин был, классная колбаса - правда. А по 100 грамм с однополчанином - с удовольствием! Даст Бог - свидимся! П.С. За Левандовкой - колбаса!
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Я хіба під Новий Рік в Москву зберуся. Хоча..?
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! А Ви чого мовчите? з"їздили у відпустку ,а звіту не надали.Як начальнику винця привезли?
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Напевне, чекає виходу з вдпустки ковбасниці... А тоді буде Поляна!.. Декламуючи (подумки): Як ніжно пахне ковбаса...
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Читатель, а пападробнєє....:p
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Моя. Робив її в Криму. А що, зле?
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Та навпаки! Дуже гарна! Додано через 10 хвилин Полковнику, за доброю "Дрогобицькою" приїжджайте... до Америки! Навіть у Львові не було такої доброї...
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Шреку, ну у Вас і карма(не страшно)!!!!!!!!!!! А звіт я дала, і за це від Василі отримала +1. Винця сама не пила і іншим не привезла, добре що себе довезла. Фотки є класні, але я ще втавляти не вмію. Чесно кажучи спека дійсно не для вагітних, це ціле випробування. Але зато інше все було добре, сім'я, море, гори і спорт(ще б народу трошки евакуювали в інше місце :D )
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Саме простіше на http://radikal.ru/
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! відпочивав у курорті Віженка на перевалі "Німчич".
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! літо провів просто супер. на роботі
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! Завтра о 5 рано виїжджаємо з жінкою на південь Італії. Завтра треба проїхати 1300 км, потім дві ночі в Болоньї (але не в тій що "мои друзья хоть не в болоньи"), ще 900 км і 2 тижні в дикій країні з дикою природою: порожні пляжі, ніякої промисловості, тільки море, біля моря персикові сади а за ними гори в яких розкидані албанські містечка кожне з яких носить назву якогось святого: Сан Деметріо Альбанезе, Сан Косма Альбанезе і т д. їх заснували албанці які втекли з сьогоднішньої Албанії перед турками в 15 столітті і зберегли східний християнський обряд і староалбанську мову. Кемпінг тут: www.campingthurium.com Діти залишаються з дідом і бабою, тож можна не варити їсти і жити на хлібі з сиром і оливками і червонім вині. 12 поїду до сусіднього містечка Скявонеа щоб подивитися футбол Україна Італія серед місцевого українського населення, яке становить там більшість. Додаю пару фотографій з минулих років. А в червні їздили на СААБ Фестівал то Трольгаттан в Швеції. Швеція то країна яку досить рідко відвідують туристи, а шкода, бо є країною рідкісної краси. Бажаю гарної відпустки всім, хто ще не мав.
Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!! А де ж тоді Ви так загоріли?