Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!!

Discussion in 'Всяке різне' started by Веселка, Jul 30, 2007.

1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: Як я провів літо або поділіться враженнями про ваш відпочинок!!!

А як же Фінляндія? :)

2. Princess

Princess Well-Known Member

вставлю свої 5 копійок :)
    ну в принципі в Фінляндії теж є море ;)

а я була в Одесі. планувала ще щось, але наразі лиш це.
    непогана база, досить дешево за цілком прийнятні умови. база типу "радянська", але з ремонтом, сантехніка старого зразка, але чиста і працюююча, кімнати з видом на море, якщо знати або попросити дадуть нежарку сторону - тоді взагалі кайф. правда тепла вода навіть не за графіком, а "як повезе" - вони самі графіка не знають, бо його нема чомусь :sad: мені везло раз на два дні :) коштує 60 грн\день з 3-разовим харчуванням (цілком їстівним :)). плюс 8 гривень вхід на пляж - спуститись по гірці, але там вже і сам пляж чистий, і лежаки, і парасольки, і душ, і переодягалки - все дуже гарне (навіть порівняно з Туреччиною ;))
    вийшов дуже економний відпочинок на гарному морі - я сама не чекала, що мені може сподобатись! (з попереднього досвіду відпочинку в Одесі)
    а, ще та база типу під Одесою, їде маршрутка (звичайна, міська, прямо з-під вокзалу), але в самому районі ніяких розваг нема. хто за тим їде, то мусить десь шукати в Одесі мабуть.

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliya

Liliya Well-Known Member

Шановна Веселка!
    Ви справді здорово провели відпустку!
    Ваша історія цікава та викликає приємну заздрість!

4. Веселка

Веселка Well-Known Member

Дорога Liliya, саме час зробити те саме, а ми із задоволенням позаздримо вам, ду-у-уже приємною заздрістю!!! :) :) :)

5. Веселка

Вчора нарешті побачила наш (одеський) нічний центр, була в захваті від музично-кольорового фонтану - приємно знову і знову відкривати для себе рідне місто :)

До речі, як вам (хто був в Одесі і бачив) той фонтан та ілюмінація на Приморському бульварі?

6. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

4 доби пульмонології....
    і ще десь місяць....
    відпочинок просто супер.... [​IMG]
    з вікна так гарно деревця кронами хитають....

7. Meg

Meg Well-Known Member

Мелоді,чого знущаєтеся?Мені і так від того прикро!(((((
    Але таки десь я поїду!))))Це тішить!

8. bora

bora Well-Known Member

9. Melody

Melody Well-Known Member

Меґ, та де б я знущалася. Я хочу в гості запросити. Від мене до Фінляндії - два кроки. Але море тут зимне - нашо тобі таке здалося. Тому ліпше їдь у теплі краї :)

10. Meg

Meg Well-Known Member

Та ха хоч льодом покрите-я приїду!Це ж Фінляндія!!!!

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шанувальникам bora: її там нема, одна Чорногорія...:no: Хіба на 4-й фотці знизу, і то там одні скали, bora далеко, ніц толком не побачиш...

• Подобається Подобається x 3
  12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Боже, коли я буду влітку відпочивати?:crazy:
    Літню відпустку провів на будівництві хати...:sad:

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене відпустка декретна :) проводжу з візком в парку :)

14. Meg

Meg Well-Known Member

І то,напевно,дуже гарно і певно кращої відпустеи бути не може!))))

15. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

а це фото з мого останнього відпочинку. на жаль часові рамки не дозволяють зараз поділитися враженнями про ці місця ("Протяті каміння" за Німчицьким перевалом, що коло Виженки, що коло Вижниці - районного центру Чернівеччини).

• Подобається Подобається x 4
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Как чудесно Вы придумали! Мы тоже очень хотели съездить в Карпаты летом, а не зимой, но, как-то не сложилось. Читаю Вас и думаю, что следующим летом обязательно съезжу.
    Это в точку! Карпаты - это не Крым. Мы ездим большой компанией с кучей детей. В Крыму дети должны молчать, не бегать и лучше отсутствовать. Поэтому мы теперь ездим дикарем. Были в этом году на мысе Айя с палатками. Просто супер! Природа необыкновенная, полная свобода. Людей не мало, но по сравнению с курортным городом, их просто нет. Мне очень нравится это место. Выложу фотки попозже.
    Веселка, у меня вопрос к Вам. Мы собираемся на недельку в Одессу на детский театральный фестиваль. Хотелось бы детям еще и Одессу показать. Детям - 8 - 10 лет. Может посоветуете что-нибудь. Буду очень благодарна. Думаю, что найти жилье по приезду на месте тоже не составит особого труда? Вот такие у нас планы. Я пытаюсь воплотить свою идею - вывезти детей из дымного Донецка на все лето.

17. Веселка

А як довго ви не були в Одесі? - Просто хочу зорієнтуватися, що за цей час змінилося.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мы первый раз едем в Одессу.

19. Веселка

Тоді у вас багато справ!!! :)
    Центр у нас зараз трохи в ремонті (хоча я не дуже розумію, чому сааме в розпал курортного сезону, а не навесні), хоча там все одно є що подивитися (не засмучуйтесь, не так той ремонт і заважає)!!! Нещодавно у нас відремонтували "Горсад" і зробили там дуже гарний світловий музичний фонтан, тому, як будете на Дерибасівській, обов"язково дочекайтеся вечора, коли увімкнуть цей фонтан. Дуже гарно освітлили Приморський бульвар - весі дерева завішані різнокольоровими гірляндами з ламп, тому, знову ж ввечорі потрапите в казку, сходіть на морвокзал, подивіться на кораблі, потіми підніміться на фунікульорі уздовж Потьомкінських сходів (правда треба почекати хвилин 15).
    Це для початку...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я уже порылась в интернете. Нашла прогулку по городу - Греческая площадь, Спасо-Преображенский кафедральный собор,Дерибасовская улица, светомузыкальный фонтан, Воронцовский дворец, Потемкинская лестница. Еще - катакомбы и пещеры- можно их посетить? Одесский дельфинарий, фуникулер, порт, музей флота и нумизматики (у нас - мальчишки). Это то, что я нашла.

а де твій аватар? :)