Куликов Прошу, расскажите мне, как добраться со Львова в Куликов на общественном транспорте! В самом Куликове мне предстоит найти могилу моего деда, погибшего в 1944 году в селе Струнково. Но похоронен он, именно в Куликове- по словам моих родственников. Буду благодарна за информацию!
Ох, давно я не їздив трамваями. Поправте хто знає. Трамвай №6 їде з вокзалу до АС№2. АС№2 знаходиться на виїзді зі Львова в напрямку Куликова. Сідаєте на автобус в напрямку Жовкви чи РаваРуської і через півгодини в Куликові. Варіант2: З вокзалу сідаєте на маршрутку що їде до Галицького Перехрестя. Там виходите на міст і попутками за 15 хв в Куликові Варіант3: Радіотаксі (не путати з бордюрниками і тими що стоять на вході в вокзал) завезе в Куликів, побуде там пів-дня, і привезе назад за 250 гривень. Тільки що розмовляв з таксистом. Детальніше- 3грн/км + 20-30 грн/година простою. Можна з ними і поторгуватись З.І. На виході з вокзалу таксисити деруть в тридорога
Все вірно, найкращий як на мене варіант, добратись до АС-2 (друга автостанція), там автобус до Куликова, просто запитати що туди їде, напрямок Жовква, Рава Руська. Автобуси їздять дуже часто.
Привіт!!! Допоможіть, хто як може. Дайте інформацію щодо пересування зі Львову до Сваляви? Як можна доїхати туди окрім потягів? Буду вдячний! Та ще скажіть, може хтось знає, де зняти житло на кілька днів?
якщо автобусом то розклад http://www.karpaty.lviv.ua/Autogen/Pages/Transport/avto/lviv.html На таксі (240 км х 3 грн х туди й назад). На лижах задурно але довго . Літаки туди не літають . Самий оптимальний варіант все таки поїздом. у Львові чи Сваляві? Якщо у Львові то набиріть в гуглі ВАШ МАГАЗИН (львівська газета оголошень) і там повно. Тут навряд чи хтось вивісить тел. здавачів квартири, а то отримають червону карточку від модераторів за безкоштовну рекламу
местные помогите пожалуйста!!! мне нужно добраться в Жешев (польша) мне сказали что с Львова есть маршрутки туда, или в приграничные города Польши, будьте любезны подскажите откуда во Львове они отправляются. На другой транспорт билетов нету, только один выход... на Вас!!!
В Жешов їдуть автобуси з Автовокзалу(вул. Стрийська), але наскільки я знаю вони не кожен день їздять... Ще можна маршруткою до Шигині, там пішки перейти кордон, потім маршруткою в Перемишиль на атовокзал, а далі куда треба ті маршрутки, здається, їздять з приміського вокзалу ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- доречі, про білети на автобус до Жешова... минулого року саме туди їздив, купив білет за місяць часу у нас на автовокзалі, щей переплатив за "бронь". Коли прийшов на автобус виявилось, що нас у їхніх списках нема! Прийшлось влаштовувати "розборки".. Але нам "повезло" як вони сказали, бо когось із записаних не було і нас посадили :tanksmile:
ребята еще одна просьба, скажите пожалуйста телефонный номер вашего вокзала авто или его сайт если кто знает что бы узнать за билет , или если кто знает едут на пшемышль?
угу. А ще колись nirvanka давала отаку зсилку(http://bus.com.ua/) на автовокзали (там є і декілька львівських)
уважаемые коллеги, подскажите, пожалуйста, как можно добраться до Яремче! пожаааалуйста, мы хотим на Новый год приехать в ваш замечательный город, а потом в Карпаты, но чем, как и откуда добраться - не понятно!
До Івано-Франківська потяги з Київського вокзалу 59М Москва Софія цілий рік щоденно (прибуває о 8 ранку у Франківськ) 141 Москва Чернівці цілий рік щоденно; відмінено 11/10/2011 (прибуває о 12:35) З Івано-Франківська - море автобусів і маршруток Можете глянути тут: http://bus.com.ua/cgi-bin/poshuk ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- А, забув додати. Краще на Новий рік в Яремче, а вже звідти - до Львова. Перед Різдвом зазвичай погода більш зимова і загалом красивіше й цікавіше, ніж на сам новий рік...
я правильно поняла, лучше добираться с Ивано -Франковска? а, если не секрет - цены на проезд в автобусе, такси и в кафе? а то мы как то не особо сталкивались, а рассчитать бюджет нужно
Так, краще поїздом до Франківська, ніж робити пересадку у Львові Літом спілкувалась із знайомими, які вже років 10 живуть в Москві, то вони говорили, що пробували різні маршрути, та найзручніший - саме поїздом до Івано-Франківська, а далі автобусом http://vip-inform.com.ua/dovidnuk/busstation/nadvirna.shtml Івано-Франківську ж/д вокзал і автостанція поряд, і автобуси на Яремче їздять дуже часто - кожну годину прямий і ще багато, які проїжджають через Яремче
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, звідки вирушають маршрутки Львів-Славське і як часто вони курсують?
Від автостанції, що біля залізничного вокзалу, їдуть через перехрестя Стрийської - Наукової, приблизно кожні 30 - 40 хв.
Відгукніться , хто з Малехова , де у вас є вул Коновальця ? з якої сторони краще підїхати автівкою зі Львова ? Дякую.
Підкажіть, будь-ласка, чи є прямі автобуси/маршрутки зі Львову до Східниці? Знаходжу лише до Трускавця. І можливо хтось знає, скільки буде коштувати таксі по цьому маршруту? Дякую!