Як часто християнин повинен ходити в церкву і сповідатися?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 10 чер 2023.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

2. Slav

Slav Well-Known Member

Вважається, що лавки в церквах України є тільки для дуже старих людей. Тому на вас будуть в таких церквах дуже дивовижно дивитися, якщо ти будеш сидіти на лавці. В церквах західних країн так багато лавок, як в шкільному класі. Там люди сидять більшу частину богослужіння.

Останнє редагування: 16 лют 2024
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ті лавки для немічних в більшості в УПЦ або новоствореному ПЦУ на базі УПЦ, а в УГКЦ або в інших церквах цілком пристойні лавки для сидіння усіх вірян.
    Головне не сідушки, а те, що є розетки, аби підживити повербанк у поході)

4. Slav

Slav Well-Known Member

Я вже багато років не був в церквах України, тому не знаю, що там також почали масово впроваджувати лавки для усіх прихожан церкви.

В країнах Європи та Америці частина віруючих постійно стоїть тільки тоді, коли в церкву зайшло дуже багато людей, і на всіх людей не вистачає лавок.
    І є моменти в богослужінні, коли змушені всі стояти майже без винятків.

Останнє редагування: 17 лют 2024
  5. Коммунарец

Та я б не сказав, що масово ставлять лавки, бо навіть у церкві Уніва немає лавок, бо вона маленька. Всюди по-разному...
    На заході в церквах танцюють, там не стоять і не сидять...

View: https://youtu.be/ZpmkMURJeIY?si=r52tyXcZEoIIU6pH

6. Slav

Slav Well-Known Member

Як ви вирішили свої проблеми з подагрою?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аденурік 80мг

8. Коммунарец

на початку 2017 року мав вже 7-й приступ, ніякого не хотів бажання до чогось...
    але задумався над своїм життям і вирішив звернутися до Бога за допомогою, аби щось змінити у своєму житті.
    покинув курити та алкоголь, почав постити.
    Потім настали часи спілкування з Богом і за рік все змінилося, а потім було стільки всього зі мною, що вкрай важко не повірити в Бога.. і мало того, відчути Його.
    звісно, є ліки від подагри, і хоча кажуть, що таке невиліковно, але без рішучої сили волі та віри таке і справді невиліковно.
    у мене зараз п'ятиднівка вантажника у маркеті... цілий день на ногах... хочуть стриножити, та не можуть)
    якщо взнаєш велику мету, що маєшвиконати, то мусишь боротися, бо то Господь обіцяв через Отеця зробити.

Останнє редагування: 19 лют 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Коммунарец

алопуринол для профілактики

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Slav

Slav Well-Known Member

Ви не пробували змешити вживання м'ясних виробів та вживати такі різні спеції, як куркума ( тумерик ) з невеликою кількістю молотого чорного перцю та олії?

Ви вище написали, що почали постити. То це означає, що ви перестали вживати м'ясо?

Останнє редагування: 20 лют 2024
  11. Коммунарец

Так, менше споживаю м'ясне, особливо сало. Більше олії, риби та курку, і то як занадто захочеться.

• Подобається Подобається x 1
  12. Slav

Slav Well-Known Member

Я не знаю, чи справді вживання сала якось може впливати на подагру. Я думаю, що вживання курки і риби може негативно впливати на подагру.

Я знайшов вам інформацію про куркуму:

https://kurkumagia.ru/kurkuma-pri-podagre-polza-i-vred/

турмерик и куркума подагра

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ні, Комунарець якраз правий на всі 100%

Птицю можна їсти, рибу, але не кожну. От Хек любить викликати подагру, особливо, якщо з'їсти більше. Риба добра червона.
    Курка, індичина - це норм.

Сало, бобові - не добре.

14. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

Вітаю! Якщо Ви ставите собі такі запитання, то я Вам рекомендую, зі свого особистого досвіду, просто відкрити Біблію і почитати її самому, а не слухати перескази інших людей. Біблію кожен розуміє як його душа побажає, але Біблію писали люди під руководством самого Бога. Тому краще Вам самому особисто прочитати Біблію та вирішити для себе самому що треба робити а що ні. А так в Бібілї такого немає взагалі. Якщо звісно хтось не переписав цю Біблію під себе і почав її видавати

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І Ви в тому числі читаєте те, що ви хочете і розумієте так, як вам зручно.

16. Коммунарец

М'яса та сала я став споживати менше через релігийне самообмеження, хоча жирне, особливо холодець, теж не вітається для подагри.
    Більше притримуюсь принципу міри.

спеції я люблю, але не завжди вони якісні, особливо куркума.
    не всі овочі, ягоди та фрукти корисні при П, особливо малина.

загалом у мене була "сидяча" робота і гарні відпочинки у генделику(
    все разом і привело мене до Бога)

Останнє редагування: 22 лют 2024
  17. Коммунарец

якщо небагато, то все на користь.
    але гриль-курка не така вже й корисна)

18. Коммунарец

тутечки для вас цікаве

https://credo.pro/2014/09/122290

якщо ви єврей, то маєте ходити кожну суботу до синагоги, а сповідатися раз у рік у Тішрі для примирення з Богом.
    приблизно так і для авраамівських христіан, тільки по неділях до церкви і сповідь на чистий четвер.
    а якщо віруєте у праотця, Отця небесного Ісуса Христоса, то моліться деінде, де захочете і кайтеся перед Отцем небесним і просіть у нього прощення.

19. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо би так сталося, що вам би прийшлося служити в гопнячому бидлятнику русской армии ( ключові слова: гопнячий бидлятник ), то це, я думаю, вас би відвело від Бога.

Після цього я дійшов до висновку, що в цьому світі є одна справедливість -- це справедливість святої помсти.

20. Slav

Slav Well-Known Member

Я думав, що в іудаїзмі немає сповіді.

• Оптимістично Оптимістично x 1
а де твій аватар? :)