Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Світло сприяє синтезу нейрогормону серотоніну у мозку людини, брак якого у мозку людини викликає депресію.

2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

А яку лампу краще взяти з білим світлом чи таким натуральним жовтуватим?Яка для сприйняття очей дитини буде кращою?

3. Natti

Natti миється в бані

Чула,що блакитний колір заспокоює.

4. Slav

Slav Well-Known Member

Бажано щоб світло було білим та стабільним, щоб не подразнювались очі,
    приблизно як від тих ламп ( "світлових ящиків" ), що у цьому розділі :
    Сезонна депресія (сезонний афективний розлад)

Останнє редагування: 30 жов 2015
    • Подобається Подобається x 1
  5. Slav

Slav Well-Known Member

Ще інформація про депресію з сайту, який я рекомендував на форумі:

Лечение и симптомы депрессии? : форум д-р Горбатова: лечение депрессии - неврозов , отзыв: 23715
    Лечение и симптомы депрессии? : форум д-р Горбатова: лечение депресси…

6. Vivian

Vivian Member

Депресія це не просто слово, це серйозний розлад, і насправді якщо вам нічого не хочеться то це не депресія. Лише психіатр може поставити такий діагноз. Скоріше за все це апатія, яку краще лікувати змінами в житті. Які лампи, ліки. Це лише пригнічення психічної діяльності. Коли мені нічого не хочеться і все втрачає сенс, я просто змінюю обстановку, створюю стресові ситуації, коли не має часу думати, що тобі погано. А найкраще кудись поїхати. Мій рятівник - Трускавець. Привітні незнайомці як ніхто інший можуть зрозуміти. Плюс там можна звернутись до психолога, якщо вже дуже треба. А ще, всіх там турбує своя болячка, може вам стане легше від думки, що ви не один такий. Рекомендую глянути санаторій "Віктор". Мені там лікують душу і тіло.

7. Snigana

Snigana New Member

Є хороший варіант боротьби з депресією:
    Проводити більше часу в ліжку. (І я не лише про сон)
    А щоб це буле ще приємніше потрібен хороший ортопедичний матрац. Я такий купила як тут.
    Висипаюсь, і цілий день щаслива.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

круто було б зразу вставити і рекламу презервативів :)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
  9. Pavilion

Pavilion миється в бані

Розстався з дівчиною тепер страшна депресія ( Якщо нема як сексом зайнятись як краще її позбутись?

10. Pavilion

Pavilion миється в бані

Це більшь відповідає темі ніж матраци)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Купуй матрас

• Смішно Смішно x 1
  12. Pavilion

Pavilion миється в бані

Та в тому то й діло що є матрац,але спати на ньому немає з ким)

13. Slav

Slav Well-Known Member

14. Slav

Slav Well-Known Member

Фитотерапия при депрессиях:
    НЦПЗ РАМН. Библиотека. Депрессии в общей медицине: Руководство для врачей.Фитотерапия при депрессиях

15. Slav

Slav Well-Known Member

Раджу звернути увагу на антидепресант тианептин (коаксил) з дуже цікавим, незвичайним у порівнянні з іншими антидепресантами механізом дії. Цей антидепресант є добрий тим, що у порівнянні з іншими антидепресантами, він викликає дуже незначні сторонні ефекти:
    НЦПЗ РАМН. Библиотека. Депрессии в общей медицине: Руководство для вр…

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

хороший метод ! Дешевий і дієвій ! Ось ви залишились вдома одні ... депресія суїцидальні думки про самогубство , про марність буття і все таке ... хочеться відкрити газ на кухні вставити голову в газову духовку і дихати дихати ... ЧЕКАЙТЕ !!! ще є останній ШАНС !!! спробуйте метод - треба за один раз випити стакан соняшникової олії ( бажано рафінованої, хоча й така піде) якщо нема соняшникової НЕ біда ! берем лляну, кукурудзяну , або ОЛИВКОВУ ! ТАК вам буде дуже тяжко випити цілий стакан ... олії ... але життя паскудне і ще один стакан олії на фоні всього того паскудного життя ви випєте ! Олія через її високу калорійність ! та природні ненасичені і насичені жирні кислоти являється Чудодійним антидепресантом ! Єдине що потрібна кількість міститься лише в дозі близько стакану ! дві три ложки погоду не зроблять ! Дія досягається тільки при достатній дозі 200 грамм, ну якщо дуже важко 200 грамм можна 180

• Смішно Смішно x 2
  17. Slav

Slav Well-Known Member

Я не знаю як на рахунок інших олій, але рибячий жир та лляна олія мають
    дуже сильну антидепресивну та заспокійливу здатність. Склянка лляної олії
    могла би справді допомогти подолати симптоми депресії. Рибяча олія - ще краща для депресії та неврозу.

18. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

самі пробували випити склянку олії? не кожен організм ще нормально відреагує на таке, враховуючи ту кількість хвороб, які кожен має.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись ходили такі байки шо як випити олії то не буде чути алкоголю, то я раз чикушку влупив (олії), ніякого чудодійного ефекту правда не відчув :pardon:

20. Slav

Slav Well-Known Member

Щоб відчути певний антидепресивний ефект лляної чи рибячої олії, достатньо випити їх в кількості декількох столових ложок.

Я би ще порадив декому випити касторової олії. ;)

а де твій аватар? :)