Підкажіть маршрут Плануємо із подругою у справах відвідати Львів. Підкажіть, будь ласка, яким чином найкраще організувати власне "пересування", зважаючи на нові зміни в русі маршруток, передєврівський ажіотаж і нашу власну необізнаність ))) Зі стрийського автовокзалу нам потрібно відвідати два місця - пральню "Бульбашка" на вул. В. Великого, 117 та пральню "ДСК" на вул. Дорога Кривчицька, 8. На зворотньому шляху хотілося б зазирнути в King Kross Leopolis і знову на стрийський автовокзал. Будь ласка, порадьте оптимально-раціональний маршрут громадським транспортом. Дякую!!!!
Кінг Крос і Автовокзал практично через дорогу Автовокзал - В.Великого тролейбус 3 В.Великого - Кривчицька маршрутка 18 назад так само
підскажіть будь ласка Підскажіть будь ласка на якій вулиці знаходиться Порохова вежа,і як доїхати з залізничного вокзалу до Порохової вежі
Привіт всім))) Ось вибралась до вас в гості нарешті))) Підскажіть будь-ласка, якщо поїзд прибуває о 5:00 ранку, є можливість виїхати на міському транспорті до Великого Замку...і з якої сторони там оглядовий майданчик...а то я подивилась по карті...і навіть не знаю з якої сторони під"їхати до того парку=)) буду дуже вдячна за допомогу! =))
ого-го)))) Ви знаєте, я буду не дуже гарно вражена прогулянкою о 5:00 ранку, в сарафані...в босоніжках...))) взагалі ніяк не доїхати? (крім таксі)
Напроти. Ви будете гарно вражені. Найкращий час для оглядання Львова. Босоніжки можна зняти. Сарафан... мабуть доведеться з ним змиритися.
ооо...чекати цілу годину...я вже краще прогуляюсь))) Мабуть все-таки піду пішки але 5 км...далекооо)))) я й так стільки запланувала)))
Спацирком дійдете до площі Кропивницького, по дорозі зробите кілька фоток - а там і трамвай Вас наздожене
як як? хіхіх це ви мене тільки що зрівняли з черепахою? ви натякаєте що я черепаха? хіхіхі ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- я будити вмію)))))) запам"ятаєте цей ранок назавжди
Так що ласкаво просимо! Згадалося... Майже тридцять років назад ми, маленька компанія студентів, на травневі свята поїхали на два дні до Києва "дикунами" Вражень - ВО! Ми навіть умовили адміністратора солідного ресторану на Львівській площі пропустити нас повечеряти /в кросівках і джинсах!!! /
Майданчик на самій горі. Входити з вулиці Кривоноса. Можна і з центру по Ужгородській (Спадистій) біля ресторану, але там карабкатись повз вежу потрібно. Переносьте приїзд на один день Я в четвер маю завезти кумів на вокзал вранці, просили бути вже там в 4.40 . Двадцять хвилин можна зачекати