Хм...вкотре нагадав собі випадок,як приїхали ( по роботі) знайомі москвичі. І,на повному серйозі розказували: - До чего ж Львов - дешевый город! Прикинь,с вокзала в центр - всего за 50 баксов!
Дорогі львів'яни, підкажіть, будь ласка, як краще доїхати від аеропорту до вул.Федорова - тролейбусом чи маршруткою і де треба виходити? Дякую!
Тролейбус № 9 - ходить не часто. Маршрутка № 95 - здається, дублює його маршрут. І вони не доїжджають до площі Ринок (Вам треба приблизно туди), а зупиняються біля університету, тобто треба буде ще пройтися ...
Підкажіть як дізнатися до котрої години ходить 29 автобус? Йти на зупинку заради цього ліньки. Можливо є якась довідка.
Щиро дякую!! ---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ---------- А чи зручно буде пересісти десь на трамвай до площі Ринок, чи краще пройтись?..
спробуйте Довідку нашого міста 1589 - я в них дізнавалася маршрути отих таксі, може вони й знають години роботи. бачила магазин із різним військовим одягом-атрибутикою на вул.Лесі Українки, ближче до вул.Друкарської, назви його не пам"ятаю.
Нужна информация Очень нужна следующая информация: как добраться во Львове от ж/д вокзала до клинической больницы по адресу Некрасова 6? Едет человек на операцию на почках. Никогда в городе Львове не был. Интересны все мелкие подробности. Ссылка на карту/схему - приветствуется! Кроме того интересует следующее: возможность аренды недорого жилья по близости от больницы - цены, сроки, условия быта и пр. Заранее благодарен! ЗЫ. По уточненным данным медицинское учреждение полностью называется так: "Консультативная поликлиника областной клинической больницы" Очень-очень надо!
С вокзала на ул. Городоцкую ( Городоцька по-украински) , это две остановки трамваем. Там на маршрутку номера 29 (29А) до остановки следующей после военного госпиталя или через одну по улице Лычаковской (Личаківська (Лычакивська) по-украински). А там пару метров пешком. Вот карта Наверное есть и другие варианты, но я использовал либо этот, либо пешком.
Спасибо за информацию. Очень ценно. Такой вопрос. Вообще на сколько далеко та больница от вокзала? и не проще ли будет воспользоваться услугами такси? Или получится пять минут поездки и 50грн. оплаты? Повторюсь, люди город не знают.
Далековато. Километров 5-6 будет. Примерно, как у Вас в Одессе от вокзала до Аркадии Но это Вам придется через центр ехать, а там еще и пробки. Такси обойдется в гривен сорок, как минимум, я думаю.
Я доходил за сорок минут... Налегке, ессесно... Такси!? Гм... Содрут, как за родную маму... А если есть время и возможность пройтись то на вокзале в трамвай №№ 1,9 до ул Подвальной (Пидвальна по-украински). Подземным переходом на перпендикулярную улицу и там на трамваи №№ 2,7 две остановки. До остановки Ветеринарная академия а там рукой подать... Или три остановки до Медуниверситета. http://www.capone-online.ru/ukraine_map_lviv_tramway.html
А не простіше на вокзалі сісти на 7 трамвай (Вокзал - Погулянка поки Торгову не відкрили) і не пересідати нікуди, або ще може там 2 їхати з депо, на неї теж можна. Не забуваєм що ремонти і перекриття доріг то не завжди зло
не забувайте, що 29 їде спочатку по Зеленій, через Пасічну, а вже потім на Личаківську, то означає зробити величезне непотрібне коло. з вокзалу вже тоді краще сідати на 29А, бо вона поїде відразу на Личаківську. а взагалі, я б теж радила в умовах суцільного ремонту доріг та змін маршрутів найпростіший після таксі варіант ну, ходить вона, та сімка, раз на 20 хвилин, але ж то можна пережити, нє? п.с. виходити на зупинці Медінститут, звідтам практично кожен покаже, як знайти лікарню.
Знайшла ще такий маршрут. А якщо брати таксі, то не те, що стоїть під вокзалом, а викликати через фірму (тут я мало що можу підказати, але може хтось порадить, яке краще).
Большое спасибо всем откликнувшимся на мои запросы. Благодаря вам, стали более-менее ориентироваться в вопросе(и хотя бы в карте). Остается острым вопрос проживания. Пациент будет в палате, но есть сопровождающий и ухаживающий. Вот ему(вернее ей) требуется недорогое жилье поблизости. На 6-10 суток. Гостиницы я просмотрел, что И-нет выдал. Есть кое-что, но в основном все дорого. Тут просто не нужен такой уж сервис, какой они все предлагают. Крыша над головой, где поспать, где перекусить, где умыться.... Нашел бюро по аренде квартир - умеренные цены вроде. Но хотелось бы еще вариантов. Дабы было из чего выбрать. Может есть поблизости какая-то недорогая гостиница, или хостел, или общежитие, сдающее комнаты, или что-то типа того?
Спасибо большое, ---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- ммм будь так любезен подскажи как к пригородному вокзалу добраться с Дж, и автовокзала, я не местный, чтобы не кататься, хотя ваш город очень красивый, но лучше на обратном пути погулять, а то всего на 15 дней шенген открыли в Универ.
пішкарусом з головного входу вокзалу ідемо прямо 5 хв, повертаєм направо і ще 5 хв. Але ...... маршрутки можуть іти з головного вокзалу. Виходите з головного входу, голову повернути наліво і там видно скупчення автобусів і мікроавтобусів. з головного вокзалу на Автовокзал на Стрийській їде 18 маршрутка. З приміського вокзалу на Автовокзал на Стрийській їде 37 маршрутка