100 років нею не користувався, але візуально їздить нормально, десь раз на 10 хвилин і години до 9ї - 10ї ,коли з ранку починають - незнаю, тому що у всіх на кінцевих написано "початок руху 6 00" напевно ніхто вже не вірить
Доброго вечора, буду у Львові у суботу на 1 день з туристичною метою. Чим доїхати від вокзалу до центра міста, в інтернеті прочитала, що трамваї не ходять зараз безпосередньо біля вокзалу, так як ведуться дорожні роботи. Яка погода зараз у Львові?холодно/тепло??чи брати парасольку з собою??Дуже вдячна за відповіді!
з вокзалу до центру можете спуститися за пів години пішки пройшовши біля Костелу Ольги і Ельжбети, пам'ятника Бандері, Політеху, Собору св. Юра, і через найстаріший в Україні парк Франка (Костюшка) до Університету Франка що вже в центрі. Назад можна маршрутками з проспекту Свободи до Головного (66) чи до Приміського(29, 29а, 53). Від Приміського вокзалу до Головного 5 хв. пішки. Або ж якщо матимете час і не буде бажання в них висіти від Університету Франка 2 зупинки будь-яким тролейбусом до вже знайомого пам'ятника Бандері, звідки до вокзалу йти 10 хвилин. Погоду обіцяють непагану, але парасольку про всяк випадок візьміть, має бути десь 10-15-20 градусів, залежно від часу доби
Парасолю брати однозначно, ллє зараз регулярно з неба. Бажано також мати вітрівку, бо піддуває. Порада пройтися від вокзалу в центр пішки - реально найкраща. Тільки варто йти не Городоцькою, а вулицею Бандери.
народ підскажіть як з Франківського району (вул. Героїв УПА , Антоновича) доїхати до вул. Джорджа Вашингтона ? на яку маршрутку сідати ?
Ви конкретно на Антоновича чи в районі? Якщо на Антоновича - ідаєте в 38 і їдете до кінцевої. Якщо на Героїв УПА недалеко від Галнафтогазу, то по Смаль-Стоцького до Скрині, звідти на приміський і там на 29 маршрутку. Якщо ближче до Бандери - можете сісти на Бандери в неї ж.
56 маршрутка - якщо вам треба Курмановича з боку Левандівки. Якщо з боку Городоцької - всім, що їде до кінця Городоцької
електричкою, або вертольотом. 5-й Парк зупинка. Або з Городоцької тюпати через колію. Наступна за мотозаводом зупинка. давно там не буває
будь якою маршруткою по Городоцькій(54, 84а, 88, 140, 187, 183, 156, 185), до зупинки Док. коло підземного переходу побачите вуличку, яка виходить на колію(дуже коротенька), за нею і є вул. Курмановича.
то трошечки зарано, бо поблизу нема вулички, якою напряму можна потрапити на Курмановича, тому я раджу через 1 зупинку. тобто "АрлеКіно" також варто проїхати.
Є. Від світлофору... Самбірська Я нею їжджу від хати на Виговського (через 5-й Парк) ЗІ: Курмановича - больша вулиця....
Погоджуюсь, але де зупинка, а де Самбірська. Людині, яка не орієнтується в районі, доведеться трошечки прогулятись.
На євро12 приїдуть буржуї, а дитяча залізниця їх покатає? ---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- Із Галицького Перехрестя до Центрального Вокзалу Львова везе макршрутка -№66 нехороший номер.
Доброго часу доби підкажить буть ласка як від стрийського ринку проїхаті до аквапарку? у Львові буду декілька днів и дуже хочу туди попасти може ктось був? а може хтось дасть посилання на иншу тему но форумі... бутьласка допоможить
Дякую мартіні може ще підкажеш коли краще поїхати в неділю чі понеділок? в мене день народження 14лютого и я хочу приїхати до Львова,я багато разів був але ніколи не був без екскурсовода а тепер хочу подарувати своїй другій половинці невеличке свято чотири дні в місті лева оглянути центр я і сам зможу і розповісті про нього теж,але я дуже хочу по перше в аквапарк,по друге в Магнус в кав'ярню на останьому поверсі,и я не знаю як називаеться ресторан да тебе зустрічае воин УОН-УПА, може якщо Вам не складно ви підкажите куди ще можна піти взагалі мені дуже булоб цікаво почитати тему декілька днів у Львові вибачаюсь за офтоп але я не досить продвинутий користувачь форумів та і нету