Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. wlad

wlad Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коротше, після двомісячного тестування системи Тоні Робінса скажу що вона працює ідеально навіть в такому урізаному вигляді як я її застосовую...
    Все просто як ровер, потрібно рухатись.........При чому рухатись треба с самого ранку, і ідеалі зразу після пробудження піднімати дупу (я зараз лінюсь, тому ще з годину читаю) і пройти (проїхати на лісіпЄді) хоча б пів кілометра кілометр, під час руху в ідеалі треба спочатку фокусувати думки на тому кого любиш, хто любить тебе, чого досяг, що хочеш досягти, і що для цього хочеться зробити сьогодні (в мене зазвичай тільки два останні пункти обдумуються).
    Ну а взагалі за день бажано пройти пішки мін. 5-6 км, і затратити хоча б годину на "активність".

Скачайте собі на смарт гугл фітнес, і старайтесь кожного дня таки ту годину (мінімум) рухатись, тим більше шо прогулятись по парку, чи по місті то абсолютно не важко...

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та...в українському суспільстві, а особливо в селі, може бути трохи не звично прогулюватись з самого ранку, а особливо бігати, так от, вам має бути то до сраки :mocking:, тому що енергійність і прекрасне самопочуття (я вже мовчу про збільшення працездатності, а значить і доходу), значно важливіше ніж те що подумають про вас сусіди...:)

4. Markon

Markon миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  5. AlinaRoy

AlinaRoy Member

Точно! Перевірено вже не один раз! От збираюсь поновити тренування в залі - дієво для підняття настрою)

• Подобається Подобається x 1
  6. filano

filano Member

7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А чо таке дешеве віскі п"єте?

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То якась кацапська крамниця.

9. manur

manur Well-Known Member

Що продає - те й реклямує ))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. filano

filano Member

я і так подорожче шо п'емо показала :blush:, а зазвичай ще дешевший Джемісон і так дякуватиме Богу що на це вистачає :))).
    хоча віскі тут не головне, чудова компанія потрібна :good:

11. filano

filano Member

крамниця як крамниця :uanew:

12. MyruSlava

MyruSlava New Member

боротися просто)) пішла малечу відвела в чудо-острів, а сама на шопінг, білизну анабель арто купила, в салон Нава сходила, потім на каву в центр - в результаті щаслива, красива і впевнена!

13. Saleh

Saleh Member

Найгірша порада, тим у кого дипресія, це "взяти себе в руки", "в тебе ж все добре, чого в тебе має бути дипресія, люди і не таке переживають". Женіть таких порадників від себе. Дипресія це хвороба. Ви ж не кажете хворому на грип "візьми себе в руки, чого соплі розвісив?". В більшості в таких випадках вживають Флуоксетин (прозак). Але це треба робити під наглядом лікаря або близьких. Він, в першу чергу знімає апатію, яка присутня при дипресії, через що людина, починає відчувати жахливий дискомфорт і є шанс посилення суіцидальних думок. Найкраще звернутись до експерта. Але, це робити не всі хочуть. Для таких, раджу поїхати в якийсь Червоноград, Тернопіль або інше місто, менше і простіше за Львів і купити Флуоксетин в аптеці (у Львові всюди просять рецепт). Або звернутись о сімейного лікаря, пояснити ситуацію. Він теж може виписати. Вживати, тільки під наглядом рідних. Еффект проявиться за два тижні постійного вживання.
    Є нетрадиційні, але доказані методи. Вживання псилоцибінових грибів або МДМА. Є дослідження, в яких люди з дипресією виліковувались за один психоделічний досвід. Це не пропаганда наркотиків. Просто інформую.

14. manur

manur Well-Known Member

Прошу пана, Ви так грамотно пишете про високі матерії (в гинших темах) і, на тобі...........

Слово "дЕпресія" пишеться таки через "Е".

А слово "дослід" в даному випадку взагалі (цебто ваабчє) недоречне. Російське слово "опыт" в даному випадку потрібно певекладати як "досЛід".

Еге ж - відкрию Вам таємницю. В українській мові є слова "досЛід" і "досВід", а російською й те й друге буде - "опыт". І то язик хтось назвав вєлікім і магучім:)))

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. lorens

lorens миється в бані

Коли в мене бувала депресія, і все в житті не ладилося, я давала волю негативу, щоб він увесь вийшов, а потім робила те, що давно хотіла, про що мріяла.

16. wlad

wlad Well-Known Member

Пан шизанувся???

17. Saleh

Saleh Member

18. Slav

Slav Well-Known Member

Я ще додам, що вживати антидепресанти треба починати з малої дози і поступово дозу збільшувати до рекомендованої величини. В такому випадку побічні дії антидепресанта будуть мінімальними.

Хіба МДМА - це не наркотик?

Можете дати посилання на таку, м'яко кажучи, неймовірну інформацію?

Останнє редагування: 12 жов 2016
  19. Saleh

Saleh Member

Написав вище. Якщо цікавить додаткова інформація, можете гуглити по запиту "МДМА против посттравматического расстройства" або "Психотропы против депрессии"

20. Makarenko Anna

Makarenko Anna Well-Known Member

Покиньте ви ту депресію! Посміхніться і все буде добре!

а де твій аватар? :)