Як голова суду на церкву гроші "збирав"

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 9 гру 2008.

1. gryvul

gryvul Well-Known Member

так там кілька місяців за тим суддею спостерігали. Мають безліч відео- і фото матеріалів. Тому вже собі і дозволили таку забавку. Тепер все залежить від Верховного Суду.
    Так що нічого Зваричу не буде. Просто пів річної додаткової зарплати позбувся. але тепер падлюки будуть боятися більше.

2. Iolup

Iolup Well-Known Member

Якшо врахувати його сім"ю, то мільйон вони разом віддадут за 2 роки. Головне не в тім, а в тім, яку суму візьмут зараз, шоб закрити ту справу? Гроші роблєт гроші. Забрали мільйон, а він може дати прибуток і 5 мільйонів, ви ж виділи яка підтримка в того судді. Колєги скинутьсє по мільйону і питаннє закрито. Який я був немудрий, шо не пішов на юриста, а потім на суддю... Я би навіть від зарплати відказавсє тілько шоб шо тижня мені засівали в кабінеті.

• Подобається Подобається x 8
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Чому ж про це мовчок?

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ну шо ви не знаєте давньої народної традиції , перед справою ходити із сторонами справи в ресторан , сауну ?

Сауна очищає як тіло, дух , так і стимулює "засівання" кабінетів ...

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви прикидали, скільки тре сплатити податків, щоб на руки отримати 1 мільйон в дол. США? (7,5 млн. гривень)?

• Подобається Подобається x 7
  6. thinkers

thinkers Well-Known Member

Я теж в червні в новий кабінет переїхав... чесно...
    от, почитав, почав по кабінету шукати, ні копійки:cry:
    і людей ніби багато через кабінет пройшло. де мої гроші???:cry:

• Подобається Подобається x 7
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

Раз будуть більше боятися, значить будуть більше брати - плата за ризик. Пам'ятаєте, коли проводили на митницях операцію "Контрабанда-стоп!", то митники в три рази підвищили свої "тарифи", як вони казали "в зв'язку з ризиком".
    А Зваричу мабуть дійсно таки нічого не буде. Не міг же він таке чудити не поділившись з верхами.

• Подобається Подобається x 1
  8. Kagor

Kagor Member

22.11.2. Особистість судді недоторкана, він не може бути притягнутий до адміністративної відповідальності, затриманий або примусово доставлений до ОВС у порядку провадження стосовно справ про адміністративні правопорушення. Недоторканність судді поширюється також на транспорт, що ним використовується, на майно і документи, що йому належать. Про допущені суддею порушення складається рапорт, який передається командирові підрозділу з обов'язковою реєстрацією для подальшої передачі за місцем роботи.
    Наказ N 1111, 13.11.2006

ДАІшникам зараз митники заздрять бо ті почали косити більше бабла чим вони!!!!

Останнє редагування модератором: 10 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  9. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

"меня терзают смутные сомнения" - чи не наш любий президент призначав свого часу цього суддю?

10. Степаныч

Він. Та тут як раз його вини немає.

Вот, кстати:

"В.Ющенко назвал "системным случаем" факт задержания при получении взятки председателя Львовского апелляционного суда.

РБК-Украина, 10.12.2008, Киев 11:53

Президент Украины Виктор Ющенко назвал "системным случаем" факт задержания при получении взятки председателя Львовского апелляционного суда. Об этом он заявил сегодня, выступая на заседании Национальной комиссии по укреплению демократии, передает корреспондент РБК-Украина. "Это рецидив. Это случай, но мы понимаем, что это случай системный. Я благодарен правоохранительным органам и СБУ, что они провели эту блестящую операцию. Я наградил высокими государственными наградами причастных к операции по задержанию этого преступника. Несколько недель назад, когда проходил съезд судей, мы все видели, мы были свидетелями, как судебная система неоднократно демонстрировала циничное отношение и к человеку, и к закону. Это является вызовом", - сказал глава государства.

Останнє редагування: 10 гру 2008
  11. Wild gucul

я не намагаюся знайти виннуватих, АЛЕ - чи не можуть такы факти свідчити, до прикладу, про недолугу кадрову політику ТИХ, хто призначає ТАКИХ суддів та інших подібних людей на посади у державі? під недолугою кадровою політикою можна розуміти і чинник корупції і призначення за родинною ознакою на посаду і т.д. і т.п. ха це ж має хтось відповідати?

п.с. приклад львівського судді не єдиний:
    http://ua.proua.com/news/2008/12/10/123846.html

12. Степаныч

Не можуть. Вони свідчать.:) І це стосується не тільки суддів. Згадайте, як з приходом Ющенка і помаранчових до влади почала здійснюватись кадрова політика. Це ж просто жах.

• Подобається Подобається x 1
  13. Wild gucul

ото то й воно, що на посади потрапили заробітчани у мантіях. не всі правда такі. десь 99% лише:)))

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

Тут питання більше системи. Бо не може знати особисто чи то Президент Кучма чи Ющенко чи наступник його - Янукович всіх суддів особисто! Подає якась там колегія суддів а Президент тільки затверджує своїм указом. А судді всі однакові і виростають, мріючи про розмір хабарів. Так що ця ситуація може вирішитися тільки за років 30-40, коли теперішні повиздихають. Чи не так?

• Подобається Подобається x 2
  15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Иииии, як показує практика через пару років цей "преступник" теж має шанси бути обдарованим якимось нагородами.

• Подобається Подобається x 5
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

процедура наступна:

-генпрокуратура подає прохання у ВР про зняття недоторканості
    -після голосування у ВР можна брати під варту, якщо він не буде вже в США...

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо викрутиться - орден Ярослава Мудрого...

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

один тільки варіант-він хотів з вікна скакати бо в туалет не пускали-я би ще поміг з 3 поверху.ситуацію можуть тільки ревтройки виправити.гроші знайшли-через 15хвилин під стіною суду розстріляти.то все настільки прогнило що по доброму вже не виправити

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажу вам одну річ.... Його не розстріляють і навіть не посадять... він ж людина.
    У нас є дві категорії громадян - люди і лохи. Для лохів влаштують забавку під назвою "справедливість", забавка в закони... от з тими же штрафами за порушення ПДР для кого воно зроблено? Думаєте для людей? Зовсім ні, то для лохів. І ви маєте змогу в тому переконатися - для голови суду, якого впіймали з хабарями, штраф 500 грн. - це все одно, що мені, чи вам 50 копійок. Розумієте, для них то не штраф і не покарання, а просто сміх курам. То для людини.... а для лоха 500 гривень - це добра копійка. Побачемо чим це закінчеться, але скоріше людину відпустять, або дадуть можливість втекти, от лох від штрафу у 500 грн. точно не втече.
    Таке життя....

• Подобається Подобається x 5
  20. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

слухайте, а згадайте Цицик...йой, Станік... ну покричали про мульйони і шо? та ніц їй не зробили і тим більше ніц не забрали... ну поділилась тими квартирами троха, але більшість ся лишила. Так і той Зварич троха ся витратить і далі буде то сіяння збирати. Певно не хтів добровільно ділитись от йому і показали жи тра, бо.... пальцьом накивают))))))

а де твій аватар? :)