Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Крім всього іншого, що тут рекомендують, я би порекомендував попробувати приймати природні антидепресанти, про які я вже писав в темі: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28705&page=10

Ще необхідно робити прогулянки в сонячні дні або світлотерапію білим світлом. Біле світло необхідне для продукування серотоніну в мозку, брак якого викликає депресію.

• Подобається Подобається x 1
  2. morze

morze Well-Known Member

Скупайся в басейні!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

На Майдан.

4. Дійсно - речі в чемодан
    Й пішкодрала на майдан:
    Разом і фізична вправа,
    І духовно гарна справа.:haha:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

6. vadimh

vadimh Member

важливо поставити собі мету в житті, тоді і часу не буде для депресії, оскільки працюючи, досягаючи успіхи депресія сама собою відпаде.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А на мене вже тиждень як лінь напала....Ніфіга не хочу робити, при чому то стосується не тільки роботи, але і активного відпочинку...:mocking:

В мене зимою часто така фігня буває, виліковується моментально весняним сонцем...

8. avatarwin

---молода жіночка , а в додаток таблетки- таблетки

9. Olenall

Olenall миється в бані

покличте подруг, погадайте, там завжди надія а ще й гарний настрій

10. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Тепер ви знаєте і розумієте, ЩО ЦЕ насправді таке - депресія. І ваш висновок правильний. З коментарів багатьох дописувачів помітно, що вони плутають депрессію з періодом поганого настрою. Поради сходити в онколікарню просто смішні. Я знаю особисто медсестру, яка багато років там працює, і багато років хворіє на хронічну депресію. На майдан? Порадьте "сердечнику" не пити ліки від аритмії чи стенокардії, а піти в онкоцентр чи на майдан. Скажете, серце, інсульт - це серйозно, від цього помирають, а депресія - це слабкодухість? На жаль, багато-хто так думає. Але насправді ситуація зовсім інша.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Лише менi одному здаэться, що депресують та хандрять переважно тiльки жiнки?!
    Хлопи, то, як правило, просто заливають цвирла.)

12. Olenall

Olenall миється в бані

не забувайте зараз святки - гадайте, цікаво та весело

13. Tika

Tika New Member

Не правда, я наприклад зустрічала більше чоловіків яі впадають в депресію ніж жінок. Жінкам переважно ніколи депресувати, у них є більше відповідальності щодо сі'мї, а от чоловіки собі можуть це дозволити.
    Досить часто свою так звану депресію чоловики справді заливають алкоголем або відбивають на тоталізаторі, що потім приводить до іншої депресії від "залежності".

14. terRen

terRen Дуже важлива персона

Депресують, ще й як...:facepalm:

15. Olenall

Olenall миється в бані

дуже гарна порада, ще на сонці Вітамін Д виробляється. А ще посміхніться сонечку!

16. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Молитва помагає іноді....депресія то ж стан душі)))...а душа наша хоче молитви...

17. Lakava

Lakava Member

Два главных признака депрессии - это стойкое чувство подавленности и утрата интереса к радостям жизни вплоть до крайнего равнодушия ко всему и всем.

В картине депрессии выделяют четыре основные группы симптомов:
    - расстройства настроения - человек впадает в состояние тоски, подавленности, возникают мысли о собственной виновности;
    - перемены в поведении, например, уход от общения с другими людьми,
    - затруднение мышления или нарушения познавательной способности - рассеянность, трудно сосредоточиться;
    - физические проявления, например нарушения сна, потеря веса, головные боли.

Источник: http://youcure.me/ru/guide/depressiya-2665

18. Olenall

Olenall миється в бані

причипуритися та в подорож! тільки не забувайте, Страхування під час перебування за кордоном, це не тільки оплата медичних послуг, даже 1 день, але упевненість що не що не завадить відпочинку

19. Forpost

Forpost Стоїк

не просто білим,а світлом Сонця,(напамять в білому відсутьній ультрафіолет),дивіться через закриті повіки на Сонце ,що заходить,можна від пів- хвилини починати.безкоштовно але дуже помічне.

20. Wili

Wili Well-Known Member

Розповідав мені дохтєр один що "справжня" депресія це фізіологічне захворювання, викликане порушенням обміну речовин що провокує зменшенням сиротоніну, і лікувати її треба комплексно, включно з гормональним обстеженням, а є депресія, яку лікують психологи, типу порозмовляти і тд і тп, і таке цілком реально побороти спортом, сексом, друзями.

а де твій аватар? :)