Як голова суду на церкву гроші "збирав"

Discussion in 'Львів кримінальний' started by Deus igrok, Dec 9, 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно зараз роздуте, але пройде рік... два... все втихомириться.... а лікар свідомо піде, якщо гонорар буде відповідний.... там ж грошей - кури не клюють.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то не суттєво....

3. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Після того, як він "виступив" на прес-конференції, йому будь-який лікар такий (чи схожий) діагноз підпише і навіть не буде дуже докорами совісті мучитись :)
    Мені, власне, найбільше сподобалось, що судівська колегія зняла його з посади не через оті гроші в кабінеті, а через виступ на прес-конференції, який "ганьбить звання судді" :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

очевидно, що виступ на конференції це один із елементів добре продуманого плану.

• Подобається Подобається x 2
  5. illia

illia Well-Known Member

публіцтво...
    не злість, а відраза...

6. Уляна

Уляна Well-Known Member

Не знаю навіщо людям так багато. Квартира у Львові, в с. Гончари великий особняк із басейном і ще зиче гроші на якесь там будівництво.

• Подобається Подобається x 5
  7. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

грошей багато не буває. а жадність нікого не довела до добра, як відомо. чим більше маєш тим більше хочеш. просто хтось вміє "брати" акуратно, а когось так палять як Зварича.
    мені сподобалося як Президент сказав про цього суддю і цю ситуацію6 "Це ж фейлетони писать можна":good:

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Збудував - знову почнуть засівати за стародавньою українською традицією...хто гривнями, хто баксами....

• Подобається Подобається x 4
  9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Выслушав объяснения львовского судьи Игоря Зварыча, Юрий Луценко заявил:
    - Скоро будет переезд из одной тюрьмы в другую… Так в милиции тоже есть традиция: вначале пускать в камеры судей львовского апелляционного суда…

10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ну незнаю,якби в мене була така сума грошей "налiчними" cумнiваюсь,що ii в кабiнетi чи вдома тримала,на рахунку в банку можливо....i то не пiд своiм iм"ям!

11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А мені чогось здається, що у зв"язку з кризою він якраз гроші з банківського рахунку зняв - щоб не пропали. Вдома тримати небезпечно через можливих злодіїв. А тут все ж таки суд, добре охороняється, не пограбують... :))) То й заніс до кабінету

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... багато грошей - теж проблема, нє?

• Подобається Подобається x 4
  13. gryvul

gryvul Well-Known Member

За чутками, основну суму Зварич тримав в себе на дачі. І мова там йшла про десятки міліонів! Вилучені кошти - просто кишенькові або термінові витрати. І за такі гроші купа сбу-шників тепер мусить ходити з охороною, щоб не було повторів нападів. Фактично два відомства почали таку собі між собою війну. саме тому і залежить на незмінності керівника СБУ, щоб такі справи довести до кінця.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот урод, ему смешно, да и Ющенко веселится. А Зварич уже в розыск объявлен

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо й знайдуть.... він ж недоторканий, нє?

• Подобається Подобається x 2
  16. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

для Зварича це таки стало проблемою):)))

17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

не пошуткував.. за тоті вислови на пресконфернції не тіко картку з Кульпара тра давати, до медичної енциклопії тра заносити яко гострий клінічний випадок!
    а на рахунок "втік" - "нє вєрю"... дали втекти - ото вже інша розмова...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я то писав, ще в перший день, як один з варіантів, не знайдуть....

19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

...або сам втік або його "втекли" і вже десь закопали

ще як варіант - нікуди не втік, а його допитують просто без шуму...
    хоча цей варіант не дуже правдоподібний...

20. zero-023

zero-023 Active Member

Поки тут йшла дискусія про це чи називати людину яка крала гроші (але є вихідцем з села) бидлом.. Суддя мав всіх в... носі.:bye2:

Підставою для позбавлення суддівських повноважень екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича може стати обвинувальний вирок суду.

Про це заявив міністр юстиції Микола Оніщук в ефірі 5 каналу в понеділок ввечері.

"Суддя звільнений з адміністративної посади – він не обіймає посаду голови суду, але залишається суддею", - уточнив міністр.

За його словами, Конституція передбачає, що суддя звільняється з посади тільки тим органом, який його призначив.

"Суддя Зварич вже був призначений на посаду парламентом, тобто безстроково, і тільки Верховна Рада має його увільнити", - пояснив Оніщук.

"Підстава для увільнення, в даному випадку, я думаю, що це буде, хоча і в майбутньому – обвинувальний вирок суду", - додав він.

Міністр повідомив, що цього тижня заплановано засідання Вищої ради юстиції, на якому може бути розглянуте питання про притягнення Зварича до дисциплінарної відповідальності за порушення присяги.

Як відомо, 2 грудня Генпрокуратура порушила проти голови Львівського апеляційного адміністративного суду Зварича кримінальну справу за отримання хабара. 7 грудня йому було пред'явлено звинувачення.

Рада суддів на засіданні 12 грудня ухвалила рішення про звільнення Зварича з посади голови Львівського апеляційного адміністративного суду.

У понеділок, 15 грудня, Зварича було оголошено в розшук.

Last edited: Dec 16, 2008
а де твій аватар? :)