Як голова суду на церкву гроші "збирав"

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 9 гру 2008.

1. zero-023

zero-023 Active Member

а якою мовою ви пишете? Це літературна украЇнська?:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви посилались лише на походження з села, а не на яксь особисті негативні якості людини.

ви тільки його і навели

це вже певним чином пояснює вашу позицію.

все було прочитано і сприйнято так, як воно написано. Про думки ваші ми знати не можемо, тому поводьтесь відповідно.

нагадаю вам правила форуму:

2. Спілкування
    2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.

до чого ваше останнє повідомлення мені незрозуміло, але краще не переходьте на образи, бо модератори на ЛФ строгі.:ireful1:

Останнє редагування: 12 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

о, Боже, таке буває?

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

сама шокована, але буває ще й не таке(((

5. zero-023

zero-023 Active Member

Ну так у чому річ? Де Ваша тактовність? Ви я бачу робите напади лише через те що я з міста, яке Вам чомусь не подобається...Тільки будь ласка, тут задана тема і непотрібно переходити на особистості, та відхилятися від неї. Я висловлюю тільки свою думку. Атже напевно для цього тут був створений цей форум.

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Для мене якісь дивні ваші дописи...
    на мою "літературну українську мову" ??? до чого це? ми на форумі філологів чи львівян? я на помилки вашої "мови" і не думала звертати увагу, бо це якось дрібязково і не варте уваги...

при чому тут місто?? :))) ну ви мене просто розсмішили... я думаю, тут немає форумлян, які не люблять Львів. А те, що я захищаю людей з села, не означає, що я теж звідти.

Я не нападала на вас, я сперечалася щодо теми. І мінуси я ставлю дуже рідко(якщо ви знаєте, де то подивитися, то побачите, що за все перебування на форумі поставила їх лише 4) і навіть не тоді, коли допис мені не подобається, а коли обурює.

Бо ви назвали людину бидлом лише через те, що вона до 13 років жила в селі, а зараз вирішує долю людей...
    але таких людей зараз дуже багато, зокрема серед моїх знайомих і вони зараз працюють у Львові, Києві, ін містах, закордоном, і вирішують долі і допомагають іншим... коли навіть практично незнайомі люди розговоряться і вказують на твого знайомого чи друга, який їм допоміг, і що інакше вони б пропали, то повірте, такі дописи як ваш, обурюють.

Якщо ви вирішили і далі ображати мене щодо моєї мови, чи міста яке насправді моє улюблене, то пишіть в ПП, а тут можете продовжити суперечку по темі...(якщо ви вмієте не лише ображати, а й серечатися...)

• Подобається Подобається x 3
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

В нашій Україні все буває, на жаль. От моєй дитинці ще не має 2-х років, а я вже стільки судів пережила... ходжу туди, як на свято, бо знаю, що права. А з свекрухи просто гроші витягують, а мені на психіку діють...

• Подобається Подобається x 10
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

обовязково боріться за своє, на вашій стороні правда!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. zero-023

zero-023 Active Member

з ваших 4-ох мінусів я отримав два:))). Але мені якось всерівно, тому що я на це незважаю. На рахунок бидла - читайте вище. Якщо ви не зрозуміли й другий раз, я можу пояснити ще. Про село я навів факт, і нічого образливого я у тому не бачу. Людина, яка бере хабарі і диктує свої умови , ставиться до інших людей зневажливо, ітд. я рахую таку людину- бидлом. Є дуже вдале польське прислів"я : Немає гіршого ніж з хама пана.
    На рахунок мови. Я роблю зауваження не за орфографічні помилки, а за стиль написання. Мене дуже дратує коли людина ( українсьного походження) розмовляє на на Бог знає якій мові ( га, тамка, тутка, шо, п"єтка, ітд.). Я гадаю це абсолютно не дріб"язком. Але менш з тим, це не моя проблема.
    На рахунок міста, я незрозумів вашого запитання. Але якщо вам цікаво, я львів"янин у 8-му поколінні ( це те що я знаю на всі 100 % ) і у мене є документальні підтвердження ( метрики, свідоцтва шлюбів, та ін.)
    Якщо будуть ще запитання- пишіть.

Останнє редагування: 13 гру 2008
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну якщо всерівно, то не обурюйтесь)

та ні, за другим разом я якраз все добре зрозуміла, бо за другим разом ви нарешті нормально висловились), а от ви якраз мене не зрозуміли, повторюю ще раз - висловлюйте свою думку не вириваючи її з контексту своїх думок, бо тоді вас неправильно розуміють, бо не читають думок.
    по-перше, ще раз перечитала свої дописи... там такого нема :dntknw:
    по-друге, ви ще хоч якусь тему форуму крім цієї читали? та не менше 60% тутешніх так спілкуються... і я їм може в такому стилі відповісти як є настрій:)
    я теж не вважаю дрібязком ще зі свого далекого філологічного минулого, те ви вживаєте слово "рахую" в значенні "вважаю", що є неправильним,ле витикати про таке співрозмовнику - занудство:)
    то я не розумію, звідки ви взяли що я маю щось проти Львова.
    дуже цікаво! люблю справжніх львівян і спілкуватись з ними, вони такі самобутні...:good: а от серед моїх предків - львівяни і вихідці з самих глибин Карпат, тоже є метрики...:))) ну але то, звідки ми походим, то для нас... грає роль не походження людини, а те, які добрі справи вона зробила!!! то хваліться на предками,а вашими з ними досягненнями!

11. zero-023

zero-023 Active Member

Можливо вже досить цього бла-бла-бла?
    Розмова просто ні про що. Ми з вами розмовляємо хоча і на одній мові, але зрозуміти одне одного неможемо. Продовжувати розмову на цю тему вважаю недоцільно.
    Я тільки що поглянув на ваш вік, і мені все стало зрозуміло... Ось у чому проблема нашого з вами "нерозуміння". Все ок.

Останнє редагування: 13 гру 2008
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

щодо бла-бла повністю погоджуюсь, це ні до чого..
    просто все-таки думала, що ви зрозумієте про що я і візьмете це до уваги, але горохом об стінку можна бити вічно...

а щодо віку, то ви якщо чесно, мене образили, напевно вперше протягом всього бла-бла...
    просто вік тут ні до чого... можливо ви не зустрічали 40 річних дітей і 16 річних дорослих, а я зустрічала... до речі ,ви нагадуєте мені дуже одного мого знайомого з Рудно(раніше в центрі жив)... якщо це ви... то і в 20 і в 25 горохом об стінку, на жаль.. навіть співчуваю...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, заспокійтеся.... Суддя втік з лікарні "Богдан". Його нема. А нема чоловіка - нема проблеми.

• Подобається Подобається x 8
  14. gryvul

gryvul Well-Known Member

ну і втік, але того здоров`я мати не буде... От йому, всесильному донедавна судді - і тепер ховатися від будь-якого представника будь-якої влади! Це і стане найбільшим покаранням

• Подобається Подобається x 6
  15. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

:))):))):))):good:

він виглядає поганенько, але думаю, що ніц йому не буде насправді :nea:

16. zero-023

zero-023 Active Member

Горіхом об стіну- це якраз про вас. Сперечатись небуду, тому що немає з ким. Доречі навіщо ображатися на свій вік? Треба навпаки радіти! Ви як я побачу дуже закомплексована людина.. але це нічого, з часом можливо це мине. Моя вам порада- нетреба хамити людям, і вони будуть до вас краще ставитись. На рахунок якогось вашого знайомого- так це не я. І мені далеко за 20-25. Вибирати знайомих треба краще. А що до спілкування, перечитайте ще раз всі пости. Можливо на четвертий раз од вас дійде. Нехай щастить вам.;)

Останнє редагування: 14 гру 2008
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я думаю, що якщо б він вбив когось, то і то було би легше йому було .. скільки синочків депутатів і привладних або когось зарізали, як пяні були, або в автоаваріях і їх відмазували за допомогою всіх залучених органів... а тут він втік, бо явно нема союзників... тому, думаю, як спіймають, то йому буде непереливки... а якщо ще й тема роздута пресою, то ще обтяжує ситуацію...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічого не буде... як спіймають, то вже буде мати карточку 7б з Кульпарківської.
    А крім того, йому ж ніхто не заборонив втікати, він ж недоторканий.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

та то всі так питання рішають, особливо ті, чиї злочини з грошима повязані... а ви думаєте, хтось з лікарів навіть за великі гроші на то піде? після того як тему роздули? щоб і його прізвище красувалось в газетах... зрештою можна буде експертизу призначити незалежну (за ініціативою органів, що зловили) і тому лікарю потім, догана, звільнення і т.п.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та то Мих пошуткував.:) До того ж 7б вже давно немає. Тобто, патологія є, звісно, але шифрується зовсім по-іншому.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)