Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. morze

morze Well-Known Member

Стрес і депресія -одна із псевдозахворювань, як і СНІД. алергія, ОРЗ, і т.д., і т. п.!

2. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

купити велосипед!

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

і пильнувати, щоб не вкрали!

• Подобається Подобається x 5
  4. ArtCool

їздити без замків і тросиків, щоб не було спокуси десь прив"язати.

• Подобається Подобається x 1
  5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Так, це хвороба така сама наприклад як алкоголізм.

6. vadimh

vadimh Member

це залежить виключно від віку чоловіка

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

8. Olenall

Olenall миється в бані

я взагалі за подорож, але щоб нічого не заважало, відпочинок повинний проходити без перешкод

9. Veselka alj

Так я з вами згідна! Але в наших страхових нема нажаль європейського обслуговування, і поки дочекаєшся якоїсь виплати то як за щастя!

10. Від віку чоловіка, залежить багато чого, для самого чоловіка :) Як Ви помітили, я не робила наголос на стать, бо депресія не розбирає - ні віку, ні статі: - а виключно ментальний стан людини.

не забуваймо про стосунки між співробітниками, сусідами, родичами, випадковими зустрічами.... :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Перевірений і найдієвіший для мене спосіб боротьби з депресією - це прогулянки на свіжому повітрі :) Оскільки я живу за містом - з цим проблем взалі немає. От сьогодні з подругою прогулювались полем, назбирали величезний букет духмяних квітів,- і життя заграло новими барвами :i-m_so_happy:
    IMAG0466.jpg

Вкладення:

• IMAG0466.jpg
      IMAG0466.jpg
      Розмір файлу:
      74,4 КБ
      Переглядів:
      13
    Останнє редагування: 4 лип 2014
    • Подобається Подобається x 6
  12. ArtCool

народ, реально допомагає.

13. Veselka alj

Так мені теж таке допомагає. Мені здається що депресія якраз любить атакувати людину, коли в житі за мало адреналіну та чогось хорошого.:)

14. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Часто депресією називають поганий настрій, стан пригнічення, яке триває деякий час і пов"язане з конкретною причиною. Якщо ви про це - то, звичайно, велосипед, піші прогулянки, цікаві подорожі та інші позитивні чинники можуть дуже допомогти. Але при справжній депресії це нічого не дасть. Дуже цікаву статтю про це можна прочитати тут.

• Подобається Подобається x 3
  15. Radistka

Radistka Rändaj

Мене починає вганяти в депресію :) популяризація пана Юзвишина яко найкращого у Львові психотерапевта :pardon:

Створені акаунти від шанувальників з одним-єдиним дописом "віва ля пан Юзвишин" тут і на "Посиденьках". Стаття поганенька, переписана з "Пробудись!". "Консьюмер репорте", хе-хе .. ну ну ..

Я розумію, що пан Юзвишин має велике поле для експериментів, яко свідок Єгови. Але це не означає автоматично, що він добрий психотерпевт. І вартувало б вказувати у дописах що він свідок Єгови, щоб не дурити "народ православний", а то якось не дуже чесно виходить. Свідки Єгови самі дуже скептично ставляться до допомоги так званих "світських" психотерапевтів. А клієнтами, очевидно, не гребують. Що то значить гроші ... чи може там у проповідницьких годинах справа ..

Одним словом, попереджений значить озброєний.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

спробував про це написати на його сайті, а фіг там, не хаває. А от хороші відгуки - написано. Не виключено, що чувак сам відгуки собі малює.

17. Radistka

Radistka Rändaj

я думаю це не відгуки тих кому допомогли остаточно, а такі собі проміжні замальовки

як частина терапії, дають тобі листочок, і ти пишеш що почуваєш, а потім психотерапевт робить якісь висновки з того

зверніть увагу на цю наприклад
    http://olex.pp.ua/content/moie-pochuttya-vlasnoyi-gidnosti-pidnyalos

"зауважила що під час коментаря я вільно висловлювалася і навіть жестикулювала"
    коментаря - на зібранні свідків Єгови

бідолашна жінка, - "що я найпоганіша і найтупіша", видно дорікали їй що не була активним свідком
    самі в депресію загнали, самі і витягують

18. vins

vins Well-Known Member

Странно, почему такая агрессия к психологу, которого, я так понял, никто из тех, кто его тут осуждает, не знает и у него не лечился. Если ему удается многим действительно помочь, что же здесь плохого? Меня вот лично его религиозные убеждения совершенно не волнуют, хотя, конечно, если он верующий, то это несомненный плюс, так как верующие люди особенно отличаются честностью и порядочностью.
    А, читая отзыв пожилой женщины с депрессией (спасибо, что благодаря вам его прочел), не могу понять, откуда вы взяли, что ее "сами в депрессию загнали", если она пишет, что пережила в жизни такие страшные лишения, связанные с войной, а никак не с ее соверующими. А чувствовать себя "найпоганіша і найдурніша" очень характерна для человека в депрессии, даже если он достиг больших успехов. Почитайте Эндрю Соломона, он описывает много таких примеров.
    Если вы лично проходили психотерапию у Юзвишина - напишите об этом. Если у кого-то другого, то напишите об этом. А то как-то некрасиво выходит.
    И мне лично статья о депрессии очень понравилась, у кого такое было с близким человеком, или с самим собой, тот поймет.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Не агресія, а сарказм.

Юзвишина знаю особисто.

Знаю теж як мінімум одну людину, яку він лікував від депресії і ... вічная память.

Особисто лікуватися Бог милував.

Насторожує кількість похвалебних повідомлень тут, акаунти з одним-єдиним повідомленням, відсутність критики. Складається враження, що вдячні адепти роблять Юзвишину сітку клієнтів.

Насторожує Ваше особисте завзяття у промоушені Юзвишина. Як правило, люди до лікарів відносяться ідентиферентно, а тут проглядається щось особисте ..

"Нєкрасіво" - це приховувати що Юзвишин свідок. Він що цього соромиться? Швидше боїться клієнтуру не набрати.

Ви коли-небудь задумувалися чому самим СЄ не радиться звертатися по допомогу до психотерапевтів? Тоді зрозумієте, чому "світовим" варто шукати психотерапевта деінде.

"Нєкрасіво", це коли СЄ зневажають психологічну допомогу, яку можна отримати від священників, поливають їх брудом, і водночас пропонують свою СЄ-івську, але це приховують.

Те що Юзвишин свідок Єгови, безперечно накладає на його роботу певний відбиток. Люди які добре знайомі зі СЄ, зрозуміють про що я.

Як СЄ можуть загнати в депресію теж знаю, зі середини, але це довга розмова.

Ви пишете, що жінка на відгук якої я навела лінк, пережила війну. Я ж цього ніде не знаходжу. Відгук від жінки з дитиною, очевидно молодої? Значить все-ж особисте? Знайомі? Чи може Ви пан Юзвищин власною персоною?

Накінець, попробуйте читати ще щось крім "Пробудись", і зрозумієте чому стаття поганенька.

Останнє редагування: 4 сер 2014
  20. vins

vins Well-Known Member

Как правило,люди относятся к врачам индифферентно? О чем это Вы?
    Если Могиляк оперировал моего ребенка, операция была сделана блестяще, то я не буду "индифирентным", а напишу в отзыве, что у него золотые руки. Или, что Телегин, который лечил отца, прекрасный кардиолог. Или что Кихтяк из сосудистой хирургии, оперировавший маме варикоз, очень хороший специалист. А профессор Фильц - высокомерный хам. А вот его брат Юрий прекрасный специалист по УЗД. А Павлова из ПНД бездарный психиатр. А Коцур из ожогового только деньги умеет брать. А онкогинеколог Володько, оперировавшая сестру, прекрасный хирург и человек. И прочая, и прочая...
    К врачам как раз очень трудно индифферентно относиться.

а де твій аватар? :)