Як доїхати? (по Львову)

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем a.ilchenko, 26 лис 2007.

1. SPB

SPB Well-Known Member

100 років нею не користувався, але візуально їздить нормально, десь раз на 10 хвилин і години до 9ї - 10ї ,коли з ранку починають - незнаю, тому що у всіх на кінцевих написано "початок руху 6 00" напевно ніхто вже не вірить:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. jmia

jmia New Member

Доброго вечора, буду у Львові у суботу на 1 день з туристичною метою. Чим доїхати від вокзалу до центра міста, в інтернеті прочитала, що трамваї не ходять зараз безпосередньо біля вокзалу, так як ведуться дорожні роботи. Яка погода зараз у Львові?холодно/тепло??чи брати парасольку з собою??Дуже вдячна за відповіді!

3. SPB

SPB Well-Known Member

з вокзалу до центру можете спуститися за пів години пішки пройшовши біля Костелу Ольги і Ельжбети, пам'ятника Бандері, Політеху, Собору св. Юра, і через найстаріший в Україні парк Франка (Костюшка) до Університету Франка що вже в центрі. Назад можна маршрутками з проспекту Свободи до Головного (66) чи до Приміського(29, 29а, 53). Від Приміського вокзалу до Головного 5 хв. пішки. Або ж якщо матимете час і не буде бажання в них висіти :) від Університету Франка 2 зупинки будь-яким тролейбусом до вже знайомого пам'ятника Бандері, звідки до вокзалу йти 10 хвилин.

Погоду обіцяють непагану, але парасольку про всяк випадок візьміть, має бути десь 10-15-20 градусів, залежно від часу доби:)))

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Парасолю брати однозначно, ллє зараз регулярно з неба.
    Бажано також мати вітрівку, бо піддуває.
    Порада пройтися від вокзалу в центр пішки - реально найкраща. Тільки варто йти не Городоцькою, а вулицею Бандери.

5. sqim

sqim Well-Known Member

народ підскажіть як з Франківського району (вул. Героїв УПА , Антоновича) доїхати до вул. Джорджа Вашингтона ? на яку маршрутку сідати ?

6. Bambook

Ви конкретно на Антоновича чи в районі?
    Якщо на Антоновича - ідаєте в 38 і їдете до кінцевої.
    Якщо на Героїв УПА недалеко від Галнафтогазу, то по Смаль-Стоцького до Скрині, звідти на приміський і там на 29 маршрутку. Якщо ближче до Бандери - можете сісти на Бандери в неї ж.

7. sqim

sqim Well-Known Member

Чим доїхати? (по Львову)

народ терміново !!!!
    чим заїхати від приміського на вул. Курмановича ??

8. Bambook

56 маршрутка - якщо вам треба Курмановича з боку Левандівки.
    Якщо з боку Городоцької - всім, що їде до кінця Городоцької

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

електричкою, або вертольотом.
    5-й Парк зупинка.
    Або з Городоцької тюпати через колію. Наступна за мотозаводом зупинка.

давно там не буває

10. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

будь якою маршруткою по Городоцькій(54, 84а, 88, 140, 187, 183, 156, 185), до зупинки Док. коло підземного переходу побачите вуличку, яка виходить на колію(дуже коротенька), за нею і є вул. Курмановича.

11. Svitlunka

то трошечки зарано, бо поблизу нема вулички, якою напряму можна потрапити на Курмановича, тому я раджу через 1 зупинку. тобто "АрлеКіно" також варто проїхати.

12. levandivka

Є. Від світлофору... Самбірська
    Я нею їжджу від хати на Виговського (через 5-й Парк)

ЗІ: Курмановича - больша вулиця....

13. Svitlunka

Погоджуюсь, але де зупинка, а де Самбірська.
    Людині, яка не орієнтується в районі, доведеться трошечки прогулятись.

14. levandivka

В любОму випадку. Або замовити таксі.

15. morze

morze Well-Known Member

На євро12 приїдуть буржуї, а дитяча залізниця їх покатає?

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Із Галицького Перехрестя до Центрального Вокзалу Львова везе макршрутка -№66
    нехороший номер.

16. oljuwka

oljuwka New Member

Підкажіть, будь ласка,як проїхати від АС №2 до собору св. Юра,або десь поблизу? Буду дуже вдячна)

17. tages

tages Member

чи є якась маршрутка яка їде з зупинки водоканал до городецької 355... склад нової почти

18. olek

olek New Member

Доброго часу доби:)
    підкажить буть ласка як від стрийського ринку проїхаті до аквапарку?
    у Львові буду декілька днів и дуже хочу туди попасти:) може ктось був? а може хтось дасть посилання на иншу тему но форумі... бутьласка допоможить:give_rose:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Найпростіше - трамвай номер 3. Зупинка на площі Франка. Це метрів 200 від Стрийського ринку.

20. olek

olek New Member

Дякую мартіні:good: може ще підкажеш коли краще поїхати в неділю чі понеділок?
    в мене день народження 14лютого и я хочу приїхати до Львова,я багато разів був але ніколи не був без екскурсовода:cry: а тепер хочу подарувати своїй другій половинці невеличке свято чотири дні в місті лева:)
    оглянути центр я і сам зможу і розповісті про нього теж,але я дуже хочу по перше в аквапарк,по друге в Магнус в кав'ярню на останьому поверсі,и я не знаю як називаеться ресторан да тебе зустрічае воин УОН-УПА, може якщо Вам не складно ви підкажите куди ще можна піти:give_rose:
    взагалі мені дуже булоб цікаво почитати тему декілька днів у Львові:good:
    вибачаюсь за офтоп але я не досить продвинутий користувачь форумів та і нету:cry:

а де твій аватар? :)