Як часто християнин повинен ходити в церкву і сповідатися?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 10 чер 2023.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю. Покажіть.

Що значить Ги? Почитайте Письмо, там Господь звертається до конкретних осіб.

У Старому Завіті сказано, що має прийти Месія. У Новому Завіті розповідається про Його прихід. Чому ви розділяєте, мовляв там один Бог, а тут Інший?
    Два завіти тісно пов'язані між собою. Ісус згадує пророків Старого Завіту. В чому проблема?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розділяти зерно від "плевел", як ви пишите, це функція кого? Ваша? Моя? Чи все таки Бога? У Святому Письмі про це сказано.

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Трійця вітхого завіту

4. Коммунарец

І шо, євреї повірили у Ісуса, як месію?
    здається, ні.... когось іншого чекають(
    та й "своїм" пророкам мало віри було, а то й навіть вбивали... може не від того Бога були?
    А на рахунок двох різних богів то запропонував @Slav, аби він заспокоївся і замисливмя, а не варнякав казнащо)
    А завіти не тільки пов'язані, але й переплутані, настільки, що мало хто в них розбереться(, що не завадило Ісусові їх порушувати)

5. Коммунарец

кожного, кому не байдуже.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви впевнені, що кожен буде це робити правильно? Кожен має своє поняття справедливості.

Іншу притчу подав Він їм, кажучи: Царство Небесне подібне до чоловіка, що посіяв був добре насіння на полі своїм.

А коли люди спали, прийшов ворог його, і куколю між пшеницю насіяв, та й пішов. А як виросло збіжжя та кинуло колос, тоді показався і кукіль. І прийшли господареві раби, та й кажуть йому: Пане, чи ж не добре насіння ти сіяв на полі своїм? Звідки ж узявся кукіль? А він їм відказав: Чоловік супротивник накоїв оце. А раби відказали йому: Отож, чи не хочеш, щоб пішли ми і його повиполювали? Але він відказав: Ні, щоб, виполюючи той кукіль, ви не вирвали разом із ним і пшеницю. Залишіть, хай разом обоє ростуть аж до жнив; а в жнива накажу я женцям: Зберіть перше кукіль і його пов'яжіть у снопки, щоб їх попалити; пшеницю ж спровадьте до клуні моєї…

Тоді відпустив Він народ і додому прийшов. І підійшли Його учні до Нього й сказали: Поясни нам притчу про кукіль польовий. А Він відповів і промовив до них: Хто добре насіння посіяв був, це Син Людський, а поле це світ, добре ж насіння це сини Царства, а кукіль сини лукавого; а ворог, що всіяв його це диявол, жнива кінець віку, а женці Анголи. І як збирають кукіль, і як палять в огні, так буде й наприкінці віку цього. Пошле Людський Син Своїх Анголів, і вони позбирають із Царства Його всі спокуси, і тих, хто чинить беззаконня, і їх повкидають до печі огненної, буде там плач і скрегіт зубів! Тоді праведники, немов сонце, засяють у Царстві свого Отця. Хто має вуха, нехай слухає!

Останнє редагування: 28 кві 2024
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не знали, що є євреї - християни? Хто були 12 апостолів? Не юдеї?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ви думаєте, що Старого Завіту? Це ікона Рубльова, на скільки мені відомо. Волинський художник, котрого москалі зробили своїм, як то часто буває. 14 -е століття.

9. Slav

Slav Well-Known Member

Що я "варнякав казна-що"?
    Чи я пропонував ідею, що є два різні боги?

10. Коммунарец

Ви взагалі нічого не пропонуєте, а тільки скиглите, що нічого не розумієте і все не так, як у вас у мізках(

11. Коммунарец

Бо ікона такі називається... Трійця вітхого завіту.

• Корисно Корисно x 1
  12. Коммунарец

Єстественно, що у всіх своя правда і своя справедливість... Але гряде той, що принесе істину і законність.
    Істина вище правди, а закон вище справедливості.

13. Коммунарец

Допоки не воскрес Ісус Христос, ніяких христіян не було, бо христіянство існує на тому, що можливе воскресіння.
    Всі апостоли розбіглися перед розп'яттям Ісуса і стали христіянами після воскресіння Ісуса.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Коммунарец

https://youtube.com/shorts/ch4W4or7OR0?si=_9jIuj1aXhq77XAy

цікавий сонячний ефект блимання...
    я таке бачив, коли мандрував від Чаплинки до Мирного біля Криму.
    Трохи дивна історія...
    Короче кажучии. я подивився здивовано на сонце і серьйозно запитав: "Ти діявіл?"
    і сонце також само почало сильно блимати...
    І до чого воно так?

Останнє редагування: 1 тра 2024
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно атмосферне явище впливає на промені.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Наприклад?

17. Коммунарец

Наприклад, я не можу нічого сказати про вас нічого такого позитивного, аби мені від того було радісно.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Бо ви бачите, що я не вірю в Бога?

19. Коммунарец

Не всі атеїсти пессимісти та злі, і не всі віруючі доброзичливі та допропорядні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Коммунарец

View: https://youtu.be/B-DyzpuDazA?si=p2xrJLF9buT2JOUi

Звісно, що історія заплутана, і доволі давно, але я сподіваюся, що мені вдасться це зробити, як Олександру Великому)
    Наразі, більше схиляюся до того, що Небесний Отець нарешті вирішив взяти справу своїх синів у свої руки і навести лад.
    Я багато виставляв фото з неба, на якому багато читалося цікавого і до речі, саме з села, куди привело мене жити боже проведіння.
    На початку 2017 року я взагалі не розбирався в релігії, потім пішла інформація і спроби щось самому зрозуміти, та врешті зрозумів, що краще спостерігати за подіями і чекати на волю Отця Небесного ( на арамейському звучить IL IB)

а де твій аватар? :)