ПОРАДЬТЕ я з маленькою дитиною (два рочки) маю приїхати до Львова і лишитися на одну ніч. порадьте щось недалеко від залізничого вокзалу. і ще. а чи далеко від залізничого вокзалу до вулиці Медових печер? і як дістатися туди? дякую!!!
http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv ставите галочку на початковій точці відправлення і на точку прибуття в мене вийшов маршрут №15 від приміського вокзалу, тобто, від головного до приміського треба пройтись на своїх двох, або таксі
Підкажіть будь ласка, чим можна доїхати від залізничного вокзалу ( головного) до вул.Клепарівська, 35?
Підкажіть будь ласка: чи можна заїхати машиною на вулицю Лесі Українки? Як заїхати машиною, щоб не потрапити під заборону вїзду? Чи це тільки пішохідна зона? Де найближчі парковки? Буду вдячна за інформацію!
Це пішохідна зона. Я би радила запаркуватися на платній парковці на вул. Валовій, а звідти перейтися пішки. 5 хвилин і ви на місці
Дуже дякую за оперативну відповідь! Засмутили Ви мене: з 2 маленькими дітьми і купою валіз добиратися без машини буде невесело... Львова не знаю, а на карті виглядає, що іти доведеться далеченько... Може є десь ближче парковка? Ще раз дякую!!!
Не знаю, насколько это законно, но обычно куча машин припаркована на ул. Гавришкевича в р-не театра кукол.