Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Radistka

Radistka Rändaj

Якщо лікар оперував мене, і все зробив добре, я його буду радити іншим, але не буду воювати за нього на форумах. Бо може комусь він нашкодив. Якщо лікар мені нашкодив, то я постараюся попередити інших людей.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Ви навмисно плутаєте причину та наслідки?
    найліпший маркетинг (найліпша рекомендація) -- порадити особисто
    а от Ваш допис якраз і є тим, на що Ви бідкаєтеся

• Подобається Подобається x 1
  3. Radistka

Radistka Rändaj

я рада що ви в моєму дописі таки знайшли те що вам сподобалося

і рада що армія прихильників Юзвишина зростає (гм, мабуть знову дату кінця світу знову перенесли, то вони і в депресії повпадали)

може хоч один пояснить тоді, як і чим свідок Єгови Юзвишин, сини якого в армію точно не підуть, може допомогти згорьованій матері-католичці наприклад, у якої депресія, бо син на сході? скільки до речі це задоволення консультація у Юзвишина, кажете, коштує?

Останнє редагування: 5 сер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  4. duncan

я навіть не знаю про кого мова)))
    але це і не важливо

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

На його сайті чужий відгуку не напише - пробував. Значить написав чоловік їх сам, особисто.

6. Wili

Wili Well-Known Member

якась вельми груба реклама, але задумався, все ж до лікаря саме такого напрямку, сектанта, я б не звертався, є речі які засуджуються в релігії, в свідків з цим взагалі проблеми, їм їхні пастори взагалі більше забороняють ніж дозволяють, але ці речі цілком нормальні для нашої природи, і вони напряму на нас впливають, це я якби про секс, агресію, страх та злість, список можна продовжити...
    А загалом більше гуляйте на свіжому повітрі,і буде вам щастя.

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Доповню... і вони не є негативні, вони просто є. Як людина їх проявляє чи як дає їм волю, це вже зовсім інша пара кальош.

8. vadimh

vadimh Member

хоча заборонений плід завжди солодкий, тому замість заборон краще придумати інший підхід

9. Olenall

Olenall миється в бані

клин клином вишибають, щось подібне - позитивне

10. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  11. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, боротися з дипресією зрозуміло як: психолог, свіже повітря, закохатися, чимось зайнятися і т.д.

А як боротися з симптомами дипресії: колить в серці, болить шлунок і так далі... Як позбавитися цих симптомів? Хто підкаже?

13. Radistka

Radistka Rändaj

Не знаю, на знаю ... як в кого, а в мене все життя спрацьовувало фрейдівське "перш ніж діагностувати у себе депресію, перевірте чи ви не оточені повними мудаками". Як тільки позбувалася мудаків - позбувалася і депресії, і депресивних симптомів.

Стосовно симптомів, тільки добрий спеціаліст зможе визначити, чи то є справа з депресією, чи з серцем, чи з вегето-судинною, хронічною втомою, маніакально-депресивним, чи банальним перепахом.

14. duncan

може то не депресія, може то реальні фізичні болячки?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та як можна депресію рівняти з фізичними болями. Депресія це радше як дуже паскудна хандра, якщо воно клінічна депресія а не просто хандра. Бо хандру якраз можна вилікувати свіжим повітрям і файним фільмом, або сексом. :blush:
    Кольки і болячки вони трошки від іншого. Можливо в людини напади паніки, через виснаженність, тоді так. Таке супроводжується і фізичними болями і всями різними болячками. Можна і до лікарні загриміти.

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

Це правда,часто люди плутають ханру з депресією, або й не знають что то таке, :facepalm: а напади паніки - це одне з дуже важких захворювань.

17. Finya

Finya enjoy the silence

Депресія - тяжка хвороба, це не поганий настрій, як часто думають. І навіть після одужання можливі повернення захворювання.
    Панічні атаки - це, взагалі, жах. Читала про них у Леві.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маруся, ви не вкурсі про депресію. Поганий настрій - то ще не депресія.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Тільки що Радістка написала - позбавтеся поганого оточення і депресія пройде, а ви далі за своє...

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

не може, і я діагноз не ставив, а спеціалісти.

19. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Як писав Дейл Карнегі,що всі болячки ми самі собі створюємо поганим,негативним настроєм,стресами,переживаннями,що ведуть до депресії.На фоні цього і починаються болі в шлунку,проблеми з серцем і т.д...

20. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Якщо обстеження не виявило захворювань цих органів, або виявило незначні порушення, які явно не відповідають симптомам (наприклад, легкий поверхневий гастродуоденіт - а болі в ділянці шлунка бувають раптові і дуже сильні; ЕКГ і консультація кардіолога виявляє помірні вікові зміни, а в серце часом як голку встромляють і т.д.) то це дійсно може бути психосоматика. Найкраще в таких випадках звертатись до психіатра, який призначить ліки (є антидепресанти, які лікують подібні стани) і володіє психотерапевтичними техніками. Можна самі тільки ліки, або саму психотерапію, але так буде значно довше, і ефект може бути незначний.

а де твій аватар? :)