Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

депресія лікується адреналіном, ходиш містом знаходиш якесь чмо (а таке найдеться, чи буде семки лузгать на тротуар чи то якийсь старушенції хамить) о дойо до нього, результат гарантовано, або від того що ти такий собі герой - відчуття покращиться, або отримані люлі відведуть увагу від суму ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Wili

Wili Well-Known Member

знаєте, була схожа історія років 6 тому, закінчилося, райвіділ, заява, і "штраф" в 300 баксюків, так що краще стрибайте з парашутом))))

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пичаль ....

4. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

та ну!З депресією так не боряться!можна нашкодити комусь і собі ще гірше зробити.Потрібно просто відпочити в якомусь хорошому місці і зайнятись тим,що тобі подобається.Просто забути на деякий час про навколишній світ))якщо звичайно є така можливість..Причина депресії це стрес,перевтома.Тому розгрузити себе від всього не потрібного піде на користь.

5. Minitito

Minitito Well-Known Member

Якраз зараз такий стан. Нічого не виходить, валиться з рук. І коли нормально себе почуваєш і в гуморі, здається ніби це такий пустяк: ляг і поспи. Але от зараз ні. Не хочеться ні спати, нічого.. Але я точно знаю - воно пройде, просто треба пережити. І з цією думкою легше якось. Просто забиваєш на це бовта і воно саме налагодиться.

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Треба зайняти себе чимось, якоюсь корисною справою,погані думки змінювати на хороші, додати позитивних спогадів,вчудити щось таке захоплуюче ну і ще молитва, і віра що все буде добре!!

7. Olenall

Olenall миється в бані

може подорож!

8. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

легко сказати "зайняти себе", "більше позитивних спогадів"....в такий період до голови лізе тільки все найгірше, що було, згадується, перемелюється і у всьому цьому не бачиш нічого хорошого для себе...абсолютно...здається, що з тим всім чорним і жити не варто...
    знаю по собі, що все минається, головне не залишатися один на один з собою, вийти кудись, навіть якщо зовсім не хочеться....пройтись, глибоко вдихнути і подивитись довкола....світ прекрасний, цвітуть дерева, співають пташки, тобі нічого не заважає бути щасливим, лише думки... а вони рано чи пізно зміняться, вже зранку настрій буде кращий)
    За темною полосою буде світла, а ми ж хочемо це побачити?) хочемо бути щасливими, всі, без винятку) тому депресію геть)

9. Olenall

Olenall миється в бані

прокрутити, як кіно - та й забути

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

страждальці, роботою займіться
    всяка емофігня в голову лізе тільки тим, хто має багато вільного часу для роздумів "яка я нещасна/нещасний"

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

А нафіга?

12. Kergudu

) коли депресія, робота не йде) відразу видно щасливих людей, які не в курсі, що таке депресія ))))

13. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Kergudu, і Ви з такою аватаркою хочете переконати когось, що у Вас може бути депресія?! Та у Вас до неї таланту нема! Ви її не смакуєте. ;)

14. Kergudu

Nedilya, ми самі собі створюємо настрій) але повірте, був і в мене час, коли думала, що вже не викарабкаюсь) ще й як смакувала)))
    Якщо хтось зараз в стані депресії, то може хай краще виговориться хоча би тут..думаю, що багато з нас можуть допомогти словом, порадою...деколи це так потрібно..

15. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Я, насправді, вірю. А зараз ще таке коїться... Все треба пройти. Богові для чогось все це потрібно. Кілька разів у житті в мене бувало, що з якихось страшних моментів (як путч 1991 р.) починались найкращі часи.

16. Wili

Wili Well-Known Member

та я не з депресією боровся, я за цигарками вийшов, а боротися довелося з гопниками, які потім самі і заяву накатали)))))))
    Мандрівки непоганий спосіб покращити настрій.

17. Kergudu

ось, вичитала, може комусь допоможе)
    Восточные практики учат: «Хотите избавиться от печали, передвиньте 27 предметов в доме». Считается, что это освобождает пространство для энергии, которая сможет беспрепятственно скользить в правильном направлении. Попробуйте данный метод, и сами убедитесь, что он помогает мозгу переключиться, отвлечься от проблем и отдохнуть.

18. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

подумати і написати свою думку:
    1) Виникнення і існування людства.
    2) Сучасне суспільство, чи є у нас свобода вибору.
    3) як зробити світ кращим.

19. Kergudu

чесно кажучи, у мене б від цих тем депресія почалась)

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

так от де собака заритий...
    регулярно в хаті меблі соваю
    курча, тре 27 предметів -- нірвани досягну

а де твій аватар? :)