Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

І не кажіть ;)

Їм то непоможе, дурість з них не виб"є, а от для себе яке задоволення.....:scratch_one-s_head:
    хз)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ще ліпше посидіти з моєю малою хоча б добу.
    В 8-му відділі персонал вив,як чули,що її мають привести.
    А їй тоді було лиш 8 років.
    Особисто для мене легше дати собі раду з обкуреними дітисками.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Співчуваю вам. Ваша донька має важку патологію обміну амінокислот, тому психіатричне лікування в даному випадку ефективним не будде, ббільше того може навть нашкодити. Ви звертались у Дитячу спеціалізовану лікарню?
    Можливо варто спробувати проконсультуватись з лікарями з закордону. хочаб он-лайн.

4. Romko

Немає в неї ніякої паталогії.
    Підвердили в Варшаві і в Лондоні.
    Де робились аналізи.
    Епілептичні спалахи є.А причина невідома.

5. Ruchanka

Ruchanka New Member

Необхідно зайнятись будь - яким оздоровчим тренуванням. Дуже добре допомагають заняття плаванням і вправи під музику (аеробіка), чудово сприяють покращенню самопочуття і настрою ігри (волейбол, баскетбол тощо).
    "Движение может заменить множество лекарств, но ни одно лекарство мира не заменит движения" (Авиценна)
    Рухайтеся з Руханкою!!!:good:

6. Dolinska

Dolinska Member

Для мене питання депрессії свіже. Ще року не минуло, як з цією бідою боролась. Зробила для ебе такий висновок - боротись з депрессією треба комплексно і під наглядом лікаря. Моє лікування складалося з багатьох аспектів. Це і терапія, і медикаменти, і зміна способу життя, і корективи до харчування

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зараз є прекрасний спосіб позбутись депресії..........На Майдан)))

• Подобається Подобається x 3
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І то правда)

Колись давніше хтось тут уже питався про те, як подолати депресію. Вже не пам"ятаю, хто йому відповів з форумлян, але суть така: я вам влаштую екскурсію в дитячу онкологічну лікарню - вийшовши звідти, ви назавжди позбудетеся депресії з приводу "вона мене кинула-ніц не радує в житті-всі політики казли-маленька зарплата" і т.п. (там, наскільки пам"ятаю, йшлося саме про таке).

Коли на мене нападає депресняк, перечитую історії життя Жаклін Сабурідо, Елен Келлер, Ніка Вуйчича, та хоча б Інеси Посисень. Та й нашого Ромка згадую і його Зорянку. Люди тримаються? - Тримаються! - А я тут нюні розводжу.

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Нині,біля Шевченка був.
    Студенти гоцають

• Подобається Подобається x 1
  10. sultana

sultana Member

Після перенесеного стресу я звернулася до лікаря, зараз приймаю пігулки, але цього замало. Потрібно самому щось робити. Прогулянки, зустрічі з друзями, приємні розмови і спорт.

11. morze

morze Well-Known Member

Поспілкуйтесь із тваринами (дельфінарій, розарій, ітд)!

12. Dolinska

Dolinska Member

а які пігулки ви приймаєте, може вам не підходять? Стосовно спорту згодна, теж лікарь радив. Найбільш корисний і приємний, як на мене, це плавання в басейні.

13. Один мій добрий знайомий у своєму приватному будинку мав гумове погруддя задля виведення негативної енергії. Добре допомагало й від депресії. Треба було трохи більше часу побуцати погруддя - і все!

14. Dolinska

Dolinska Member

знов таки фізичне навантаження!!!))))) хоче мені цього не вистачило

15. Ajrisha

Ajrisha New Member

Які корективи до харчування? Що за зміни в житті? Які медикаменти? Діліться досвідом

16. Dolinska

Dolinska Member

Стосовно харчування -більше фруктів і овочів. Зміни в житті - спорт (багато спорту), прогулянки, менщше інтернету, бульше спілкування. Медикаменти - Вітаміни С, В, магній і фолієва кислота, та препарат на звіробої Лайф900. Та стосовно медикаментів, не раджу переймати досвід. Мені звісно допомагло, але тут все дуже індевідуально. Навіть вітамінки можуть зашкодити

17. Olenall

Olenall миється в бані

треба розуміти це явице постійне, чи зимове. Якщо постійне - то без лікування складно, а так хороші друзі все розвіють.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 2004 одна форумлянка писала: її знайомий психолог "скаржився", що поки діяв Майдан, до нього не звернулася жодна людина з ознаками депресії.
    Робіть висновки, дівчатка!

19. Olenall

Olenall миється в бані

так це лікування дешевше ніж спілкування з дельфінами, краще ще страховку мати від нещасного Випадок Турбота, наприклад.

20. А ще спробуйте віршувати. Щось зовсім маленьке. Вже перші дві вдалі рими піднімуть настрій, а як вийде чотиривірш, про депресію вже й не згадаєте!
    Ось не хотів йти на новорічний корпоратив, та все ж пішов. А там усі серйозні справи залишили на потім, тож і я піддався загальному настрою, товариш позичив олівця, знайшовся клаптик папіру, за п'ять хвилин вийшло аж три чотиривірші, які озвучив загалу під назвою "У коня то моего иго-го то ого-го!":)))
    Сам вірш вже розміщений в іншій гілці без назви.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)