Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Веселка, 30 лип 2007.

1. Веселка

Веселка Well-Known Member

Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!!

Дітям, я думаю, було б цікаво сходити в дельфінарій, правда там не дуже дешево, на Куликовому полі у нас є класний лунапарк (але, знову ж таки, не зовсім дешевий - квитки по 10-15-20грн.), сходіть в зоопарк і в тераріум - це недалеко від Привозу, в зоопарку зараз зелень, досить непогано зробили.

Ще, думаю, вам стануть в нагоді ці сайти:

http://www.misto.odessa.ua/index.php?u=otdyh/delfin

http://www.show.od.ua/?check=map

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Веселка, спасибо за ответ. Таких нюансов про вечерние прогулки я не нашла. Спасибо большое.

3. Веселка

На жаль, цього зробити не вдасться - музей, що був біля археологічного згорів ще десь рік-два тому, проте є музей на морську тематику (здається портовий) якщо піти в кінець Ланжероновської за літературним музеєм на сходах.
    Єдиний музей-катакомби знаходиться в селі Нерубайському (там вхід в катакомби). З площі біля вокзалу туди (і не лише туди) завжди організовують екскурсії.
    О, згадала, вашим хлопцям буде дуже цікаво з"їздити на 411 батарею - це музей військової техніки під відкритим небом - бронепоїзд, підводний човен, літак, Катюша, пушки і т.д. і т.п., до того ж на ці машини можна залізти і пофотографуватися!!!

4. Веселка

А ще я б радила вам сходити до Художнього музею (вул. Софіївська 5а), картини дивитися вашим хлопцям буде нуднувато, але я пропоную вам піти в грот під музеєм, коли я вперше туди потрапила, у мене було просто море вражень - сталактити (правда штучні), гарна підсвітка, вовча яма, цікава розповідь про вихід, який вів до моря і був завалений... Одним словом підійдіть до працівників музею та попросіть провести там екскурсію і ви не пошкодуєте!!!

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Веселка, спасибо, что откликнулись, спасибо за сайты. Приеду, обязательно поделюсь впечатлениями.

6. Веселка

Будь ласка!!! Будемо з нетерпінням чекати вашого "звіту" :) Сподіваюся, вам сподобається!!!

P.S. Є в нас ще одна проблемка - в центрі важкувато знайти місце, де можна було б перекусити, не зробивши при цьому круглі очі від цін.
    Ми з друзями ходимо до "Афіни" -торговий центр на Грецькій площі, на нульовому поверсі якого є центр швидкого харчування - там самообслуговування, але нормальна атмосфера, досить пристойна кухня і хороші ціни. Там досить велике меню - від борщу і лазаньї до тістечок і молочних коктелів. Це так, може знадобиться.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Спасибо большое! Обязательно воспользуюсь Вашими подсказками. Я уже с нетерпением жду этой поездки.
    Веселка, Вы так хорошо пишете по украински при этом живете в русскоговорящем городе, я просто в восторге! Просто снимаю шляпу!

8. Веселка

Дякую, я аж зашарілася... але приємно!!!
    Скажу вам по-секрету: у мене мама - львів"янка.
    Хоча, скажу вам чесно, головне - бажання.

9. www

www Well-Known Member

А вот у меня вопрос вдруг возник. Если у меня не украинский паспорт, а, допустим, американский, то я смогу взять свободно билет на самолет для перелета из одного региона Украины в другой? Или на поезд?

10. Веселка

Щодо поїздів, то сама ідея полягає в тому, щоб показали якийсь документ, що засвідчить особистість. Я, наприклад, можу брати квиток за студентським, без паспорту, тому мені здається, що все має бути гаразд, хоча чи працює це у вашому випадку на 100% я не знаю.

11. Liliya

Liliya Well-Known Member

На днях зі своїми родичами вирішили піти на природу з ночівлею.
    Підходящих місць для такого відпочинку малувато та одне є і воно неперевершене та таємниче. Зветься це місто Красна гора. Так глянеш, здається нічого незвичайного, та майже висохша річка Орчик зі щуками і всілякою рибою, величні піщані кар’єри, рідкісні рослини і журавлі, журавлі, журавлі... створюють атмосферу абсолютного спокою та гармонії з природою.

Так ось, взяли ми у дідуся моторолера, згрузили на нього необхідні речі, погрузилися самі і вирушили на зустріч пригодам.

Початок цієї самої пригоди був невтішним – на половині шляху зламався моторолер! Бідні мої ніженьки, бо останні 6 км йшли пішки. Слава сильним та мужнім чоловікам – брату та дядьку, які пхали зрадницький моторолер.
    До «епіцентру» повної релаксації прийшли під вечір.
    Далі пішли банальні та до сліз приємні моменти відпочинку – за веселим сміхом встановили палатку, розібрали сіті, розвели вогнище, зварили смачнючу кашу і ... у когось задзвонив телефон. Це було нахабство! Навіть тут цивілізація не дає спокою...

• Подобається Подобається x 3
  12. Meg

Meg Well-Known Member

Добре,шо хоч не падало,а то ми раз в Карпатах попали в поході під дощ
    Руки були волохаті,бо ми несли ліжники....

13. Liliya

Liliya Well-Known Member

Потім ніч з сосисками та салом на шампурі, з печеною картопелькою, свіжими помідорчиками та огірочками, у жінок з теплим вином, а у чоловіків – з пивом та таранькою, з веселими балачками, спогадами про попередні відпочинки в цій місцевості, що були ще в моєму дитинстві - смішні історії, як сестра пальця щуці до рота засунула, або як дідусеві труси згоріли поки сушилися біля вогню і т.д., а хтось чекав на появу інопланетних гостей, бо це місце славиться історіями з цього приводу...

Так і до ранку досиділи. Хтось пішов спати до новенької палатки, комусь не пощастило - біля вогнища на доріжці. Свіже ранішнє повітря, аромат вогнища і тільки звуки природи... А може пощастило? Це спить мій брат, на днях вирушає до Данії, тож для нього ця пригода важлива.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliya

Liliya Well-Known Member

Після скорого пробудження зустріли сонце. На жаль, наші фото не можуть передати цієї краси і слів не вистачає. Це одна з найпрекрасніших картин в моєму житті...

Трішки полазили по крутим закуткам високого кар’єру, тим самим поганявши адреналін, відшукали лисячі нори та ластівчині гнізда..

Далі – витягнули сіті зі щедрим :) уловом, навіть щуку піймали та майже повне відро риби. І не має значення що більша з неї трохи більша за долоню.

Нехотя зібрали речі. Морально підготували себе по пішої подорожі в 10 км та з добрим настроєм і підбадьоренням сильної половини нашої компанії, що пхали моторолер, вирушили додому.

Вже вдома відчула цілковите задоволення від пригоди, а з нею прийшла і втома.

Люблю цю втому. Втома від насолоди прекрасно проведеного часу.

Швиденько змила сантиметровий шар пилу і віддалася до рук Морфея з останніми свідомими думками, що людина не помічає за круговоротом мирського життя та рутиною щодення щось важливіше.

• Подобається Подобається x 1
  15. Веселка

А може то така закономірність - ніби провісник гарного відпочинку???

Перед поїздкою до Карпат на вокзал нас мав завести тато подруги (вона з нами їхала), і ось, трохи менше, ніж за годину до поїзда дзвонить Оля і каже, що акамулятор сів - а то майже новенька мазда, раніше жодних проблем не було!!! З таксі ж були проблеми - спочатку не було машин в нашому районі, довелося обдзвонити не одну службу.
    Зате відпустка почалася з адреналіну :) :) :)

16. Liliya

Liliya Well-Known Member

Така була пригода :)

17. www

www Well-Known Member

Дякую! А якщо на лiтак?

18. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Тiки мерикоський пашпорт їм не показуй, а то прилипнуть зразу а всi решта - безпроблем(якщо в межах країни)

19. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Привіт. Я в Вас новенька))) А оскільки недавно прийшла з відпустки то вирішила стартувати з цієї теми)))
    Літо.....Відпочинок влітку в мене асоціюється з морем))) Цього року ми з коліжанкою вирішили не зраджувати розвитку туризму в Україні і мандрували по Криму. Зупинились ми в селищі Миколаївка, що на західному березі Криму, а звідти вже організовували екскурси і до Євпаторії, Севастополя, Балаклави, Інкермана, Херсонеса, Бахчисараю))) Одним словом обїздили весь західний берег Криму , захвативши часточку півдня.
    Враження, якщо брати із сторони сервісу - то жахливі ( кримчани ніяк не можуть позбутись радянських звичок), а коли чують українську мову то відразу- о бандерівчанки приїхали))))
    А взагалі все це змивається під потоком захоплюючих вражень від кримської природи, залишків історичних споруд))))
    Попробую вставити кілька фоток)))

20. syavych

syavych копач

Видно добре відпочила раз після кожного речення ")))" ;)

а де твій аватар? :)