Як голова суду на церкву гроші "збирав"

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 9 гру 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно зараз роздуте, але пройде рік... два... все втихомириться.... а лікар свідомо піде, якщо гонорар буде відповідний.... там ж грошей - кури не клюють.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то не суттєво....

3. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Після того, як він "виступив" на прес-конференції, йому будь-який лікар такий (чи схожий) діагноз підпише і навіть не буде дуже докорами совісті мучитись :)
    Мені, власне, найбільше сподобалось, що судівська колегія зняла його з посади не через оті гроші в кабінеті, а через виступ на прес-конференції, який "ганьбить звання судді" :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

очевидно, що виступ на конференції це один із елементів добре продуманого плану.

• Подобається Подобається x 2
  5. illia

illia Well-Known Member

публіцтво...
    не злість, а відраза...

6. Уляна

Уляна Well-Known Member

Не знаю навіщо людям так багато. Квартира у Львові, в с. Гончари великий особняк із басейном і ще зиче гроші на якесь там будівництво.

• Подобається Подобається x 5
  7. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

грошей багато не буває. а жадність нікого не довела до добра, як відомо. чим більше маєш тим більше хочеш. просто хтось вміє "брати" акуратно, а когось так палять як Зварича.
    мені сподобалося як Президент сказав про цього суддю і цю ситуацію6 "Це ж фейлетони писать можна":good:

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Збудував - знову почнуть засівати за стародавньою українською традицією...хто гривнями, хто баксами....

• Подобається Подобається x 4
  9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Выслушав объяснения львовского судьи Игоря Зварыча, Юрий Луценко заявил:
    - Скоро будет переезд из одной тюрьмы в другую… Так в милиции тоже есть традиция: вначале пускать в камеры судей львовского апелляционного суда…

10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ну незнаю,якби в мене була така сума грошей "налiчними" cумнiваюсь,що ii в кабiнетi чи вдома тримала,на рахунку в банку можливо....i то не пiд своiм iм"ям!

11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А мені чогось здається, що у зв"язку з кризою він якраз гроші з банківського рахунку зняв - щоб не пропали. Вдома тримати небезпечно через можливих злодіїв. А тут все ж таки суд, добре охороняється, не пограбують... :))) То й заніс до кабінету

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... багато грошей - теж проблема, нє?

• Подобається Подобається x 4
  13. gryvul

gryvul Well-Known Member

За чутками, основну суму Зварич тримав в себе на дачі. І мова там йшла про десятки міліонів! Вилучені кошти - просто кишенькові або термінові витрати. І за такі гроші купа сбу-шників тепер мусить ходити з охороною, щоб не було повторів нападів. Фактично два відомства почали таку собі між собою війну. саме тому і залежить на незмінності керівника СБУ, щоб такі справи довести до кінця.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот урод, ему смешно, да и Ющенко веселится. А Зварич уже в розыск объявлен

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо й знайдуть.... він ж недоторканий, нє?

• Подобається Подобається x 2
  16. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

для Зварича це таки стало проблемою):)))

17. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

не пошуткував.. за тоті вислови на пресконфернції не тіко картку з Кульпара тра давати, до медичної енциклопії тра заносити яко гострий клінічний випадок!
    а на рахунок "втік" - "нє вєрю"... дали втекти - ото вже інша розмова...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я то писав, ще в перший день, як один з варіантів, не знайдуть....

19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

...або сам втік або його "втекли" і вже десь закопали

ще як варіант - нікуди не втік, а його допитують просто без шуму...
    хоча цей варіант не дуже правдоподібний...

20. zero-023

zero-023 Active Member

Поки тут йшла дискусія про це чи називати людину яка крала гроші (але є вихідцем з села) бидлом.. Суддя мав всіх в... носі.:bye2:

Підставою для позбавлення суддівських повноважень екс-голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича може стати обвинувальний вирок суду.

Про це заявив міністр юстиції Микола Оніщук в ефірі 5 каналу в понеділок ввечері.

"Суддя звільнений з адміністративної посади – він не обіймає посаду голови суду, але залишається суддею", - уточнив міністр.

За його словами, Конституція передбачає, що суддя звільняється з посади тільки тим органом, який його призначив.

"Суддя Зварич вже був призначений на посаду парламентом, тобто безстроково, і тільки Верховна Рада має його увільнити", - пояснив Оніщук.

"Підстава для увільнення, в даному випадку, я думаю, що це буде, хоча і в майбутньому – обвинувальний вирок суду", - додав він.

Міністр повідомив, що цього тижня заплановано засідання Вищої ради юстиції, на якому може бути розглянуте питання про притягнення Зварича до дисциплінарної відповідальності за порушення присяги.

Як відомо, 2 грудня Генпрокуратура порушила проти голови Львівського апеляційного адміністративного суду Зварича кримінальну справу за отримання хабара. 7 грудня йому було пред'явлено звинувачення.

Рада суддів на засіданні 12 грудня ухвалила рішення про звільнення Зварича з посади голови Львівського апеляційного адміністративного суду.

У понеділок, 15 грудня, Зварича було оголошено в розшук.

Останнє редагування: 16 гру 2008
а де твій аватар? :)