Як доїхати? (по Львову)

Тема у розділі 'Підкажіть туристові', створена користувачем a.ilchenko, 26 лис 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...вкотре нагадав собі випадок,як приїхали ( по роботі) знайомі москвичі.
    І,на повному серйозі розказували:
    - До чего ж Львов - дешевый город! Прикинь,с вокзала в центр - всего за 50 баксов!о_О

• Подобається Подобається x 5
  2. Designer

Designer Active Member

Дорогі львів'яни, підкажіть, будь ласка, як краще доїхати від аеропорту до вул.Федорова - тролейбусом чи маршруткою і де треба виходити? Дякую!

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тролейбус № 9 - ходить не часто. Маршрутка № 95 - здається, дублює його маршрут.
    І вони не доїжджають до площі Ринок (Вам треба приблизно туди), а зупиняються біля університету, тобто треба буде ще пройтися ...

• Подобається Подобається x 2
  4. Vidok

Vidok Active Member

Підкажіть як дізнатися до котрої години ходить 29 автобус? Йти на зупинку заради цього ліньки. Можливо є якась довідка.

5. Designer

Designer Active Member

Щиро дякую!!

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

А чи зручно буде пересісти десь на трамвай до площі Ринок, чи краще пройтись?..

• Подобається Подобається x 2
  6. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Краще пройтись. Десь тиждень на перший раз вистачитиме :)

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

спробуйте Довідку нашого міста 1589 - я в них дізнавалася маршрути отих таксі, може вони й знають години роботи.

бачила магазин із різним військовим одягом-атрибутикою на вул.Лесі Українки, ближче до вул.Друкарської, назви його не пам"ятаю.

• Подобається Подобається x 1
  8. LAZY

LAZY New Member

Нужна информация

Очень нужна следующая информация: как добраться во Львове от ж/д вокзала до клинической больницы по адресу Некрасова 6?
    Едет человек на операцию на почках. Никогда в городе Львове не был. Интересны все мелкие подробности. Ссылка на карту/схему - приветствуется!
    Кроме того интересует следующее: возможность аренды недорого жилья по близости от больницы - цены, сроки, условия быта и пр.
    Заранее благодарен!

ЗЫ. По уточненным данным медицинское учреждение полностью называется так: "Консультативная поликлиника областной клинической больницы"
    Очень-очень надо!

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

С вокзала на ул. Городоцкую ( Городоцька по-украински) , это две остановки трамваем. Там на маршрутку номера 29 (29А) до остановки следующей после военного госпиталя или через одну по улице Лычаковской (Личаківська (Лычакивська) по-украински). А там пару метров пешком.
    Вот карта
    Наверное есть и другие варианты, но я использовал либо этот, либо пешком.

• Подобається Подобається x 3
  10. LAZY

LAZY New Member

Спасибо за информацию. Очень ценно.
    Такой вопрос. Вообще на сколько далеко та больница от вокзала? и не проще ли будет воспользоваться услугами такси? Или получится пять минут поездки и 50грн. оплаты? Повторюсь, люди город не знают.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Далековато. Километров 5-6 будет. Примерно, как у Вас в Одессе от вокзала до Аркадии :)

Но это Вам придется через центр ехать, а там еще и пробки. Такси обойдется в гривен сорок, как минимум, я думаю.

12. VasMT

Я доходил за сорок минут... Налегке, ессесно... Такси!? Гм... Содрут, как за родную маму...
    А если есть время и возможность пройтись то на вокзале в трамвай №№ 1,9 до ул Подвальной (Пидвальна по-украински). Подземным переходом на перпендикулярную улицу и там на трамваи №№ 2,7 две остановки. До остановки Ветеринарная академия а там рукой подать... Или три остановки до Медуниверситета.
    http://www.capone-online.ru/ukraine_map_lviv_tramway.html

13. SPB

SPB Well-Known Member

А не простіше на вокзалі сісти на 7 трамвай (Вокзал - Погулянка поки Торгову не відкрили) і не пересідати нікуди, або ще може там 2 їхати з депо, на неї теж можна. Не забуваєм що ремонти і перекриття доріг то не завжди зло;)

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

не забувайте, що 29 їде спочатку по Зеленій, через Пасічну, а вже потім на Личаківську, то означає зробити величезне непотрібне коло. з вокзалу вже тоді краще сідати на 29А, бо вона поїде відразу на Личаківську.

а взагалі, я б теж радила в умовах суцільного ремонту доріг та змін маршрутів

найпростіший після таксі варіант :) ну, ходить вона, та сімка, раз на 20 хвилин, але ж то можна пережити, нє?

п.с. виходити на зупинці Медінститут, звідтам практично кожен покаже, як знайти лікарню.

15. VasMT

Хіба сімка з вокзалу ходить? І давно?

16. SPB

SPB Well-Known Member

Та ще з весни ніби. Як полщу Осмомисла, Торгову на ремонт закрили...

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Знайшла ще такий маршрут.
    А якщо брати таксі, то не те, що стоїть під вокзалом, а викликати через фірму (тут я мало що можу підказати, але може хтось порадить, яке краще).

18. LAZY

LAZY New Member

Большое спасибо всем откликнувшимся на мои запросы.
    Благодаря вам, стали более-менее ориентироваться в вопросе(и хотя бы в карте).
    Остается острым вопрос проживания. Пациент будет в палате, но есть сопровождающий и ухаживающий. Вот ему(вернее ей) требуется недорогое жилье поблизости. На 6-10 суток.
    Гостиницы я просмотрел, что И-нет выдал. Есть кое-что, но в основном все дорого. Тут просто не нужен такой уж сервис, какой они все предлагают. Крыша над головой, где поспать, где перекусить, где умыться....
    Нашел бюро по аренде квартир - умеренные цены вроде. Но хотелось бы еще вариантов. Дабы было из чего выбрать. Может есть поблизости какая-то недорогая гостиница, или хостел, или общежитие, сдающее комнаты, или что-то типа того?

19. Pulver

Pulver New Member

Спасибо большое,:preved:

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

ммм будь так любезен подскажи как к пригородному вокзалу добраться с Дж, и автовокзала, я не местный, чтобы не кататься, хотя ваш город очень красивый, но лучше на обратном пути погулять, а то всего на 15 дней шенген открыли в Универ.

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

пішкарусом з головного входу вокзалу ідемо прямо 5 хв, повертаєм направо і ще 5 хв.
    Але ...... маршрутки можуть іти з головного вокзалу. Виходите з головного входу, голову повернути наліво і там видно скупчення автобусів і мікроавтобусів.

з головного вокзалу на Автовокзал на Стрийській їде 18 маршрутка.
    З приміського вокзалу на Автовокзал на Стрийській їде 37 маршрутка
    :)

а де твій аватар? :)