Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Я це знаю, але при тривалому вживанні МДМА у великих дозах
    наступає від нього залежність. Це ж саме стосується транквілізаторів та амфетамінів, хоча вони також використовуються для лікування психічних розладів.

Тільки що знайшов:
    Вред наркотиков. МДМА – убийца серотониновой системы мозга!

Останнє редагування: 15 жов 2016
  2. Slav

Slav Well-Known Member

А є ще такі "спеціалісти", які заявляють, що можуть вилікувати без медикаментів важкі випадки пограничних психічних розладів. Їх також треба гнати від себе.

3. NatasiaJul

NatasiaJul New Member

Треба починати нове життя. Ніби тільки закінчив інститут, і все ще попереду.
    Виспатись.
    Спланувати (на папері) - чого хочу досягти в найближчу 5 років, і що зробити в найближчі 6 місяців.
    Кожень день задавати собі питання - що я сьогодні зробив для досягнення своєї мрії. І діяти. Діяти кожного дня.
    Якщо подобаєьтся йога - займіться йогою і афірмаціями.

Взагалі це дуже важкий процес, який мені нагадує Барона Мюнхаузена, коли він себе сам витягував із багнюки. В мене вже перший рік нового життя пройшов. Можу сказати, що поки не буде бажання самостійно щось начати робити - ніяка підтримка не допоможе.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

щось в тому є. дегенератів навколо тьма... вони і міряють оточуючих по собі. Серотонін сука гормон складний. Всі хочуть його отримати по великому рахунку : чи баби, чи війна, чи бабки , чи горівега... кому висттачає грошей ті на тяжких наркотиках

Tapatalk

5. Forpost

Forpost Стоїк

ну пять років може так ....а ти пройди мала ті пять років нового життя по справжньому нового не на папері

Tapatalk
    Рік мало ,але вже щось ...будуть відкати, ремісії . Фактично тебе вже не буде ,буде друга незнайома тобі людина

6. Slav

Slav Well-Known Member

7. Slav

Slav Well-Known Member

Кінза може бути використана при лікуванні депресії, панічних атак, тривоги на додаток до основних препаратів з-за його седативної дії.
    Корисні властивості коріандру(кинзи) і протипоказання

Депресії: симптоми і лікування, як позбутися (вийти) з депресії самостійно, профілактика депресій | Симптоми

Якщо хтось попробує, то нехай поділиться враженнями на форумі.

Ще можна у великій кількості використовувати петрушку та салат для заспокоєння нервової системи.

Останнє редагування: 23 лис 2016
  8. Forpost

Forpost Стоїк

ту на Кавказі кінза цілорічно у вжитку. Щось не зауважив її лікувальної дії. Хіба що палити попробувати...

Tapatalk

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А депресуючих у вас там багато?

10. Forpost

Forpost Стоїк

Та як сказати...швидше стояче болото. Літо довге і жарке. Зима холодна і коротка .Коньяк дешевий, вино не якісне. Шашлика пару кіля засмажиш коньяком зап'єш і депресія відступає

Tapatalk

11. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Так от - то кінза допомагає :dirol:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Коли на мене щось таке находить, то я починаю співати - мені дуже допомагає ))

13. Slav

Slav Well-Known Member

Щоб відчути помітний ефект, її треба з'їсти декілька пучків. Вона більше помагає на невроз, чим на депресію.
    І очевидно, що не стовідсотово всім вона може допомогти.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я лягаю спати - теж допомагає.

• Подобається Подобається x 1
  15. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Згодна, якщо вдасться заснути )

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Laune

Laune Active Member

Від депресії мене рятують регулярний спорт, правильне харчування і мої найрідніші люди.

18. Slav

Slav Well-Known Member

Ви попробуйте з'їсти декілька пучків коріандру ( кінзи ) та (або) петрушки за один раз - майже відразу відчуєте різницю у самопочутті. Якщо Ви не можете їсти петрушку та кінзу сирими, то їх можна подрібнити ножем та кинути в гарячий бульйон (зупу) і так разом спожити. Але при цьому бажано петрушку та кінзу не варити.

Ще є така цікава ідея - це споживати вирощені на городі пасіфлору, хміль ( шишки хмелю ), лаванду, м'яту, мелісу ( лимонник - ? ) та деякі інші лікарські рослини, які розлабляють та заспокоюють організм.

Останнє редагування: 12 гру 2016
  19. Forpost

Forpost Стоїк

Ну стільки з"їм,але людина не корова

Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  20. Slav

Slav Well-Known Member

а де твій аватар? :)