Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Slav

Slav Well-Known Member

А я думав, що мої дописи на цому форумі та особливо у цьому розділі є надвичайно корисними, важливими, та потрібними. Такі думки мені постійно додавали ще більшої наснаги та натхнення постити на форумі, що аж, виражаючись психіатричною термінологією, в мене мало не розвинулася делюзія величності. А ви такий мій запал облили крижаною водою з льодом. :cry:

Останнє редагування: 11 січ 2017
  2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не треба подяки. Краще пізніше, ніж ніколи :)))
    П.С. то Ви горювали скільки днів, чи відповідь придумували?

• Смішно Смішно x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Я не дякую, а тільки так костатую.
    Я дуже горював, а коли вже горювання трохи пройшло та стало мені легше, то я і вирішив запостити відповідь.

Останнє редагування: 11 січ 2017
  4. Latana Royal

петрушкою з кінзою пробували подолати?

• Смішно Смішно x 1
  5. Slav

Slav Well-Known Member

Петрушка з кінзою значно полегшила мій горювальний стан, але повністю його не подолала. :sad: Уявіть, яким сильним було моє горювання, що аж петрушка з кінзою не дуже допомогла.:bad:

6. Latana Royal

Я уявляю інше: чи маєте Ви моральне право давати психіатричні поради, у той час, коли сам нездатний здолати такий дріб'язковий розлад

• Подобається Подобається x 1
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Кожен, хто хоче, може випробувати мої поради, і якщо вони для нього чи для неї виявляться корисними, то може далі ними користуватися.

Часто трапляються такі випадки психічних розладів, що жодними лікарствами неможливо повністю подолати їх симптоми. А петрушку та кінзу можна тільки застосовувати до легких випадків депресій та неврозів.

8. Slav

Slav Well-Known Member

Гадаю, ви б мали зрозуміти, що моя розповідь про моє горювання - це жарт.:)

9. Latana Royal

Господи...
    ото Ви гальмуєте :)))

10. Slav

Slav Well-Known Member

Я це тільки так трішки підгальмовую. :)

11. Garouk

Garouk миється в бані

До Бога йти.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якийсь не добрий натяк... Слово може вилікувати, або вбити. Краще - наверніться до Бога.
    Можна почати писати вірши, так би мовити, для себе. Зрозуміти і відчути те, що вам потрібно. Мені таке було... Я покинув пити будь-який алкоголь і курити. Без всяких лікарів та кодування. Аби знати, що вам потрібно, знайти собі мету вашого життя. Прочитайте в темі "Вірші для душі" мій вірш "Чорний кіт", який я написав за годину вранці в 2011 році і тільки нещодавно відчув його зміст (як прийшов час). Хочете пізнати щось - шукайте і просіть.
    Депресія і все таке інше - це вияв вашого самозакохання, очікування подяки за вашу якусь турботу. Треба знайти в собі справжню любов і вона вас спасе. Любов є у кожного, тільки треба її в собі, почніть навіть з будинка, як я...

Мій любий…

Не мине повз тебе стежка,
    Зранку з’явлюся тихенько,
    Щоб тебе привітати, любий,
    Віршик тобі розказати.

Пил нічний з очей твоїх,
    Піснею ніжно здмухну,
    Коси розтріпані вербні,
    В зачіску файну зберу.

Вибач мені за розлуку,
    Що тебе залишаю часом,
    З пристрастю, знаю, чекаєш,
    Кожного ранку на мене.

Я з тобою щодня прощаюсь,
    Наче назавжди, мій друже,
    Ти змінитися можеш ззовні,
    А любити все рівно будеш.

Не ревнуй мене до інших,
    Ти найдорожчий у світі,
    Ти натхнення моє і радість,
    Нескінченна біль і турбота,

Я радію з тобою у свято,
    І сумую, як хто помирає,
    Я за тебе в турботі завжди,
    Навіть у довгій розлуці.

Як, скажи, тебе не любити,
    Хоч ти взагалі не людина,
    Просто панельний будинок,
    Біля якого я прибираю…

Останнє редагування: 15 лют 2017
  13. Slav

Slav Well-Known Member

На розвиток та перебіг депресії та неврозу впливає рівень гормонів в організмі, особливо - рівень гормонів щитоподібної (щитовидної) залози.
    Навіть незначні порушення рівня гормонів шитовидної залози можуть дуже відчутно впливати на самопочуття людини. Низький рівень йоду в грунті в Західній Україні та радіоактивні викиди в атмосферу після аварії на ЧАЕС дуже негативно повпливали на роботу щитоподібної залози у багатьох людей, що відповiдно спричинило їх низьке самопочуття. Отже людям з частим низьким настроєм потрібно обов'язково перевірити свою щитоподібну залозу та рівень гормонів щитоподібної залози. І бажано діагностику щитоподібної залози та рівень гормонів щитоподібної залози проводити в якісних лабораторіях і не один раз. Ще зазначу, що понижена функція щитовидної залози навіть на межі норми також може впливати на самопочуття. Треба ще відмітити, що TSH-тест може бути дуже неточним. ( No More Fatigue: Why You're So Tired and What You Can Do About It Hardcover – February 1, 2011 by Jack Challem )
    Більше деякої інформації про щитовидну залозу можна отримати тут: https://archive.is/LU2RX

P.S. Пити аптечний розчин йоду не можна!

Останнє редагування: 7 бер 2017
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як з'ясувалось, навіть часте полоскання хворого горла розчином сіль+ сода+ кілька крапель йоду приводить до небажаних порушень в роботі залози. Хто б міг подумати.

Погоджуюся, що щитоподібна залоза - дуже важлива і дуже вразлива.
    А ми мали вибух реактора, в результаті якого стався викид в навколишнє середовище приблизно 400 мільйонів кюрі радіоактивних речовин, і майже у всіх, особливо в Київській, Ровенській, Житомирській, і, здається, Черкаській областях в той чи іншій мірі залоза скомпроментована.
    Зробіть УЗІ, вам напишуть в карточці якусь другу ступінь, скажуть це не страшно, треба істи морську капусту. Це якщо тести на три найважливіші гормона в межах норми.

15. Stanlock

Stanlock Active Member

эта тема настолько проста и банальна, что способов решения уже придумали больше, чем причин для впадения в депрессию. её можно заесть, запить, загулять, унести в поход, переехать на некоторое время в другой город, заставить себя заниматься новым, интересным делом, пригласить для душевной беседы близкого друга... или просто лечь в удобную кроватку и просто переждать этот момент, осознавая, что скоро это состояние пройдёт - в этот период очень результативно обдумываются все прошлые решения и будущие перспективы.

• Подобається Подобається x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Запіть :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. Stanlock

Stanlock Active Member

ну а что поделать? конечно, есть и другие варианты, хоть и более эффективные, но немного подпольные и не совсем легальные.
    а, ещё можно приобрести какое-нибудь крохотное животное и ухаживать за ним. наблюдение за ростом и развитием пушистой лапочки поможет осознать няшность жизни и избавиться от депрессии.

18. Latana Royal

20161127_155118().jpg

19. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

ящерицу что ли купить :)))

• Смішно Смішно x 2
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дві корови і зо три свині ) на депресію часу вже не буде)

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)