Як голова суду на церкву гроші "збирав"

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 9 гру 2008.

1. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

Миху, ну не будьте Ви таким писемістом);)

2. Kagor

Kagor Member

Помиляєтеся шановний!
    Не США а Ісраєль - країна, яка дозволяє подвійне громадянство та НЕ видає своЇХ громадян другим країнам...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

та хоть на Чукотку....

• Подобається Подобається x 1
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Около 50 человек разбрасывали деньги (купюры 1-5 гривен и мелочь) у помещения Львовского апелляционного административного суда, призывая главу суда Игоря Зварича, который подозревается во взяточничестве, собирать их, как компенсацию средств, изъятых Генеральной прокуратурой, которые он не успел пожертвовать в церковь.

В связи с тем, что Зварич не вышел к пикетчикам, они разыграли театрализованное действие.

Актер, исполняющий роль Зварича, ползал на коленях по тротуару, собирал деньги, прятал их в мантию и время от времени выкрикивал "О! Деньги!".

В это время к нему подошли 2 актера, исполняющих роль сотрудников Службы безопасности Украины.

Актер, исполняющий роль Зварича, заявил им, что деньги не его, а предназначаются для церкви, и стал проситься в туалет.

После того, как его не отпустили справить нужду, он упал в обморок, после чего его понесли на руках ногами вперед для предоставления медицинской помощи.

После этого пикетчики засеяли территорию вокруг суда пшеницей покрашенной в зеленый цвет.

"Мы принесли им (судьям) то, что они любят больше всего - зелень!", - выкрикивали участники акции.

Пикетчики держали плакаты: "Нет коррупции!", "Бандитам тюрьмы!", "Зварича за решетку!", "Зварич не судья!".

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Так-таки-так!!Він свою частку вже давно забрав! Залишилось лиш те, що потрібно на верх передати!:)

6. рівнянин

НЕ МОЖЛИВО! В самих плакатах "замкнене коло". Хто ж буде тих бандитів і корупціонерів садити?

• Подобається Подобається x 4
  7. zero-023

zero-023 Active Member

у мене просто немає коментарів.... зачуханий рагуль, який до 13 років ходив по свому селу зашмарканий, тепер вирішує долі людей у верховній інстанції. Краще він би з вікна викинувся ( як і хотів ) . На одне бидло у Львові стало би меньше...

• Подобається Подобається x 5
  8. fuxx

fuxx Member

А мені та відмазка скоріш за все нагадувала наглий плювок в обличчя з думкою "Всерівно відмажуся"

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви думаєте, якщо людина з села чи взагалі з провінції, то вона ніщо і одразу бидло... ?! я не говорю тут про головних героїв цієї теми, але щоб ви знали більшість відомих і всіма поважаючих діячів (не політиків чи привладних) саме з провінції і дуже часто це дуже хороші люди...

на відміну від тих, хто своє життя "прожигали" у великому місті чи столиці і нічого путнього не зробили...

Останнє редагування: 12 гру 2008
  10. рівнянин

З першого поверху? Та він повіситись може тільки з контрольним пострілом в голову....:)

• Подобається Подобається x 3
  11. Flayer

Flayer Member

http://www.vz.ru/society/2008/10/19/220539.html

Усилия китайских властей по борьбе с коррупцией приносят определенные результаты. Всего по статье за взяточничество к различным наказанием в стране ежегодно приговариваются порядка 20 тысяч чиновников разных уровней.
    Только в начале этого года в Китае были вынесены приговоры целому ряду высокопоставленных чиновников, в числе которых бывший главный прокурор крупнейшего в КНР северо-восточного муниципалитета Тяньцзинь Ли Баоцзинь, бывший партсекретарь Шанхая Чэнь Лянюй, замгубернатора провинции Аньхой Хэ Миньсю.
    -------------
    Пора вже і тут приймати подібні міри. Високопоставлені паскуди обнагліли вкрай.
    Публічно пристрелити з 10-к і в країні наступить лад і спокій.
    В іншому випадку народ не витримає і може статись чергова коліївщина.

12. рівнянин

Я можу дати час: десь березень-травень...коли вже їсти не буде що...

Ось тут Янек попов в крапку.... ми ще можемо прожити 100 днів.
    Банки почнуть забирати все...мобілки...компи...машини...квартри...
    Хто буде сидіти? тоді...БУНТ!

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/ukraine/events/676949

http://korrespondent.net/ukraine/events/676932

Усе, пішов колядувати до інших країв ... де "перший мій мішок" не відберуть.

14. zero-023

zero-023 Active Member

Я вас зачіпив? Вибачте. Але ви мене невірно зрозуміли. Люди повсюду - люди. Про село я навів просто факт. А якщо людина ставить себе вище за інших, якщо використовуе службове становище для власного збагачення, для мене ця людина називаетьтся - бидлом. І неважливо звідки вона походить, з міста чи села.

• Подобається Подобається x 1
  15. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Він і мою долю вирішував... Хотів, щоб я добровільно віддала свою дитину своїй не-то колишній, не-то теперешній свекрусі. Так наполягав, напевне вона також йому щось підплатила. Але я не піддавалася.

• Подобається Подобається x 7
  16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то отак і пишіть як зараз, то вас будуть правильно розуміти)

• Подобається Подобається x 3
  17. zero-023

zero-023 Active Member

Спочатку треба розібратись та прочитати як слід, перед тим як ставити палець вверх чи вниз.:ireful1:

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Ну і що? Всі плещуть в долоні, бо зловили корупціонера, за якого люди в пагонах отримали ордени. Повна туфта і гра на публіку. Таке може бути тільки на Україні. Кругом всі беруть взятки, кругом кругова порука, а одного підставили і зробили крайнім - сміх і сльози. Всього-навсього чоловік зажрався і забув табличку ділення, бо вважав, що "зловив бога за ноги", от і поставили на місце, щоб інші робили висновки. Цим методом вбили кількох зайців: 1-показали, що влада працює; 2-наказали за незнання ділення; 3-вказали на місце іншим; і т.д.. Для розумних людей - це інформація для роздумів, а для інших - чергове шоу...

• Подобається Подобається x 10
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

все правильно, тільки перше з другим би поміняв місцями.

Корупція показала і провчила тих, хто забуває таблицю ділення, щоб всі про це знали і памятали.

20. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

посадять чи ні,яка різниця.? втече,чи не втече,головне що лишиться посада судді цього апеляційного суду.І прийде туди новий Зварич,чи може Узварич,теж без різниці.І працюючи в цій системі ЗМУШЕНИЙ буде брати і передавити наверх, бо інакше не зможуть працювати суб"єкти господарництва,бо не будуть діяти відпрацьовані схеми.Про неможливість моментального подолання корупції,бо це призведе до економічного колапсу(коли перестануть працювати усталені схеми,тіньові тарифи етс.) наголошував ще рік тому хтось із очільників СБУ,може і сам Наливайченко.

а де твій аватар? :)